Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Dve hviezdy Columbusu pôjdu na MS. Zrejme aj brankárAaron Portzline z The Athletic informoval, že reprezentáciu USA na májových majstrovstvách sveta v hokeji posilnia aj hviezdy Columbusu, útočník Johnny Gaudreau a obranca Zach Werenski. Klub tiež informoval, že ak bude zdravý, tak Lotyšsko bude pravdepodobne reprezentovať brankár Elvis Merzlikins. Oba výbery sú v slovenskej skupine B, ktorá sa odohrá v Ostrave.

03. 03. 2024

Tkachuk prišiel o železnú sériu Kapitán Ottawy Brady Tkachuk vynechal sobotný zápas proti Philadelphii pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel v piatkovom zápase proti Arizone. Skončila tak jeho séria 219 zápasoch odohraných bez prestávky. Do základnej zostavy sa pri jeho absencii dostal aj obranca Max Guenette.
Kempe by mohol absentovať dlhšieÚtočník Los Angeles Adrian Kempe by pre nešpecifikované zranenie utrpené ešte v pondelok proti Oilers mohol vynechať pár týždňov. Hlavný tréner Kings Jim Hiller povedal, že tím bude o jeho stave informovať, keď bude mať k dispozícii viac informácií.
Jets v sobotu chýbali dvaja hráčiWinnipeg nastúpil na sobotný zápas proti Caroline bez obrancu Brendena Dillona a útočníka Gabriela Vilardiho. Prvý menovaný ochorel, druhého sužuje zranenie hornej časti tela. Vilardi sa zranil vo štvrtkovom zápase proti Dallasu a momentálne nie je známe, ako dlho by mohol pauzovať.
Guentzel korčuľoval s tímomÚtočník Pittsburghu Jake Guentzel sa v sobotu zúčastnil dopoludňajšieho rozkorčuľovania tímu, ale mal na sebe dres zakazujúci kontakty. Momentálne je na listine dlhodobo zranených hráčov so zranením hornej časti tela a vrátiť sa bude môcť najskôr 10. marca, dva dni po prestupovej uzávierke.

02. 03. 2024

Video: Kamarátstvo skončilo? Najskôr sa osekali, potom sa do seba pustili! Skoro päť rokov boli spoluhráčmi. Útočníci Tom Wilson z Washingtonu a Garnet Hathaway z Philadelphie si však po piatkovom zápase nevedeli prísť na meno. Za všetko mohol incident zo stredu tretej tretiny, keď sa po prerušení hry najskôr doberali slovne, následne Hathaway dvakrát sekol do Wilsona, ten mu to vrátil a potom už lietali aj údery:

Video: Expert dokazuje talent Nemca krásnym zostrihom. Pozrite na tie akcie!Dimitri Filipovic z PDOcast v piatok ponúkol pekný zostrih akcií Šimona Nemca, ktoré dokazujú talent slovenského obrancu New Jersey, jeho schopnosti v útoku i obrane a to, že už teraz je ako nahrávač na najvyššej úrovni medzi lepšími hráčmi:

Norris skončil na listine dlhodobo zranenýchOttawa umiestnila v piatok na listinu dlhodobo zranených hráčov útočníka Josha Norrisa, o ktorom o deň skôr tréner Jacques Martin povedal, že bude chýbať „významný čas“ pre zranenie hornej časti tela. Utrpel ho v utorkovom zápase proti Nashvillu. Martin nepotvrdil, či išlo o operované ľavé rameno, ale všetko tomu naznačuje – po náraze do brány opustil Norris ľad držiac si dané rameno.

01. 03. 2024

Tanev si na svoju premiéru v novom drese ešte počká Obranca Chris Tanev, ktorý bol v stredu vymenený z Calgary do Dallasu, by mohol debutovať v novom drese najskôr v utorok proti San Jose. Dôvodom zdržania je vybavovanie pracovných víz pri prechode z Kanady do Spojených štátov amerických.
Burakovsky sa vyrovnáva so zranenímÚtočník Seattlu Andre Burakovsky vynechal štvrtkový zápas proti Pittsburghu pre nešpecifikované zranenie. Jeho stav sa podľa slov trénera Davea Hakstola posudzuje na dennej báze. Viac informácií nie je známych. Burakovsky odohral celý predošlý zápas proti Bostonu, vrátane dvoch striedaní v predĺžení.
Columbusu chýba útočník Columbus nastúpil na štvrtkový zápas proti Caroline bez útočníka Kenta Johnsona, ktorý vynechá neurčitý čas pre zranenie hornej časti tela. Utrpel ho v stredajšom zápase proti Rangers. Blue Jackets budú znova v akcii v sobotu proti Chicagu.
Video: Slafkovský chcel prihrávať do tutovky. Na striedačke dal svoju frustráciu jasne najavo Slovenský útočník Juraj Slafkovský si ukončil vo štvrtkovom zápase Montrealu proti Floride (3:4 SN) štvorzápasovú sériu bez bodu gólom, ale ešte predtým si ju mohol ukončiť asistenciou. S Coleom Caufieldom sa dostalo do prečíslenia a mladík mu chcel puk poslať do tutovky. Zabránil mu v tom však neskutočným zákrokom Gustav Forsling, ktorého švih hokejkou na poslednú chvíľu znemožnil prihrávku. Slafkovský následne na striedačke dal najavo verbálne svoju frustráciu:

Video: Slafkovský nevymýšľal. Vystrelil hneď po buly a bol z toho gól! Slovenský útočník Juraj Slafkovský si ukončil štvorzápasovú sériu bez bodu, keď v druhej tretine štvrtkového zápasu Montrealu proti Floride strelil svoj 13. gól v sezóne, aby vyrovnal stav na 2:2. Nakoniec pomohol Canadiens k zisku bodu, no z výhry 4:3 po nájazdoch sa tešili Panthers. Slafkovský má po 60 dueloch na konte dokopy 31 bodov.

Video: Černák vypálil delovku z prvej a suchoty boli minulosťou!Slovenský obranca Erik Černák po prihrávke Anthonyho Ciralliho vypálil strelu z prvej, ktorú pred bránou úspešne tečoval Mitchell Chaffee, aby poslal Tampu Bay do vedenia 2:1. Gól nakoniec pomohol k bodu, keď Lightning prehrali s Buffalom 2:3 po predĺžení. Černák si asistenciou ukončil päťzápasovú bodové suchoty. V sezóne odorhal 50 zápasov, v ktorých vyprodukoval gól a osem asistencií.

29. 02. 2024

Video: Fanúšikovia milujú novú svojráznu rutinu Pospíšila a Pelletiera Slovenský útočník Martin Pospíšil a jeho spoluhráč z Calgary Jakob Pelletier si vytvorili na striedačke novú rutinu, ktorú predviedli v poslednom zápase proti Los Angeles. A na základe reakcií na sociálnych sieťach sa zdá, že ju pozitívne prijali aj fanúšikovia Flames. Tí ju milujú rovnako, ako samotných mladíkov, ktorí patria medzi dôvody, prečo by mohli byť fanúšikovia tímu pred budúcnosťou nadšení.

Video: St. Louis prišiel o svoj ľadový pokoj. Odniesol si to aj Slafkovský Zámorský novinár Anthony Martineau poukázal na to, že sa na stredajšom tréningu hlavný tréner Montrealu Martin St. Louis prezentoval pre neho netypickou reakciou, keď stratil nervy a dôrazne dohovoril najmä Jurajovi Slafkovskému a Jessemu Ylonenovi, ktorí nenaplnili jeho očakávania pri nácviku napádania. „Pre tých, ktorí si myslia, že sa k Habs vkráda uspokojenie, buďte pokojní. Toto ráno Martin St. Louis neváhal vyjadriť svoj názor niektorým hráčom počas cvičenia zameraného na forčeking/výjazd z pásma. Zreteľne to platilo o Slafkovskom a Ylonenovi,“ skonštatoval Marineau.

28. 02. 2024

Eichel urobil v utorok pokrokÚtočník Jack Eichel v utorok korčuľoval s hráčmi Vegas po prvýkrát od utrpenia zranenia kolena, ale večer vynechal pre zranenie už svoj 17. zápas. Trénoval v drese zakazujúcom kontakty a stále nie je známe, kedy by mohol pripadať do úvahy návrat do akcie. Golden Knights vo štvrtok ukončia výjazd v Bostone a v sobotu privítajú doma Buffalo, bývalý Eichelov tím.
Arizona bola bez KelleraÚtočník Clayton Keller nehral v utorkovom zápase Arizony proti Montrealu pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel v nedeľnom zápase proti Winnipegu. Nemalo by ísť však o nič vážne. „Vyžiada si to pár dní, kým sa vráti,“ povedal tréner Andre Tourigny. Hráčov stav sa monitoruje denne.
Video: Slafkovský terčom bodyčeku? Kdeže! Mladík odrazil súpera do mantinelu Slovenskému útočníkovi Jurajovi Slafkovskému sa v utorkovom zápase Montrealu proti Arizone (4:2) bodovať nepodarilo, ale zviditeľnil sa tým, ako odvrátil hrozbu bodyčeku zo strany Liama O’Briena. Podaril sa mu totiž tzv. reverzný bodyček, pri ktorom od neho odletel súper do mantinelu:


Video: Pospíšil frustroval súpera aj po páde. Pre toto ho v Calgary milujú Slovenský útočník Martin Pospíšil sa už v úvode utorkového zápasu Calgary proti Los Angeles zviditeľnil maličkosťou, ktorá ukazuje jednu zo súčastí svojej hry – schopnosť dostávať sa súperom pod kožu. Po páde sa snažil čo najviac sťažiť súperovi získanie jeho hokejky. Fanúšikovia Flames k videu, ktoré zverejnil Robert Munnich s komentárom začínajúcim slovami „klasický Martin Pospíšil“, pripísali správy, ako Pospíšila zbožňujú.

27. 02. 2024

Guentzel urobil pokroky v zotavovaníÚtočník Pittsburghu Jake Guentzel v pondelok korčuľoval individuálne po prvýkrát od 14. februára, kedy utrpel zranenie hornej časti tela. Útočník Bryan Rust medzitým neodcestoval s mužstvom na zápas vo Vancouveri, ktorým Penguins štartujú štvorzápasový výjazd. Rust nedohral nedeľné derby proti Flyers pre zranenie hornej časti tela.
Z Toronta prišla povzbudivá správa o Wollovi Brankár Joseph Woll absolvoval v pondelok plný tréning Toronta. Aj po tejto dobrej správe stále nie je známe, kedy by sa mohol vrátiť do zápasovej akcie. Tréner Sheldon Keefe povedal, že sa situácia bude posudzovať na dennej báze. Na nej sa posudzuje aj stav obrancu Timothylo Liljegrena, ktorý nedohral sobotný duel proti Coloradu pre nešpecifikované zranenie. V pondelok netrénoval. Trénoval však obranca Mark Giordano, ktorý by mal byť k dispozícii už pre utorkový duel proti Vegas.
Blues aktivovali skúseného bekaTím St. Louis Blues v pondelok oznámil, že aktivoval z listiny zranených hráčov obrancu Justina Faulka. Ten vynechal posledných 12 zápasov pre zranenie hornej časti tela. Predtým odohral 40 duelov so ziskom dvoch gólov a 19 bodov. Blues budú najbližšie v akcii v utorok vo Winnipegu.

26. 02. 2024

Islanders pocestujú na výjazd bez obrancuObrancu Scotta Mayfielda sužuje zranenie dolnej časti tela, ktoré sa posudzuje na dennej báze. Islanders však oznámili, že vynechá minimálne dva zápasy, pretože nepocestuje na výjazd, ktorý zahŕňa zastávky v Dallase (pondelok) a Detroite (štvrtok).

25. 02. 2024

Konecny má zdravotné problémy Philadelphia nastúpila na sobotný zápas proti Rangers bez útočníka Travisa Konecnyho. Najproduktívnejší hráč tímu nedokončil piatkový tréning pre nešpecifikované zranenie, ktoré sa posudzuje na dennej báze.
Stav Tkachuka sa posudzuje denneÚtočník Floridy Mathew Tkachuk vynechal v sobotu svoj prvý zápas v sezóne pre zranenie hornej časti tela, ktoré mu spôsobil bodyček Andreja Svečnikova vo štvrtkovom zápase proti Caroline. Jeho stav sa posudzuje na dennej báze. Obranca Gustav Forsling, ktorý tiež nedohral duel proti Hurricanes, bol v sobotu v akcii.
Video: Pospíšil skóroval v druhom zápase po sebe. Pekne to tam trafil vo veľkom derby!Slovenský útočník Martin Pospíšil skóroval vo štvrtok proti Bostonu a do čierneho sa trafil aj o dva dni neskôr v Bitke o Albertu. Peknou strelou prekonal Stuarta Skinnera, aby strelil svoj šiesty gól v sezóne. Zvyšoval ním na 2:0. Išlo o jeho spolu 15. bod v sezóne, pričom duel Calgary proti Edmontonu je jeho 42. v NHL.

24. 02. 2024

Video: Puk skončil v bráne Montrealu. Po strele Šimona Nemca! Slovenský obranca Šimon Nemec sa zapísal do bodovania na konci druhej tretiny sobotného zápasu New Jersey proti Montrealu. Jeho strelu dorazil do brány Ondrej Palát, ktorý vyrovnal stav na 2:2. Pre Nemca, ktorý nastúpil na svoj 36. zápas v NHL, išlo o 14. asistenciu a 16. bod v tejto sezóne.


Vráti sa Flyers zranený útočník?Útočník Tyson Foerster dúfa, že sa v sobotnom zápase proti Rangers vráti do zostavy Philadelphie. Dvadsaťdvaročný Kanaďan vynechal štyri zápasy pre zranenie pravého chodidla, ale v piatok absolvoval kompletný tréning. „Bolí to, ale rehabilitoval som a cítim sa teraz dosť dobre,“ poznamenal. O štarte sa rozhodne v deň zápasu.

23. 02. 2024

Video: Pospíšil si vytrpel bolesť, s hviezdnym Čechom mal ostrú výmenu Slovenský útočník Martin Pospíšil, ktorý si vo štvrtok ukončil 20-zápasové gólové suchoty, si v zápase proti Bruins musel vytrpieť aj menej príjemný moment, keď ho lakťom do tváre zasiahol Parker Wotherspoon. Ten za to potrestaný nebol.


Okrem toho sa Pospíšil prezentoval aj výmenou názorov s českou hviezdou Bruins, Davidom Pastrňákom:

Video: Nádherná nahrávka Slafkovského, obrovská šanca! Čo tomu chýbalo!? Slovenský útočník Juraj Slafkovský vo štvrtkovom zápase Montrealu proti Pittsburghu nebodoval v druhom zápase po sebe, čo sa mu stalo po prvýkrát od 13. januára. Bol však veľmi blízko k tomu, aby to nebola pravda. Prezentoval sa skvelou prihrávkou, po ktorej mal Cole Caufield vyloženú šancu. Skvelým zákrokom ho však o gól obral brankár Tristan Jarry:


|< <   12 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Tatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Mešár zareagoval na nevydarené zápasy nádejí veľmi dobre Černák sa dočkal opätovného spojenia: Mám pocit, akoby sa nič nezmenilo Dinosaurus Slafkovský je iný ako v minulých rokoch: Vo štvrtok dominoval, nenadchol len novinárov Slováci sa tešili z výhier: Ďalší vydarený štart má za sebou aj náš brankár Éra Celebriniho začala: Obrovský talent si užil intenzitu prvého tréningu Žiadna nevraživosť: Je to súčasť biznisu, hovorí kapitán Rangers Hviezda Toronta je otvorená rokovať o zmluve aj cez sezónu Aj Jágr je nakoniec človek: Oznámil, kedy ukončí kariéru Utahu by v úvode sezóny mohli chýbať dvaja hráči, aj letná posilaSharks otvorili kemp bez štyroch hráčov. Chýbali aj tváre organizácie Sabres sa so svojou veľkou hviezdou vyhli katastrofe Red Wings si upísali aj druhú mladú hviezdu. Viac zarobí len kapitán Potvrdené: Česi majú po viac ako dekáde ďalšieho kapitána tímu NHL Z New Jersey prišli povzbudivé správy o Šimonovi Nemcovi Slafkovský otvoril kemp fantasticky: Všetkých ohuroval! + videoKončí na vrchole: Známy útočník odchádza do dôchodku po zisku Stanley CupuZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies