Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 1. tr.
VGK
0
DAL
1
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Slovákom v OHL sa zadarilo: Traja skórovali, jeden rozhodol zápas + videoV ligách juniorskej CHL si v piatok zahrali piati Slováci a okrem Jozefa Viliama Kmeca a všetci bodovali. Samuel Kňažko asistoval. Z gólov sa tešilo trio z OHL. Servác Petrovský pomohol Owen Sound k výhre 4:3 nad Sarniou gólom a asistenciou, pričom premenil aj nájazd. Gól a asistenciu zaznamenal aj Martin Chromiak, ktorý bol treťou hviezdou zápasu, v ktorom jeho Kingston porazil Hamilton 5:2. Víťazný gól Sudbury pri triumfe 4:2 nad Oshawou strelil Dominik Jendek.


21. 04.

CapitalsPravý krídelník Mike Knuble vynechal štvrtý zápas série proti Rangers po tom, čo sa zranil v zápase číslo tri. V zostave ho nahradil Eric Fehr, ktorý si v tohtoročnom play-off zahral premiérovo.
Red WingsDetroit sa vo štvrtom zápase série proti Phoenixu musel zaobísť bez útočníka Johana Franzena, ktorý strelil v play-off dva góly a pridal asistenciu. Švéd dostal priestor, aby sa dal do poriadku pred štartom druhého kola.
IslandersÚtočník Tyler McNeely podpísal ako voľný hráč jednoročnú dvojcestnú zmluvu s Islanders. Dvadsaťštyriročný Kanaďan odohral v tejto sezóne 10 zápasov v drese Bridgeportu (AHL), v ktorých zaznamenal 11 bodov. Predtým hral za Severovýchodnú univerzitu.

20. 04.

BlackhawksObranca Brent Seabrook, ktorý bol v treťom zápase narazený Raffi Torresom spôsobom, ktorý bol hodný suspendácie, nenastúpil v utorkovom stretnutí proti Canucks pre nešpecifikované zranenie hornej časti tela.
WildÚtočník Justin Fontaine podpísal s Minnesotou ako voľný hráč dvojročný vstupný kontrakt. Dvadsaťtriročný Kanaďan odohral v poslednej sezóne 42 zápasov v drese Minnesotskej University v Duluth. Zaznamenal v nich 58 bodov (22+36).

19. 04.

FlyersBrankár Sergej Bobrovsky sa behom pár dní stal z jednotky tímu v play-off zdravým náhradníkom. Na pozícii jednotky ho nahradil Brian Boucher, ktorému robí dvojku Michael Leighton.
SabresObranca Jordan Leopold sa v pondelkovom zápase proti Philadelphii vrátil do zostavy Sabres po tom, čo vynechal predchádzajúcich desať zápasov pre zlomeninu ľavej ruky. Tímu sa však pri kolízii zranil útočník Patrick Kaleta (horná časť tela), ktorého bude čakať ešte vyšetrenie.
DevilsBrankár Keith Kinkaid podpísal ako voľný hráč s New Jersey vstupnú zmluvu. Dvadsaťjedenročný Američan sa stal najlepším brankárov ECAC, keď v drese Union College zaznamenal 92% úspešnosť zákrokov.
KingsCentri Jordan Weal a Tyler Toffoli podpísali s Los Angeles trojročné nováčikovské zmluvy. 19-ročný Weal bol tímom draftovaný vlani z celkového 70. miesta. 18-ročný Toffoli v tom istom roku z 47. miesta.
OilersĽavý krídelník Curtis Hamilton podpísal s Edmontonom trojročný nováčikovský kontrakt. Devätnásťročný Američan bol tímom draftovaný v roku 2010 z celkového 48. miesta. V 62 dueloch WHL strelil 26 gólov a zaznamenal 82 bodov.
PanthersObranca Alex Petrovic podpísal s Floridou vstupný kontrakt. Devätnásťročný Kanaďan bol draftovaný klubom v roku 2010 z celkového 36. miesta. V tejto sezóne WHL zaznamenal 57 bodov v 69 zápasoch.

18. 04.

BlackhawksStredný útočník Dave Bolland, ktorý vynechal posledných 14 zápasov základnej časti a úvodne tri zápasy play-off, by sa po otrase mozgu mohol vrátiť do akcie v štvrtom zápase série prvého kola proti Canucks.
BruinsPravý krídelník Tyler Randell podpísal s Bostonom vstupný kontrakt. Devätnásťročný Kanaďan bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 176. miesta. V poslednej sezóne zaznamenal 20 gólov a 12 asistencií v 68 dueloch v drese Kitcheneru (OHL).
NHLRozhodca Chris Rooney sa počas druhej tretiny zápasu medzi Rangers a Capitals zranil a duel bol na desať minút prerušený, aby sa pripravil zasiahnuť do akcie náhradný rozhodca Frederick L’Ecuyer.
PredatorsMartin Erat vyrovnal zápis kapitána Nashvillu Sheu Webera v počte strelených gólov v play-off. Obaja majú momentálne na svojom kontre po sedem presných zásahov, čo je klubový rekord.

17. 04.

FlyersPortál CSNPhilly.com informoval, že obranca Chris Pronger nenastúpi za Philadelphiu v treťom stretnutí. Do hry by však mohol zasiahnuť vo štvrtom dueli.

16. 04.

BlackhawksKrídelník Chicaga Bryan Bickell nedohral piatkový duel proti Canucks po tom, čo utrpel zranenie pravého zápästia. V dueli odohral viac ako osem minút.
CapitalsObranca Washingtonu Dennis Wideman (noha) korčuľoval zopár minút v piatok ráno a podľa optimistických prognóz by mohol za Capitals hrať aj v sérii s Rangers.

15. 04.

KingsÚtočník Justin Williams posilnil Los Angeles v prvom zápase play-off proti San Jose. Vo svojom prvom stretnutí od zranenie ramena, ktoré utrpel 23. marca, odohral skoro 21 minút a zaznamenal gól a asistenciu.
Red WingsNapriek tomu, že Detroit informoval o zranení Henrika Zetterberga ako o krátkodobom, jeho návrat by nemal byť otázkou len pár dní. MLive.com informuje, že by mohol vynechať prvých päť zápasov série proti Coyotes.
FlyersObranca Chris Pronger (ruka/zápästie) vynechal prvý zápas play-off proti Buffalu. Niekdajší najužitočnejší hráč NHL aj naďalej pokračuje v tréningoch a je presvedčený, že si v sérii zahrá. Jeho štart v sobotnom zápase je otázny.

14. 04.

FlyersObranca Chris Pronger (ruka/zápästie) definitívne nenastúpi na prvý duel play-off proti Sabres, pričom v tejto sezóne odohral len 50 zápasov, v ktorých nazbieral 25 bodov (4+21).
CoyotesObranca Derek Morris vynechal otvárací zápas série proti Detroitu pre nešpecifikované zranenie hornej časti tela. Zranenie nie je vážne a do akcie by sa mal vrátiť v priebehu série. Dovtedy ho v zostave nahradí David Schlemko.
BlackhawksÚtočník Troy Brouwer sa v stredajšom zápase proti Vancouveru vrátil do akcie po tom, čo vynechal posledné tri zápasy základnej časti pre zranenie ramena. V zápase odohral 16 a pol minúty. Do tréningového procesu sa vrátil center Dave Bolland, ktorý 9. marca utrpel otras mozgu.
CapitalsObranca Mike Green sa vrátil v stredajšom zápase proti Rangers do akcie po tom, čo vynechal posledných 20 zápasov základnej časti po tom, čo mu Derek Stepan 25. februára privodil otras mozgu.
Red WingsObranca Niklas Kronwall sa vrátil do akcie v prvom zápase série proti Phoenixu po tom, čo pre zranenie ramena vynechal posledných päť zápasov základnej časti. V stretnutí chýbal veterán Mike Modano, ktorý sa nezmestil do základnej zostavy.
OilersCenter Tyler Pitlick podpísal s Edmontonom trojročný nováčikovský kontrakt. Devätnásťročný Američan bol tímom draftovaný v roku 2010 z celkového 31. miesta. Poslednú sezónu strávil v tímu WHL Medicine Hat Tigers (62 bodov v 56 dueloch).
LightningV prvom zápase série proti Pittsburghu nechýbal obranca Victor Hedman, ktorý pre zranenie dolnej časti tela nenastúpil v posledných dvoch dueloch základnej časti. Mladý Švéd odohral v ňom 22 minút a 44 sekúnd.

13. 04.

FlyersObranca Chris Pronger (ruka/zápästie) by sa mal vrátiť do zostavy Philadelphie počas prvého kola play-off, v ktorom Flyers narazia na Buffalo Sabres. Očakáva sa, že v prvom zápase sa ešte návrat konať nebude.
PenguinsKapitán Sidney Crosby pokračuje v tréningovom procese, no stále bez zahrnutia kontaktov. Jeho návrat tak pravdepodobne potrvá ešte pár týždňov a minimálne v prvom kole play-off si nezahrá.

|< <   331 z 385   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Nylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák hral zápas o prežitie s prekvapujúcim parťákom, dráma na Long Islande, ďalší tím s mečbalom Capitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoUvidíme veľký trénerský prestup? Nemca by mohol trénovať dvojnásobný šampión Fehérváry opäť bodoval, ale opäť bez čerešničky. Vyrovnal Suchého či Sekeráša + video Patrick Roy robí opäť rošádu v bránkovisku. Aký bude narodeninový darček? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies