Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

04.03.2018 - 16:55:24
avatar
Reakcia na: pupo, 04.03.2018 - 15:38:42
To že hráči typu Hrnka Voracek Bacik nebudú prínosom mužstva v KHL je jasne, na zamyslenie je skôr že takýchto hráčov sme podpisovali každý rok, lebo jednoducho niekto hrať musí ... O zmluvách miklika bartovica sa nemusíme baviť že boli preplatený. Zimanna mna pôsobí seriózne ale opakujem sa zas, kým tam budú iný ľudia tak sa môže aj na hlavu postaviť a nepohne sa to správnym smerom
∧ skryť ∧
Hrac ktory ma 9 golov a nie je prinosom? Hrnka ma viac golov ako drviva vacsina lotysov ci bielorusov posobiach v KHL, presnejsie 3 lotysi a 1 bielorus maju viac golov ako Hrnka v zakladnej casti KHL. Sice nie je to ziadne eso, ale svoje miesto si zjavne zastal. Zas tu nerobme zo vsetkych slovenskych hracov tragedov. Vid priklad minulu sezonu Bakos, mal celkom slusne stats v Kunlune a verim tomu ze v slovanie by nemal ani len tretinu bodov co mal v Kunlune.
27.02.2018 - 20:08:29
avatar
Reakcia na: Vújtek, 27.02.2018 - 18:03:45
\"Hráči ako Čajkovič\".... hovoriť o kolách v drafte kt. je x rokov daleko a hlavne pri neznalosti šírky a kvality toho daného ročníka a to dokonca len na základe bodových štatistík? :s16: čo sa to tu s touto diskusiou deje? PS: dost podobné čísla ako Čajkovič mal Cehlárik a na prvé kolo to teda nebolo...to len pre príklad.
∧ skryť ∧
Nerad sa vyjadrujem o konretnych kolach draftu, hlavne je aby presli draftom. Vid Palat. Halak, Zetterberg a mnozstvo dalsich ...

Ale spat k Cajkovicovi. Cehlarik ani zdaleka nemal podobne stats v jeho rokoch. Cehlarik mal v jeho veku v superelite odohranych 8z a 4b, naproti tomu Cajkovic mal v zakladnej casti v 11z 5b a zatial ma v nadstavbe v 13z a 14b z toho az 9 golov. To je trosku rozdiel. Na tohtorocnom drafte by hocijakeho dana a nora s bodmi ktore ma Cajkovic draftovali a to Cajkovic ide az na dalsi rok na draft. S tymito bodmi co ma teraz si trufam tvrdit, zeby presiel uz tento rok draftom. Sice nie je vsekto o bodoch, ale .... Sa pozri ake body maju dani a nori v superelite a prechadzaju draftom.

Zidan, Cajkovic ma draft za 16 mesiacov, co uz nie je az taka neprekonatelna doba. To nie je uz ani rok a pol, takze je uplne normalne, ze sa diskutujuci bavia uz aj konkretnejsie o jednotlivych kolach i ked, ani ja nie som toho zastancom.
22.02.2018 - 22:24:08
avatar
Reakcia na: Zidan, 22.02.2018 - 22:03:18
Nehovorim ako to vyzera na lade, ale na papieri s najlepsimi moznymi hracmi hrajucimi v europe (odmyslime si sirku kadrov). S bielorusmi som ako pozeram trochu prestrelil ale take Lotyssko a aj Slovinsko postavia kvalitnejsi vyber utocnikov. Daugavins, Darzins, Indrasisa Karsums, Bukarts su vsetko velmi solidny hraci, na Slovinskej strane Urbas, Mursak, Ticar, Jeglic,Sabolic tak isto. Teraz si to porovnajme s nasou prvou formaciou Nagy - Surovy - Kudrna. Teraz od vas asi nedostanem pozitivne hodnotenia ale jediny kto sa takymto utocnikom vyrovna je Viedensky, za urcitych okolnosti Reway a Hudacek. Potom je tu Francuzsko - Fleury, Da Costa, Bertrand... Su to len 1-2 formacie ale zoberme si ze takych hracov mame fakt menej.. Tymto ale nezhadzujem nasich, mne sa ich olympijske vykony na hrane moznosti pacili, len hovorim ako to podla mna je.
∧ skryť ∧
Ok, v pohode toto beriem o tom je diskusia.

Porovnat to s nasou prvou formaciu na OH nebolo najstastnejsie riesenie. Podla toho ako Ramsay nasadzoval hracov aj na posledne minuty, tak vsetky fofmacie boli rovnocenne a z tohto hladiska bolo uplne jedno ktora bola napisana ako prva. Mne nepridu Jeglic a aspol, teda az na Mursaka ako velmi solidni hraci. Jediny utok ktory vedel nasich zatlacit a predstavoval vaznu hrozbu bol ten s Mursakom. Dokonca ked sa hralo predlzenie, tak tam mali ukazat majstrovstvo presne ti hraci ktorych si vymenoval, ale opak bol pravdou a slovinci mohli byt radi za najazdy. Urcite nechcem zhadzovat kvality Jeglica a spol, ale taky Bubela, Bakos, Lamper, Paulovic mi neprisli o nic horsi. Palicovu techniku a najazdy ma fakt skvele, ale v ostatnych cinnostiach akosi zaostava. Suhlasim, ze take dva utoky v lotysskom vybere vyzeraju fakt celkom slusne a najma ten Indrasis (ten je niekde inde), ale uz aj my sme mali dost hracov s podobnymi cislami v KHL vid M. Hossa, Bakos minulu sezonu, ci Miklik, Bartovic, Spirko ... a vacsinou za repre to nebolo ziadne terno.

Urcite s tebou suhlasim, ze Viedensky patri do repre o tom niet pochyb a je jeden z nasich najlepsich utocnikov posobiacich v europe, len skoda ze tuto sezonu bol zraneny. Hudacek ked bude konecne hrat tak ako sa za repre patri, tak tiez patri do repre.

Praveze naopak, pozitivne hodnotie mas odomna uz len koli tomu, ze si to pomerne slusne odovodnil i ked s urcitymi vecami nesuhlasim. Stale je to vsak lepsie ako stroha veta, ze sme slabsi a dost. Ja tiez som urcite niekomu nepolahodil ked som napisal, ze Bakoc, Paulovic atd neboli o nic horsi ako Jeglic.
22.02.2018 - 21:12:27
avatar
Reakcia na: Zidan, 22.02.2018 - 10:39:12
Všetky tie krajiny okrem rakuska postavia papierovo minimálne rovnako kvalitne tímy ako my, o tom hovorim (bez hráčov z NHL)
∧ skryť ∧
Skus to trochu upresnit. Preco su slovinci, bielorusi, francuzi a lotysi lepsi. Ci podla bodov v KHL? Co ked lotysom nepojde Indrasis, Duagavins a Dzarins? Dajme tomu ze aj z ciech Bukarts a budu zreli na vypadnutie. Co ked slovincom nepojde Mursak, Ticar, Sabolic a Jeglic. Bielorusi su tragicki aj v KHL, bodov maju este menej jak slovanisti, na prvych dvoch miestach maju naturalizovanych hracov,bez nich je to rovnaka bieda ako u nasich. Hrnka pri nich posobi ako vychyreny kanonier s 9 golmi.

Tieto reci mam najradsej, este pred MS pisat, ze sme jasne slabsi ako lotysi ci slovinci. Mne sa na OH nezdalo, zeby sme boli jasne slabsi ako slovinci, pritom slovinci s totoznym kadrom az na Anzeho hraju spolu uz roky, slovan im v podstate rozohral a pripravil jeden utok. Niektorym uz teraz pomaly konci sezona a MS su az o dva mesiace v akej forme pridu, tak to zatial nik netusi, ale hlavne ze sme jasne slabsi. Na MS cirou "nahodou" vyhrame napr nad slovincami, ci lotysmi a nas vykon sa opat zhodnoti ako neadekvatny a nas fanusik bude chciet samozrejme viac. Nevadi ze pred MS nas pasoval pomaly na zostup.

Kazdopadne na MS sa tesim a pevne verim, ze ten hokej z nasej strany bude pozeratelny, iluzie si nikto z nas nerobi, ciele ako stvrfinale ci nebodaj boje o medaile si netreba davat. Hlavne nech nas hraci prinutia bavit sa hokejom, to pre zaciatok dufam, ze novej cesty nasho hokeja uplne staci.


15.02.2018 - 22:34:50
avatar
Reakcia na: peto100, 15.02.2018 - 20:39:05
Ročník 2003 bude z celkového pohľadu pravdepodobne problém. Jeden z najslabších za posledné roky. Na práve uplynulom výcvikovom tábore nepresvedčili ani hráči hrajúci v českej lige, boli slabší. Vraj to bolo dosť zlé - úroveň tých dvoch modelovaných zápasov. Ale berte to len ako sprostredkovane, info od nejakých rodičov z TN. Neviem či sa vôbec presnejšie info dozvieme.
∧ skryť ∧
Nie su to ziadne top talentky, ale ako tvrdi mirec dost divne tvrdit na zaklade 2 modelovanych zapasov, ze rocnik je slaby. Inac Baco ma celkom slusne meno u nasich zapadnych susedov. Stefancik patri k najproduktivnejsim v mladsom doraste. Chovaniak zas k najproduktivnejsim bekom rocnika 03. Nezda sami zeby minuly rok mali 02 lepsie statistiky v mladsom doraste, teda az na mladeho Lasaka, co ani nevieme ci bude vobec reprezentovat svk.

Ale ok, nechajme sa "prekvapit".
06.02.2018 - 21:00:12
avatar
Reakcia na: elbarto, 06.02.2018 - 19:59:56
23 rokov nieje veľa na to aby sa presadil v kvalitnej európskej lige, na NHL to je neskoro ale tak o tej zrejme v súvislosti s ním nikto nerozmýšľal. Práveže v posledných rokoch pri útočnikoch už nieje taká dôležitá výška, čím ďalej tým viac sa presadzujú aj subtilnejší agílni hráči. Koyš mal jednú dobrú sezónu u mužov, netreba z neho robiť nejakého skvelého hráča. Sukeľ je pre mňa zaujímavejší hráč, len mám pocit že by potreboval sa už posunúť vyššie.
∧ skryť ∧
Ja si praveze myslim, ze Koys je perspektivnejsi ako Sukel, dokonca aj ako Paulovic. Ked sa mu budu vyhybat zranenia a bude napredovat tak moze toho este vela dokazat. Vsetko ale je to v rovne "mozno" a "bude". Pre mna je Koys nas treti najlepsi utocnik rocnika 95.
05.02.2018 - 22:02:21
avatar
Reakcia na: Pens, 05.02.2018 - 20:12:37
Dva roky staré, ale ... V čom je problém klesajúceho počtu Slovákov v NHL? Hráčsky agent Peter Kadleček to v nedávnom rozhovore pre RTVS povedal natvrdo. Hlavným dôvodom sú hráči samotní, resp. ich lenivosť. „V prvom rade je chyba v samotných hráčoch. Slovenskí hokejisti zleniveli. Stále žijeme v stave veľkého alibizmu. Slovenský hráč stále niečo rieši, hľadá podporu v tom, kto mu pomôže, kto mu čo vybaví. Kanaďania, Švédi, Fíni, robia všetko pre to, aby tú NHL hrali. Hokej bolí, resp. každý jeden úspech bolí, a preto by mal každý jeden hráč začať sám od seba. Zvýšiť pripravenosť na každý jeden zápas, každý tréning. Dať do toho sto percent svojho úsilia, aby raz mohol povedať, že je rád, že mu za jeho hobby niekto vôbec niekedy zaplatil.\" Nuž, čosi pravdy na tom určite bude... (nhl.sk) ;-)
∧ skryť ∧
Uplny suhlas Pens.

To preco niesu nasi draftovani ako v minulosti je zhluk viacerych faktorov, ktore ste tu uz v podstate aj spomenuli. Ale jeden z najhlavnejsich dovodov je presne tek ktory spomenul Pens.

Rocnikom 98 a 99 verim, pretoze zdrave sebavedomie, skill, korculovanie, herny prejav ... je na uplnej inej urovni ako momze posledne desatrocie vidiet u nasich mladych hokejistoch. Velke prehypovane talenty rocnika 95 presne v takomto obdobi ako su teraz 98 resp 99 uplne vyhasli, az na par hracov ako boli Reway, Cehlarik, Godla. Tymito dvomi rocnikmi sme sa dostali znovu trosku napred pred nasu priamu konkurenciu (SUI, GER, DEN, ...), pretoze takuto siroku kvalitu zozbieraju tak zo 4-5 rocnikov nie z dvoch. I ked hracov ako Hischier nemame.
22.01.2018 - 19:28:31
avatar
Reakcia na: Zidan, 22.01.2018 - 18:28:38
ak by šiel čo i len 1 over-ager tak by to bol obrovský zázrak... žiadny dríst... ak by nejaky mal ísť tak tipnem Bodák alebo Hrenák. toto je moje poradie over-agerov: Bodák, Hrenák, Pospíšil (nieje over-ager ale dám ho sem), Buček, Krivošík, Hrehorčák
∧ skryť ∧
Zidan nehnevaj sa na mna, ale je to drist. Ako mozes vediet ake zmyslanie maju napr v Colombuse? Koniec koncov, ak to nazveme ze istotou, tak istotu ma max 90 hracov a aj to mozno hovorim vela. Ostatne zavisi najma na tom co dany tim potrebuje. Bodak, Bucek ci Hrehorcak maju slusne sance na draft. Netvrdim, ze budu draftovani vsetci traja, ale hovorit pri nich o zazraku ak ich draftuju je dost odveci. Inac Pospisil ma velmi slusnu sancu na draft, netreba sa pozerat na neho len cez cisla ako su napr trestne minuty. Mimochodom v posledom case pravidelne boduje.

Zopakujem to znovu. Istotu vidim v dvoch, troch hracov, ale ked budu draftovani piati ci siesti, tak ziaden velky zazrak, ci obrovske prekvapenie ako tvrdis to nebude.
17.01.2018 - 19:38:34
avatar
Myslim si ze, Valach vam tu niektorim zavrie usta. V cechah su s nim spokojni. Pravidelne uz nejaku tu sezonu patri k najproduktivnejsim svk obrancom v ceskej extralige.

Viedensky je po dlhsom zraneni, zrejme nie je vo forme. Ani v Slovane zatial bohvie ako nepresvedcuje. Nebol na ani jednom pripravnom zapase/turnaji pocas sezony. Nerad to pisem, ale momentalne Viedensky do repre nepatri. Na MS, ak sa rozohra v nejakom asi tipsportligovom time tak kludne.

Zostava je poskladana hlavne z dobrych korculiarov resp rychlych.
14.01.2018 - 16:59:07
avatar
Reakcia na: 04lubo79, 14.01.2018 - 16:03:19
Slafkovský vynikajúco, ale podobne žiaril v jeho veku aj Patrik Koyš.
∧ skryť ∧
Koys hral v jeho veku len dorastenecku prvu ligu a SHT 9. Zato Slafkovsky kadetov a extraligu dorastu. Mimochodom Koys cca dva roky pred draftom bol povazovany za prvokolovy vyber. K rebrickom od uznavanych skautskych organizacii sa velmi tazko dostat, ale na hfboards keby si velmi chcel tak by si nasiel aspon jeden rebricek kde bol Koys velmi vysoko (ci ten rebricek zostavil len obycajny divak, alebo amatersky skaut je tazko povedat). To ti davam len hmatatelny dokaz, ze tie reci ohladom prveho kola u Koysa neboli vymysly tunajsich diskuterov.
14.01.2018 - 11:08:42
avatar
Bohuzial, pred cca 15 rokmi bola situacia opacna. Vtedy sa zbytocne brali na drafte podaktori hraci, niektori z nich az nepochopitelne vysoko. Dovolim si tvrdit, kebyze je situacia ako pred tymi cca 15 rokmi tak na minulorocnom drafte by preslo cca 6-7 slovakov a tento rok by som to taktiez videl na cca 6 hracov. Momentalne su in svedi, fini, dani ...

Minuly rok, ked draftovali toho nora Martihnsena ci ako sa vola, tak to bol snad vtip, aj ten druhy dan mi nepride ako lepsi hrac napr od Hrehorcka, Krivosika, Buceka, Galbaveho, Lacku a par mien by som este mohol vymenovat. A to nespominam svedov draftovanych z ich dorastu.

Sme akurat v obdobi, ked ak su na rovnakej urovni sved, dan, svajciar, nemec a slovak, tak slovak by bol ako jedna z poslednych moznosti ak nie ta posledna. Tymto nechcem sirit kecy, ze slovaci to maju vsade najtazsie a pod, len komentujem sucasny stav za ktory si mozme sami. Tie casy ked uprednostovali nas su prec, musime si sami spat vydobit stratenu poziciu.

Popravde sa tym timom ani necudujem, ze dva krat si rozmyslia preco draftovat slovaka, ked sa pozriem na predosle drafty a kolko stratenych pickov koli slovakom, tak je to hned jasne. Za dalsie, najcastejsie vyhovorky nasich hracov su ako sa stale potrebuju aklimatizovat, neveria si, hento im vadi tamto im vadi, rodina je daleko, trener na nich krici atd.

Verim tomu ze hraci ako Bodak, Hrehorcak ... po vydarenych sezonach v CHL si vybojuju kontrakt aspon v podaktorych timoch AHL, ako to v poslednom case vidat u niektorych danov, lotysov ... Taktiez dalsia z moznosti je cez univerzitu, co tiez vyuzivaju napr lotysi, nemci. V blizksej buducnosti celkom pocetna skupina nasich hracov pojde cestou NCAA, co je len dobre.

Na tohtorocnom drafte to vidim zatial na Roman, Fehervaryho a Lisku. Mensie sance davam Ivanovi a Pospisilovi este mensie. Z overagerov by aspon jeden z trojice Bodak, Bucek, Hrahorcak mohol mat aspon teoreticku sancu. Suma sumarum momentalne to vidim na 3, max 4 hracov. Do draftu je aj tak este daleko a nikto nevie co predstavitelia z danych timov zamyslaju.
09.01.2018 - 17:19:32
avatar
Reakcia na: nash_BAN, 09.01.2018 - 16:48:49
Cely problem je v tom , ze po prichode LINTNERA sa v lige neurobili ziadne zmeny a kluby nedavaju sancu mladym hracom. Hraci ako Gabby,Hoss boli pravidelne ostarsovani nastupovali ako teenageri v lige. Treba obmedzit pocet cudzincov v timoch , specialne 3triednych Kanadanov a Cechov , ktorymi je liga zamorena. Lintner je volba agentov , ktorym lezie na ruku. Je to SASO bez vizie.
∧ skryť ∧
? Z tvojo prispevku usudzujem, ze ligu si uz zo dva roky nevidel. Teda ak sa bavime o tipsportlige.
06.01.2018 - 19:06:40
avatar
Reakcia na: elbarto, 06.01.2018 - 18:53:52
Na druhej strane naozaj kvalitní beci sú tam len Feher a Ivan, z toho Martin mal katastrofálne MSJ tento rok. Korenčík bol snáď náš najslabší obranca, aj keď v tretej tretine proti SWE zrazu hral ako vymenený, nezbavoval sa lahkých pukov, nekazil prihrávky atď. U Žiaka neviem ako je na tom momentálne, ale zatiaĽ to nieje nejaké extra terno, snáď spraví poriadny progres za ten rok. Kupec po dlhom zranení uvidíme kedy sa do toho dostane a zvyšok sú podľa mňa úplne priemerní slovenskí obrancovia.
∧ skryť ∧
Ja si nemyslim ze mal az take katastrofalne MSJ. Neoslnil, ale zas na druhu stranu urcite nehral katastrofalne. Korencik celkom dost nahraval superom na goly, ale na druhu stranu mal aj dobre momenty a dalsi rok v superelite mu len pomoze. Kupec uz hra a MSJ su az o rok co je casu az az na rozohranie. Nie je to tak davno co ho tu ludia ospevovali pomaly ako boha. Ziaka uz teraz chcela vacsina ludi na MSJ, tvrdili zeby patril k tym lepsim obrancom v nasom drese. A mimochodom uz ma odohrate zapasy v Mestise. Pupak uz dostava pomalicky priestor v Nitre, netvrdim ze je to top bek, ale nieje to ziadne drevo a ked pozriem aki "beci" chodievali praivdelne na MSJ tak Pupak je oproti nim poklad. Demo s Boldizarom si svoje miesto zastanu.

Nieje to ziadna top obrana a na takych svedov a pod sa nechytame, ale na nase pomery je vskutku velmi dobra. Z jedneho rocnika si viac kvality moc nepamatam.
06.01.2018 - 18:35:53
avatar
Reakcia na: slovak, 06.01.2018 - 13:01:21
Čajkovič jednoznačne musí ísť, minimálne ako 13. útočník. Vo Švédsku má na jeho vek výborné čísla. Haščák, Volko, Kupka pri tej konkurencii 99tiek nemajú šancu. To by museli mať iné čísla. Čo sa týka obrany, radšej by som staval na 99kach (Fehy, Ivan, Korenčík, Žiak, Kupec, Pupák), vzal by som maximálne jedného mladšieho - zatiaľ to vyzerá na Turana. PS: upravil som hlavičku témy
∧ skryť ∧
Co ked od buducej sezony bude hrat Volko, alebo Kupka v superelite ...

Inac napisal si to iste ako ja. Obrana nieje nasa slaba stranka ako to podaktori prezentuju. Fehervary, Ivan, Korencik, Ziak, Kupec, Demo, Boldizar, Pupak ... veru vela lepsich obran si na MSJ nepamatam. Jedine tak prehypovane, ako napr rocnik 96 a pod.
06.01.2018 - 12:42:36
avatar
Tak tristvrtina kadre je jasna a to pri "kormidle" moze byt hocikto. Jedine zeby niekto bol zraneny ci uplne nevysla sezona, ako napr svajciarovi Volejnickovi pred rokom.

V obrane by bolo dobre keby sa objavil v nominacii niekto z trojice Ilencik, Turan a Knazko. Samozrejme musia presvedcit vykonmi. Do uvahy este pripada Bucko. Ale tak samo o sebe 6 kvalitnych obrancov rocnika 99 vieme najst bez problemov.

V utoku ak bude pokracovat Cajkovic ako doteraz, tak jednoznacne patri na MSJ. Z 00 by sa mohol zobrat jeden z trojice Rudas, Okuliar, Nespala. Opat podotykam ak budu mat na to aj vykonnsot. Popripade viem si predstavit Hascaka, Volka, alebo Kupku. Samozrejme kvalita, ale aj sirka rocnika 99 je niekde inde ako obvykle, takze vidim to na max troch mladsich hracov. Utok by si uplne v pohode vystacil bez mladsich hracov, ale som toho nazoru ze jeden/dvaja mladsi by sa mali zobrat. Z toho jeden nech je hrac rocnika 01. Zatial najlbizsie ma k tomu Cajkovic.

Inac sam som velmi zvedavy kam sa posunu samotni hraci za ten rok. Pretoze na domacich MSU18 temer dosahovali uroven top muzstiev.
05.01.2018 - 19:10:24
avatar
Reakcia na: Zidan, 05.01.2018 - 18:05:55
Ročník 05 už hral na WSI ?
∧ skryť ∧
Hej minuly rok uz hrali a pocinali si dost dobre.
http://www.lgstours.com/page/show/2792278-05-schedule-and-results-2017-
03.01.2018 - 20:46:04
avatar
Reakcia na: Zidan, 03.01.2018 - 17:36:23
Ročník 00 je katastrofálny na všetkcých postoch, no 2002 má najslabší útok dovolím si tvrdit zo všetkých ročníkov na slovensku. Konkurovať mu môže asi len 00 a 2003 čo je dalšia nočná mora. Až 2004 vyzerá nádejne a čo bude potom je dobrá otázka Takže po ročníku 1999 nás čaká minimálne 4-ročné trápenie ako s ročníkmi 96 a 97
∧ skryť ∧
00 uz vobec nie su az take beznadejde ake boli pred 2 rokmi. Zo svajciarmi uz hraju pomerne vyrovnane co pred dvomi rokmi, bola hra na nasu branku. Taktiez uz maju par zaujmavych vysledkov, takze az taky katastrofalny rocnik to nie je. Zasa sa trosku vratne do reality a neporovnavajme ich s rocnikom 99 co je snad najlepsi rocnik za poslednych 15 (tj generacia Sekeru, Meszarosa ...)

Rocnik 02 hodnotis asi podla prispevku Homoly kde pisal ze nas prehravali aj madari. Sice je to momentalne slabsi rocnik, ale par obrancov vyzera celkom slubne.

03 akurat len zahajili sezonu, takze je ich skoro hodnotit, ale na turnji kde boli dva svk timy, tak pomerne hladko zdolavali madarov, ci rakusanov ...

Po rocniku 04 je rocnik 05, ktory tiez minulu sezonu na WSI zanechal viac ako len dobry dojem. Ale to je este daleka hudba buducnosti.

Gazda99:
Gazda ak si rocnik narodenia 99 tak je jasne ze si nepamatas horsi rocnik ako 00, skus trosku "zalistovat" v historii a zistis ze rocnik 96 je tragickejsi, detto 93. Rocnik 97 sa vyvijal dost slubne, ale nakoniec skoncil celkom biedne, vid minule MSJ. Teraz skus mi dat od rocnika 90 tie zavratne vysledky ake sme dosahovali na MSJ, ci na draftoch, resp aki hraci od rocnika 90 hraju NHL/AHL resp popredne europske sutaze a neotvaraju len dvierka na striedacke. Teda hladat nemusis tych hracov je tak zo desat.
29.12.2017 - 13:51:06
avatar
Reakcia na: , 29.12.2017 - 12:43:10
Nie, netazili z jeho prace ani v jednom pripade kedy sme dali gol... A to, ze sa tebe jeho vykony pacia viac ako mne je tvoja vec.
∧ skryť ∧

Pri prvom Krivosikovom gole si si asi nevsimol ze Krivosikovi niekto nakorculovaval, keby siel Krivosik 1 na 1 tak je to trosku o insom.

Sa pozri kto napadal amika pri mantinely pred druhym Krivosikovim golom, i ked to bolo napadanie trosku pozvolnejsie, ale napadal, keby nenapadal tak by amik asi nenahraval tam kde nahraval.

Pri Bucekovom gole si pozri kto blokoval Tkatchuka pri doroculovani ty genius. Clape ze ty si nevidel ani tie zostrihy

Ako vidim o Kelemenovi sa bavit s tebou nema zmysel, kedze si si pozrel len vysledok na evysledkoch.

29.12.2017 - 11:25:20
avatar
Reakcia na: , 29.12.2017 - 10:09:57
Skoda, ze nemame lepsie presilovky a ze Ruzicka hra ako hra... este potrebujeme tieto dve veci zlepsit. Inak mame konkurencieschopne muzstvo, viac ako pred rokom ci dvoma... co sa aj cakalo. Ale Amici nehrali tak ako to vedia a pre nich tato prehra nic neznamena, oni mozu ist do PO aj zo 4. pozicie a maju stale na to dostat sa do finale a hrat o titul. Samozrejme, ze 4. miesto nieje ich ciel. Chvalabohu, ze to vypalilo v zapase s nami. Proti Finom jednoznasne Hrenaka a Durneho proti Danom... Krivosik si s Buc(e)kom sadol velmi dobre.
∧ skryť ∧
Ako hra prosim ta Ruzicka? Mal par strat puku, ale dost vela krat ten puk ziskal, potiahol a ohrozil branu, ci nahral. Nezda sa ti ze Bucek s Krivosikom tazili s prace Ruzicku? Ved boli v jednej formacii.

No a co ten Kelemen co tam vobec nema co robit, dnes jeden z najplatnejsich hracov.
27.12.2017 - 08:42:36
avatar
Reakcia na: kuko 12, 27.12.2017 - 00:06:59
Ťažko povedať. Hrenák je podľa mňa solídny brankár, ale prekonať Godlov výkon bude ťažké. Fehérváry, Bodák = Černák, Jaroš Ivan, Zeleňák > Rosandič, Holenda Zvyšok obrany je viac menej na takej istej úrovni.. až na Matejoviča, ten prevyšuje všetkých vo všetkom :LOL: Útok je podľa mňa vyrovnaný, hlavne kvôli tomu, že v tohtoročnom tíme chyba hráč typu Rewaya. Ikeď Rúžička a Roman sú pre nás veľká perspektíva.
∧ skryť ∧
Myslim si, teda nie len ja, ze Fehervary je top prospekt v nasej defenzive od cias Meszarosa a Sekeru, mozno este aj neskor.

Utok aj napriek tomu ze pred tromi rokmi bol Reway je teraz urcite lepsi.

Cehlarik, Koys, Paulovic, Soltes, Lantosi, Bondra, Sukel, Skalicky vs Roman, Ruzicka, Liska, Studenic, Bucek, Krivosik, Tamasi
+
Kabac, Petras, Rehak vs Kundrik, Kelemen, Cacho, Smolka, Solensky

Ta kvalita je tento rok trosku niekde inde.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 20 >

Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský odhalil významnú zmenu váhy. S cieľmi sa podeliť nechcel Nie na narodeniny, ale predsa pred sezónou: Sidney Crosby podpísal novú zmluvu! Slovenský obranca sa presadil v oboch dueloch Vegas: Nechcem len lietať v útočnom pásme, tvrdí Bude Pospíšil centrom? Tréner Flames ho vidí v hviezdnom útoku Možno je dobre, že je v tieni Slafkovského: Mešár nie je úplne spokojný so svojím víkendomCrosby nechce podpísať dlhý kontrakt Mešár opäť nebodoval, Dvorský a Pekarčík zažiarili. Skóroval aj ďalší Slovák! + video Títo traja hráči Capitals vstúpia do sezóny pod tlakom. Patrí medzi nich aj Ovečkin Známy veterán si už našiel pôsobisko. Na skúšku ísť nemusí Canucks pozvali do kempu brankára, ktorý vlani chytal v KHLČernák: Je smutné, že Slovensko na turnaji nebude. Fanúšikom by som rozdal halušky a alkohol Názor absolútnej väčšiny: Slovák v tejto sezóne zažije debut v NHL. Bude ich viac? Prekliatie Vezinovej trofeje (3. časť)Mešár celkom neviditeľný, ale iní dvaja Slováci bodovali. Mišiak aj skóroval, Hlavaj chytal + videoJe hokej náročná hra? Brendan Shanahan odpovedal patrične a výstižneV Calgary dôjde k zaujímavému brankárskemu boju. Je to doširoka otvorené, tvrdí Conroy Vstúpia Bruins do tréningového kempu bez brankárskej jednotky? Známy fínsky brankár, ktorý získal aj Jenningsovu trofej, v NHL končí Iginla nehrá za Utah na turnaji nádejí. Bude k dispozícii v kempe? Suzuki a Caufield späť na ľade. Po ich boku však nebol Slafkovský Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies