Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Slafkovského skvelé momenty z noci. Tvoril šance, ukázal rozumSlovenský útočník Juraj Slafkovský v pondelkovom zápase Montrealu proti Seattlu (4:2) nebodoval, ale zámorskí odborníci Marc Dumont a Matt Drake vypichli hneď niekoľko jeho akcií, ktoré stáli za pochvalu a dokumentovali jeho súhru s Nickom Suzukim a Coleom Caufieldom v prvom útoku. Takto napádanie draftovej jednotky viedlo k skvelej streleckej šancu Suzukiho:



Takýmto spôsobom zase udržal puk v moci tímu:


Takto rozumne to urobil, aby pri prieniku k bráne získal presilovku:



01. 10.

RangersVáclav Prospal v piatok odohrá prvý prípravný zápas. Po tom, čo nehral pre problémy s kolenom, by mal byť centrom prvého útoku, v ktorom bude hrať s Alexandrom Frolovom a Mariánom Gáboríkom.
HurricanesÚtočník Sergej Samsonov (krk) bol umiestnený na listinu zranených hráčov a nepocestuje s tímom do Európy, kde v Helsinkách otvorí sezóny. Ďalšie vyšetrenie podstúpi po návrate Hurricanes.
CanucksCanucks obnovili spoluprácu s tímom Victoria Salmon Kings z ECHL. Nová dohoda bude platná pre sezónu 2010/2011. Salmon Kings spolupracujú s Canucks posledné štyri roky.

29. 09.

AvalanchePravý krídelník Luke Walker podpísal vstupný kontrakt, ktorého podmienky Avalanche nezverejnili. 20-ročný Američan strelil gól v dvoch prípravných zápasoch a bol v nedeľu poslaný do Lake Erie.

28. 09.

SabresSabres obnovili rozhovory o zmluve s mladíkom Zackom Kassianom, ktorého draftovalo v prvom kole v roku 2009. Rokovania boli prerušené pre jeho problémy so zákonom po tom, čo v bare udrel muža.
HurricanesSergej Samsonov (krk) by mohol hrať najskôr už v piatok. Dobrou správou po jeho nedeľnom narazení do mantinelu, po ktorom bol prevezený do nemocnice, je skutočnosť, že nevynechá dlhú dobu.
SabresCraig Rivet (hrdlo/krk) absolvoval v pondelok tréning na stacionárnom bicykli. Hlavný tréner Sabres Lindy Ruff povedal, že ho krk stále bolí, no mal by sa vrátiť na ľad do dňa alebo dvoch.
FlyersGenerálny manažér Flyers Paul Holmgren povedal, že brankár Michael Leighton (chrbát) by mohol obnoviť svoje aktivity na ľade najskôr vo štvrtok.
AvalancheKyle Cumiskey (slabiny) sa v nedeľu zúčastnil tímového tréningu Avalanche a vyzerá, že je blízko k návratu. Ak by sa mu vyhli nejaké komplikácie, mal by byť pripravený nastúpiť v prvom zápase sezóny.

26. 09.

BlackhawksSobotný prípravný zápas proti Detroitu (4:2), ktorý bol prvým domácim zápasom Blackhawks po zisku Stanley Cupu, sledovalo 20 553 divákov, čo je historický tímový rekord v prípravnom období.
SabresKapitán Craig Rivet si narazil krk a pre toto poranenie vynechá aspoň pár dní tréningu. Tréner Lindy Ruff povedal, že doktor skúsenému obrancovi odporučil dva dni voľna.

25. 09.

CanadiensObranca Andrej Markov (koleno) by sa mal vrátiť späť na ľad pred koncom októbra, z čoho vyplýva, že by sa do akcie mohol vrátiť už v novembri.
LightningObranca Lightning Randy Jones vynechá minimálne týždeň, pretože má menšiu fraktúru palca, ktorú utrpel v prípravnom zápase.

24. 09.

FlamesSkúsený center Matt Stajan utrpel v pondelok zranenie ramena a tímu bude chýbať neurčitú dobu. Nie je známe, aké závažne je jeho zranenie a tak sa nepozná ani doba potrebná za zahojenie.
AvalancheBrankár Craig Anderson bude aj v novej sezóne jednotkou Avalanche, ale tréner mu dá viac priestoru na oddych. V minulej sezóne odchytal 71 zápasov, v budúcej bude to číslo o niečo nižšie, no stále bude cieľom viac ako 60 zápasov.
WildWild podpísali nováčikovské kontrakty s trojicou obrancov Joshom Caronom (19 rokov), Coltonom Jobkem (18) a Jaredom Spurgeonom (20). Všetci traja budú hrať v nižších ligách.

23. 09.

PenguinsSidney Crosby vynechal tretiu tretinu prípravného zápasu proti Detroitu, pretože mal problémy v oblasti bedra. Nemalo by však ísť o vážne zranenie a tréner Dan Bylsma ho nedal hrať z preventívnych dôvodov.
WildStredajší duel Wild proti Blues sledovalo v domácej hale 16 219 divákov, čím sa skončila séria vypredaných zápasov, ktorá trvalo 409 duelov. Podľa výkonného riaditeľa Matta Majku za to môže ekonomická situácia a nie príliš dobré výkony tímu.

22. 09.

BruinsBruins vydali vyhlásenie, v ktorom dementovali informácie, že Marc Savard bude pre následky otrasu mozgu chýbať počas celého ročníka 2010/2011. Informácie poprel aj hráčov agent Larry Kelly.
KingsBrankár Erik Ersberg utrpel na pondelkovom tréningu zranenie ruky, no röntgen neobjavil žiadnu zlomeninu, a tak sa švédsky brankár pravdepodobne bude môcť postaviť do brány v stredajšom prípravnom zápase.
AvalancheAvalanche poslali naspäť do juniorskej ligy svoju prvú voľbu na drafte Joeyho Hishona. Center utrpel zranenie ruky a bude pauzovať minimálne týždeň. Budúcu sezónu odohrá v Owen Sound Attack (OHL).

21. 09.

FlyersObranca Chris Pronger (koleno) je stále považovaný za hráča, ktorého štart v otváracom zápase sezóny je otázny. Pronger bol v priebehu posledného týždňa na ľade už viackrát, no stále je pred ním mnoho práce.
CanucksS Alexandrom Burrowsom (rameno) na listine zranených hráčov, by mal Mikael Samuelsson začať nový ročník v prvom útoku Canucks. Inak sa očakáva, že počas celej sezóny bude hráčom prvých dvoch útokov.

20. 09.

CoyotesÚtočník Scottie Upshall sa vrátil späť na ľadovú plochu, kde absolvoval prvý tréning po tom, čo v minulej sezóne vynechal posledných 33 zápasov pre zranenie kolena.
BruinsNováčik Tyler Seguin mal hrávať na poste krídelníka, no pre absenciu Marca Savarda sa vráti späť na svoj post stredného útočníka. Draftová dvojka nemá garantované miesto v prvom tíme, no očakáva sa, že by v ňom mohol zotrvať.
OilersObranca Ryan Whitney nemá ešte v 100% stave nohu, s ktorou v lete podstúpil operáciu. Noha ho ešte trochu pobolieva a má problémy s jej obutím do korčule. Stav sa však zlepšuje.

19. 09.

DevilsIľja Kovaľčuk bol počas prvého tréningu Devils pravým krídelníkom prvého útoku, v ktorom hral spolu so Zachom Pariseom a Travisom Zajacom. Kovaľčuk doteraz hrával len na ľavom krídle.
SabresObranca Sabres Marc-Andre Gragnani si počas tréningu zranil koleno a bude mimo akcie štyri až šesť týždňov. Nie je známe, o ktoré koleno sa jedná, no poranenie nebude vyžadovať operáciu.

18. 09.

BruinsMarc Savard pre symptómy po otrase mozgu nezasiahne do tréningového kempu Bruins a mohol by vynechať aj úvod novej sezóny. Otras mozgu utrpel ešte v marci po bodyčeku zozadu od Matta Cooka v zápase proti Penguins.
SharksHlavný tréner Sharks Todd McLellan povedal, že o brankárskej jednotke Sharks sa rozhodne v tréningovom kempe. Antti Niemi získal Stanley Cup, no Antero Niittymaki má väčšie skúsenosti z NHL.

|< <   370 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Tatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Mešár zareagoval na nevydarené zápasy nádejí veľmi dobre Černák sa dočkal opätovného spojenia: Mám pocit, akoby sa nič nezmenilo Dinosaurus Slafkovský je iný ako v minulých rokoch: Vo štvrtok dominoval, nenadchol len novinárov Slováci sa tešili z výhier: Ďalší vydarený štart má za sebou aj náš brankár Éra Celebriniho začala: Obrovský talent si užil intenzitu prvého tréningu Žiadna nevraživosť: Je to súčasť biznisu, hovorí kapitán Rangers Hviezda Toronta je otvorená rokovať o zmluve aj cez sezónu Aj Jágr je nakoniec človek: Oznámil, kedy ukončí kariéru Utahu by v úvode sezóny mohli chýbať dvaja hráči, aj letná posilaSharks otvorili kemp bez štyroch hráčov. Chýbali aj tváre organizácie Sabres sa so svojou veľkou hviezdou vyhli katastrofe Red Wings si upísali aj druhú mladú hviezdu. Viac zarobí len kapitán Potvrdené: Česi majú po viac ako dekáde ďalšieho kapitána tímu NHL Z New Jersey prišli povzbudivé správy o Šimonovi Nemcovi Slafkovský otvoril kemp fantasticky: Všetkých ohuroval! + videoKončí na vrchole: Známy útočník odchádza do dôchodku po zisku Stanley CupuZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies