Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Islanders majú nového asistenta tréneraTím New York Islanders v pondelok oznámil, že Douga Houdu na pozícii asistenta hlavného trénera nahradí v sezóne 2024/25 bývalý hráč NHL Tommy Albelin. Toto generálny manažér Lou Lamoriello pozná ešte z pôsobenia v New Jersey a Toronte, kde plnil funkcie asistenta trénera, resp. profesionálneho skauta. Šesťdesiatročný Švéd pôsobil ako obranca v Quebecu, New Jersey a Calgary. S Devils získal dva Stanleyho poháre.

14. 07.

OilersObranca Shawn Belle podpísal s Oilers jednoročnú dvojcestnú zmluvu. 25-ročný rodák z Edmontonu zaznamenal v minulej sezóne tri góly a 16 asistencií v drese Hamiltonu (AHL) a štartoval aj v dvoch zápasoch za Canadiens. Na úrovni NHL zarobí 650 000 dolárov.
SenatorsÚtočník Roman Wick podpísal jednoročnú dvojcestnú zmluvu so Senators. 24-ročný Švajčiar pôsobil v poslednej sezóne v švajčiarskom Klotene, v ktorom zaznamenal 15 gólov a 16 asistencií v 37 zápasoch.

13. 07.

BlackhawksBlackhawks vyrovnali ponuku Sharks na beka Niklasa Hjalmarssona. Kalifornský tím ponúkol talentovanému Švédovi 4-ročný kontrakt vo výške 14 miliónov USD. Generálny manažér Chicaga, Stan Bowman, informoval, že zmluvu s dvadsaťtriročným obrancom by mali dotiahnuť v utorok.
StarsWillie Desjardins, generálny manažér a hlavný tréner tímu WHL Medicine Hat Tigers, by mal byť vymenovaný za nového pridruženého trénera Stars. 53-ročného tréner aby v juniorskom tíme mal nahradiť Shaun Clouston.
BlackhawksNovým asistentom trénera Joela Quennevillea sa stal 54-ročný Mike Kitchen, ktorý naposledy pôsobil na lavičke Panthers. Quenneville bol Kitchenovým spoluhráčom v tímoch Rockies a Devils. Pôsobili spolu aj na lavičke St. Louis.
PenguinsÚtočník Chris Conner podpísal novú jednoročný zmluvu s Penguins. 26-ročný Američan odohral v poslednej sezóne za Penguins 8 zápasov, v ktorých strelil 2 góly a pridal asistenciu. V NHL odohral spolu 79 zápasov, v ktorých zaznamenal 24 bodov (9+15).
RangersPravý krídelník Jeremy Williams podpísal ako neobmedzený voľný hráč zmluvu s Rangers. V poslednej sezóne pôsobil v Grand Rapids (AHL), kde v 77 zápasoch zaznamenal 63 bodov (32+31). V NHL odohral 31 zápasov v drese Toronta.
BluesCenter Nicholas Drazenovic podpísal novú jednoročnú zmluvu s Blues. Jednoročný kontrakt podpísal aj obranca Nathan Oystrick, ktorý bol neobmedzeným voľným hráčom. V minulej sezóne odohral za Ducks tri zápasy.
SharksObranca Sean Sullivan podpísal so Sharks jednoročnú zmluvu ako neobmedzený voľný hráč. 26-ročný Američan ešte v NHL nedebutoval. V minulej sezóne AHL zaznamenal 49 bodov v 77 zápasoch v drese San Antonia.
SenatorsObranca Derek Smith podpísal so Senators jednoročný kontrakt ako neobmedzený voľný hráč. 25-ročný Kanaďan v minulej sezóne odohral svoje prvé dva zápasy v NHL. Debutoval v drese Senators.
StarsCenter Travis Morin podpísal so Stars ako voľný hráč jednoročný kontrakt. 26-ročný Američan zaznamenal v minulej sezóne 52 bodov (21+31) v 80 zápasoch, ktoré odohral za Texas v AHL.
HurricanesPravý krídelník Nick Rodge podpísal s Hurricanes novú jednoročnú zmluvu. 24-ročný kanadský útočník zaznamenal v uplynulej sezóne AHL 16 gólov a 20 asistencií v drese Albany River Rats.

12. 07.

CanucksBrankár Tyler Weiman, ktorý bol k dispozícii ako neobmedzený voľný hráč, podpísal jednoročnú zmluvu s Canucks. 26-ročný Kanaďan odchytal v NHL 16 minút za Colorado ktoré ho v roku 2002 draftovalo.
StarsCenter Aaron Gagnon podpísal so Stars nový jednoročný kontrakt ako obmedzený voľný hráč. 24-ročný Kanaďan debutoval v poslednej sezóne v NHL. V drese Dallasu odohral dva zápasy.
FlyersPravý krídelník Greg Moore podpísal ako neobmedzený voľný hráč jednoročný kontrakt s Flyers. 26-ročný Američan odohral v NHL 10 zápasov v dresoch Rangers a Columbusu. Bodovať nedokázal.

10. 07.

OilersÚtočník Ben Ondrus podpísal s Oilers jednoročný dvojcestný kontrakt. 28-ročný Kanaďan odohral v minulej sezóne 11 zápasov za Toronto Maple Leafs, v ktorých nebodoval a nazbieral 34 trestných minút. Bol kapitánom Marlies v AHL.
IslandersObranca Dylan Reese podpísal s Islanders jednoročnú dvojcestnú zmluvu. 25-ročný Američan odohral v minulej sezóne v prvom tíme 19 zápasov, v ktorých strelil dva góly a pridal dve asistencie.

09. 07.

PredatorsObranca Shea Weber bude v budúcej sezóne obliekať dres Nashvillu s kapitánskym céčkom na hrudi. V histórii Predators bude piatym kapitánom a prvým, ktorý bol draftovaný organizáciou.

08. 07.

PenguinsObranca Andrew Hutchinson podpísal dvojcestný kontrakt s Penguins, ktorý mu na úrovni NHL vynesie 500 000 amerických dolárov. 30-ročný hráč odohral v NHL 135 zápasov v dresoch Dallasu, Tampy Bay, Caroliny a Nashvillu. Zaznamenal v nich 12 gólov a 26 asistencií.
SharksObranca Jay Leach podpísal ako voľný hráč jednoročný dvojcestný kontrakt so San Jose. Na úrovni NHL hráčovi vynesie 500 000 amerických dolárov. Leach odohral v NHL 63 zápasov v dresoch Bostonu, Tampy Bay, New Jersey, Montrealu a San Jose.
OilersOilers sa dohodli na podmienkach jednoročnej zmluvy s centrom Bradom Moranom, ktorý bol k dispozícii ako voľný hráč. V minulej sezóne odohral 55 zápasov v drese švédskeho tímu HC Skelleftea, v ktorých zaznamenal 40 bodov (14+26).
KingsVedenie Kings sa údajne rozhodlo opäť zapojiť do boja o Iľju Kovaľčuka, ktorého meno bolo skloňované s podpisom sedemročnej zmluvy za 60 miliónov dolárov s New Jersey Devils. Kings podľa denníka LA Times dali hráčovi novú ponuku.
BruinsTyler Seguin, dvojka tohtoročného draftu, absolvoval v stredu po prvýkrát tréning s Bruins. V Bostone sa naňho prišlo pozrieť najviac ľudí od čias Joea Thorntona, ktorého tím draftoval v roku 1997.

07. 07.

SenatorsÚtočník Corey Locke sa dohodol s tímom Ottawa Senators na podmienkach dvojročného dvojcestného kontraktu. Dvadsaťšesťročný Locke odohral minulý ročník v tíme Hartford Wolf Pack (farma Rangers). Objavil sa aj v drese manhattanského klubu, za ktorý nastúpil tri razy.
SabresObranca Mike Webber, ktorý bol obmedzeným voľným hráčom, podpísal s tímom Buffalo Sabres nový jednoročný kontrakt. Finančné podmienky neboli oficiálne zverejnené. 22-ročný talentovaný bek strávil celú minulú sezónu v AHL, kde nastupoval za Portlande Pirates, farmársky klub Sabres.
PredatorsSergej Kosticyn sa dohodol s Predators na jednoročnom kontrakte za 550 000 amerických dolárov. V minulej sezóne odohral za Canadiens 47 zápasov, v ktorých strelil sedem gólov a pridal 11 asistencií.
FlamesFlames podpísali jednoročnú zmluvu s voľným hráčom Ryanom Stoneom. Rodák z Calgary zarobí na úrovni NHL 500 000 dolárov a pri pôsobení v AHL 105 000 dolárov. 25-ročný útočník v minulej sezóne odohral 27 zápasov za Oilers. Zaznamenal v nich šesť asistencií.
CanucksDomáca aréna Canucks bude mať iný názov. Práva na meno arény získal telekomunikačný gigant. Hala, ktorá sa od roku 1995 volala GM Place, ponesie od budúcej sezóny meno Rogers Arena.
Avalanche25-ročný obranca David Liffiton podpísal jednoročný kontrakt s Avalanche. Windsorský rodák bol draftovaný Coloradom v roku 2003, no bol vymenený do Rangers, za ktorý odohral tri zápasy.

06. 07.

Avalanche25-ročný obranca David Liffiton podpísal ročný kontrakt s tímom Colorado Avalanche. Liffiton hral naposledy za tím Syracuse Crunch (AHL). V NHL odohral tri zápasy v drese Rangers. Draftovaný bol v roku 2003, ekdy si ho vybrlai Avalanche.

|< <   374 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Tatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Mešár zareagoval na nevydarené zápasy nádejí veľmi dobre Černák sa dočkal opätovného spojenia: Mám pocit, akoby sa nič nezmenilo Dinosaurus Slafkovský je iný ako v minulých rokoch: Vo štvrtok dominoval, nenadchol len novinárov Slováci sa tešili z výhier: Ďalší vydarený štart má za sebou aj náš brankár Éra Celebriniho začala: Obrovský talent si užil intenzitu prvého tréningu Žiadna nevraživosť: Je to súčasť biznisu, hovorí kapitán Rangers Hviezda Toronta je otvorená rokovať o zmluve aj cez sezónu Aj Jágr je nakoniec človek: Oznámil, kedy ukončí kariéru Utahu by v úvode sezóny mohli chýbať dvaja hráči, aj letná posilaSharks otvorili kemp bez štyroch hráčov. Chýbali aj tváre organizácie Sabres sa so svojou veľkou hviezdou vyhli katastrofe Red Wings si upísali aj druhú mladú hviezdu. Viac zarobí len kapitán Potvrdené: Česi majú po viac ako dekáde ďalšieho kapitána tímu NHL Z New Jersey prišli povzbudivé správy o Šimonovi Nemcovi Slafkovský otvoril kemp fantasticky: Všetkých ohuroval! + videoKončí na vrchole: Známy útočník odchádza do dôchodku po zisku Stanley CupuZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies