Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Montreal najal pre farmu bývalého trénera NHLTím Montreal Canadiens v utorok oznámil, že na pozíciu hlavného trénera záložného tímu Laval Rocket z nižšej AHL najal Pascala Vincenta. Ten v minulej sezóne viedol Columbus Blue Jackets, kde predtým pracoval dva roky ako asistent. Rodák z Lavalu dostal výpoveď v júnu po tom, čo jeho mužstvo dosiahlo bilanciu 27-43-12. V minulosti pracoval ako hlavný tréner aj v QMJHL a AHL, kde sa stal aj trénerom roka.

26. 11. 2023

Capitals pôjdu na výjazd bez Oshieho Útočník T.J. Oshie nepocestuje s Washingtonom na nadchádzajúci výjazd pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel pri piatkovej prehre 0:5 s Edmontonom. Capitals odštartujú päťzápasový výjazd v pondelok v San Jose.
Vegas bolo bez dvoch kľúčových obrancovVegas bolo pri sobotnej prehre 0:2 s Arizonou bez obrancov Sheu Theodorea a Aleca Martineza. Martinez vynechal druhý zápas pre zranenie dolnej časti tela a jeho stav sa posudzuje denne. Theodore utrpel zranenie hornej časti tela v stredajšom zápase a nie je známe, či vycestuje na nadchádzajúci výjazd. Šancu dostali v sobotu Ben Hutton a Brayden Pachal.
Video: Ružička mal na hokejke ďalší gól. Spálil top šancu svojho tímuSlovenský útočník Adam Ružička mohol v sobotu skóroval v druhom zápase za dva dni, ak by mu osud prial trochu viac pri zakončení. Pri prehre Calgary 1:3 s Coloradom spálil najlepšiu gólovú šancu Flames v tretej dvadsaťminútovke. Po 16. zápase sezóny mu tak na konte zostali tri góly a tri asistencie.

Video: Slafkovský „bodyčekoval“ Caufielda. Skončilo to smiechom na lavičkeSlovenský útočník Juraj Slafkovský v sobotnom zápase Montrealu proti Los Angeles, ktorý skončil prehrou 0:4, zaujal momentom, pri ktorom pri spoluúčasti na streleckej príležitosti narazil do spoluhráča Colea Caufielda. Po tomto „bodyčeku“ sa však hviezdnejší spoluhráč na mladého Košičana nehneval – na lavičke sa tomu obaja zasmiali.

25. 11. 2023

Sabres aktivovali nováčikovskú zmluvu BensonaNováčik Zach Benson odohral v piatok svoj desiaty zápas v tejto sezóne, a tak mu začala platiť nováčikovská zmluva. Buffalo draftovalo osemnásťročného útočníka v tomto roku z celkového 13. miesta. Po desiatich zápasoch má na konte päť bodov za gól a štyri asistencie.
Video: Pospíšil sa rútil do prečíslenia 2 na 0. Predtým skoro prihral na pekný gól Slovenský útočník Martin Pospíšil pri piatkovej výhre Calgary 7:4 nad Dallasom nebodoval v treťom zápase po sebe, ale minimálne dvakrát nebol od bodov ďaleko. Takto sa rútil s Nikitom Zadorovom v prečíslení rovno na brankára, no ruský obranca sa rozhodol puk mu neprihrať a z jeho zakončenia gól nepadol:


Skôr v zápase sa Pospíšil prezentoval aj peknou prihrávkou na rozbehnutého Noaha Hanifina, ktorý ju vak na strelenie gólu nezužitkoval:

Video: Slafkovský prihral na veľký gól. Chlp ho delil od toho, aby rozhodol super nájazdom!Slovenský útočník Juraj Slafkovský mal zásadný vplyv na víťazstvo Montrealu 3:2 po nájazdoch v sobotnom zápase proti San Jose. V 44. minúte si pripísal svoju štvrtú asistenciu v tejto sezóne, keď skvelým spôsobom vysunul do rýchleho prečíslenie Colea Caufielda. Ten to zužitkoval na vynútenie nadstaveného času.


Slafkovský vo svojom 20. zápase sezóny zaznamenal svoj šiesty bod (2+4) a s časom 19:44 si vytvoril osobné maximum. Mohol sa stať aj hrdinom Canadiens v nájazdoch, ale pri efektnom zakončení mu neprialo šťastie a v poslednej chvíli mu ušiel puk z hokejky:

Video: Ružička si ukončil bodové a potom aj gólové suchoty!Slovenský útočník Adam Ružička si v piatkovom zápase Calgary proti Dallasu ukončil desaťzápasové série bez bodu a gólu. Najskôr zaznamenal svoj prvý bod od 20. októbra, keď prihrával v deviatej minúte asistoval pri góle A.J. Greera:


Bola to jeho tretia asistencia v sezóne a následne v 34. minúte strelil aj svoj tretí gól. Viacbodový bol prvýkrát od 17. októbra.

24. 11. 2023

Korpisalo nebude k dispozícii. Senators povolali dvoch hráčovOttawa povolala z Belleville (AHL) útočníka Matthewa Highmorea a brankára Madsa Soggarda, ktorý prichádza cez pohotovostné povolanie, pretože Joonas Korpisalo nie je pripravený vrátiť sa do akcie z nešpecifikovaného zranenia a vynechá piatkový duel proti Islanders. Korpisalo vynechal aj sobotný zápas proti Minnesote a jeho stav sa posudzuje denne.

23. 11. 2023

Stav Rusta sa bude posudzovať denneTím Pittsburgh Penguins v stredu informoval, že zranenie dolnej časti tela u útočníka Bryana Rusta sa bude posudzovať na dennej báze. Pravé krídlo prvého útoku odohralo v tejto sezóne 17 zápasov so ziskom 16 bodov (9+7). Z AHL bol povolaný útočník Alex Nylander.
Martinez vynechal stredajší duelObranca Vegas Alec Martinez nehral v stredajšom zápase proti Dallasu. Dôvodom bolo zranenie dolnej časti tela. Nie je známe, kedy a ako ho utrpel, keďže posledný zápas odohral celý. V zostave ho nahradil Ben Hutton, v páre po boku Alexa Pietrangela Nicholas Hague.
Musíte vidieť: Benson strelil prvý gól v kariére famóznym spôsobom! Nováčik Buffala Zach Benson strelil v stredajšom zápase proti Washingtonu svoj prvý gól v kariére. Okrem toho, že ním Sabres pomohol k bodu, stal sa okamžite hitom. Zakončil totiž efektne pomedzi svoje nohy! Sabres nakoniec prehrali 3:4 po predĺžení. Benson sa gólu dočkal vo svojom deviatom zápase kariéry.

Video: Lauzon si vyšliapol na Pospíšila. Zadorov Slováka pomstil Slovenský útočník Martin Pospíšil sa v stredajšom zápase Calgary proti Nashvillu stal terčom zákroku Jeremyho Lauzoa, ktorý sa ho pokúsil naraziť na mantinel v rámci reakcie na skorší kontakt Slováka s brankárom Juusem Sarosom za bránou. Namiesto bodyčeku ho však podkopol, čo sa nepáčilo obrancovi Flames Nikitovi Zadorovovi. Zhodil rukavice v snahe svojho spoluhráča pomstiť:



22. 11. 2023

Vráti sa dnes Marc Staal do akcie?Obranca Marc Staal by sa mohol vrátiť do zostavy Philadelphia v stredajšom zápase proti Islanders. Flyers ho v utorok aktivovali z listiny zranených hráčov po tom, čo vynechal 14 duelov pre zranenie hornej časti tela. Tréner John Tortorella uviedol, že o jeho štarte sa rozhodne v deň zápasu. Ďalší obranca, Rasmus Ristolainen, v utorok trénoval v bežnom drese, ale pravdepodobne ešte v stredu sezónny debut nezažije.
Video: Mešár strelil svoj prvý hetrik. Skoro pridal štvrtý gól! Slovenský nádejný útočník organizácie Montreal Canadiens, Filip Mešár, strelil v zápase juniorskej OHL svoj prvý hetrik v zámorskej kariére. S troma gólmi a asistenciou pomohol ako druhá hviezda zápasu k výhre Kitcheneru 10:3 nad Erie. Nechýbalo pritom veľa, aby góly strelil rovno štyri! Po utorku má na konte 22 bodov (8+14) v 11 zápasoch.

Sumár noci v CHL: Traja Slováci skórovali, Mešár žiaril v dueli krajanov: Formu potvrdil štyrmi bodmi a hetrikom! + video


21. 11. 2023

Kapitán Devils sa blíži k návratu do akciePo návrate Jacka Hughesa by sa tím New Jersey Devils mohol čoskoro dočkať aj návratu ďalšieho elitného centra. Kapitán Nico Hischier v pondelok trénoval s tímom po prvýkrát od utrpenia zranenie hornej časti tela, pre ktoré vynechal už tri a pol týždňa. Tréner Lindy Ruff ešte nevedel povedať, kedy by sa jeho zverenec mohol vrátiť do hry.
Montreal zapísal útočníka na listinu zranených, povolal obrancuTím Montreal Canadiens zapísal na listinu zranených hráčov útočníka Rafaela Harvey-Pinarda, ktorý vynechal posledné dva zápasy pre zranenie dolnej časti tela. Z Lavalu (AHL) bol povolaný obranca Jayden Struble, ktorý zažíva svoju prvú profesionálnu sezónu. V 12 zápasoch nižšej ligy zaznamenal šesť bodov.
Video: Černák sledoval z prvého radu perfektnú českú kombináciuÚtočník Bostonu David Pastrňák sa v predošlých sezónach v NHL prezentoval ako strelec. V tejto sezóne však na sebe berie viac zodpovednosti aj pokiaľ ide o tvorbu hry. V pondelkovom zápase proti Tampe Bay predviedol, že je pri tom aj trpezlivý a perfektne si počkal na krajana Pavla Zachu, ktorý jeho prihrávku zúročil na strelenie vyrovnávajúceho gólu. Celé to sledoval aj slovenský obranca Lightning Erik Černák:

Video: Pospíšil opäť skóroval. Gól mu však nakoniec neuznali! Slovenský útočník Martin Pospíšil vo svojom ôsmom zápase sezóny prekonal brankára Philippa Grubauera, no nakoniec vedenia Calgary v zápase proti Seattlu na 2:0 nezvýšil. Rozhodcovia gól neuznali pre nedovolené bránenie v hre brankárovi. Pospíšil do Grubauera pri zakončení narazil. Jeho počet gólov tak v danom momente zostával na troch.

Sumár noci: Pospíšil prišiel o gól. On a Černák zažili víťazné obraty, Tatar bleskový pád. Ružička na tribúne

20. 11. 2023

Letná akvizícia Bruins robí pokrokyÚtočník Morgan Geekie, s ktorým Boston podpísal v lete dvojročnú zmluvu za 4 milióny amerických dolárov, vynechal posledné tri zápasy pre nešpecifikované zranenie. V nedeľu sa však pripojil k zvyšku tímu na tréningu, hoci len v červenom drese zakazujúcom kontakty.
Cirelli sa vrátil do tréninguÚtočník Tampy Anthony Ciralli sa v nedeľu vrátil do tréningového procesu a trénoval bez obmedzení po tom, čo pre nešpecifikované zranenie nedohral štvrtkový zápas proti Chicago a vynechal sobotný duel proti Edmontonu. Tréningu sa nezúčastnil útočník Luke Glendening pre „údržbu tela“.

19. 11. 2023

Toronto bude aj dnes bez dvojice obrancovHlavný tréner Toronta Sheldon Keefe povedal, že obranca John Klingberg nebude hrať ani v nedeľnom zápase vo Švédsku proti Minnesote. U obrancu Conora Timminsa je to zase „nepravdepodobne“. Jeho zranenie dolnej časti tela sa posudzuje na dennej báze. Zranenie Klingberga zostáva nešpecifikované.
Video: Skvelá práca Pospíšila. Vypichol puk a mohol rozhodnúť krásnou akciou v predĺžení! Slovenský útočník Martin Pospíšil strelil v sobotnom zápase Calgary proti Islanders svoj tretí gól v sezóne, ktorým otvoril skóre. To mohol aj uzavrieť, ak by v predĺžení premenil svoju tutovku. Prvýkrát v kariére dva góly v zápase NHL nestrelil a Flames prehrali nakoniec 4:5 po nájazdoch, ale akcia stála za to:

Sumár noci: Pospíšil hviezdou, Slafkovský takýto duel ešte nezažil! Hral aj Kelemen

Video: Černák ako Zorro pomstiteľ. Toto jeho spoluhráčom robiť nemôžete Slovenský obranca Erik Černák sa pri sobotnej výhre Tampy 6:4 nad Edmontonom prezentoval ako dobrý spoluhráč. V druhej tretine sa okamžite pustil do Codyho Ceciho, ktorý predtým zasiahol do hlavy Brandona Hagela. Za svoj zákrok dostal menší trest a Černák bol na dve minúty vylúčený za hrubosť.

Sumár noci: Pospíšil hviezdou, Slafkovský takýto duel ešte nezažil! Hral aj Kelemen

Video: Pospíšil ako McDavid. Strelil krásny gól, stal sa hviezdou duelu!Zrýchlenie, trpezlivosť, gól... Slovenský útočník Martin Pospíšil strelil pri sobotnej prehre Calgary 4:5 po nájazdoch s Islanders svoj tretí gól v sezóne, ktorým otvoril skóre zápasu. Po jeho skončení bol vyhlásený za druhú hviezdu. Svoj tím viedol so šiestimi strelami a pripísal si aj dve „plusky“ a tri bodyčeky. Po siedmich dueloch má na konte päť bodov.

Sumár noci: Pospíšil hviezdou, Slafkovský takýto duel ešte nezažil! Hral aj Kelemen

Video: Slafkovský prvýkrát viacbodový. Strelil aj gól!Slovenský útočník Juraj Slafkovský bol prvýkrát vo svoje kariére v NHL viacbodový, ale jeho gól a asistencia neodvrátili prehru Montrealu 2:5 s Bostonom. Podľa ohlasov odohral košický rodák jeden zo svojich najlepších zápasov a bol jediným pozitívom tímu. Takto padol jeho druhý gól v sezóne:

Sumár noci: Pospíšil hviezdou, Slafkovský takýto duel ešte nezažil! Hral aj Kelemen


A takto si pripísal sekundárnu asistenciu:

18. 11. 2023

Vráti sa Brown v sobotu do akcie?Vyzerá to tak, že Edmontonu sa v sobotnom zápase proti Tampe vráti do zostavy útočník Connor Brown. Ten vynechal posledných päť zápasov pre zranenie dolnej časti tela, ale v piatok trénoval naplno a viedol aj strečingové cvičenia. Pred zranením odohral deväť zápasov, v ktorých nebodoval.
Sturm vynechá najbližšie zápasy Útočník Nico Sturm vynechá najbližšie dva zápasy San Jose proti Vancouveru a Seattlu z rodinných dôvodov. Sharks viac z dôvodu rešpektovania súkromia neuvideli. Sturm v tejto sezóne zaregistroval len dve asistencie v 17 stretnutiach.
Montreal informoval o XhekajoviTím Montreal Canadiens informoval, že zranenie obrancu Arbera Xhekaja sa bude posudzovať na dennej báze. Dvadsaťdvaročný mladík si zranil hornú časť tela vo štvrtkovom zápase proti Vegas, keď sa v druhej tretine stal terčom bodyčeku Ivana Barbašova. V prvých 17 zápasoch sezóny zaznamenal gól a dve asistencie.
Video: Obranca Detroitu vo veľkej bolesti. Do brány narazil hlavou! Obranca tímu Detroit Red Wings, Jake Walman, nedohral piatkový zápas proti Maple Leafs po tom, čo v druhej tretine narazil nepríjemne hlavou do brány. Dvadsaťsedemročný rodák z Toronta sa zdal byť vo veľkej bolesti, na ľade zostal niekoľko minút a pozornosť mu venoval aj tímový doktor. Následne odišiel do šatne a už sa z nej nevrátil.



|< <   24 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Tatar a Nemec v jednej formácii. Dopĺňa ich aj Čech3 rýchle otázky: Slafkovský pobavil bitkou s Xhekajom a prezradil, že bude v novej reklameŤažší život pre Slafkovského a spol.? St. Louis už musí byť tvrdší Kde leží budúcnosť Martina Pospíšila? Nemec zažil ťažký rok, ale naučil sa dôležitú vec. Veľmi sa teší, že nebude v tíme jediným SlovákomRantanen sa k zmluve neponáhľa, ale: Prečo by som chcel odísť? Cooper: Stamkosa nenahradí nikto. Guentzel si bude tvoriť vlastný odkaz Slovenský brankár bol pri debute hviezdou duelu, jeden krajan bodoval Začali sezóny v QMJHL a WHL. V akcii boli aj traja slovenskí debutanti Senators sú bližšie k sťahovaniu: Na poslednú chvíľu dosiahli dôležitú dohoduV NHL odohral len 78 zápasov a už podpísal obrovskú zmluvu! Je to vážnejšie, ako by chceli: Lekárska prehliadka odhalila u obrancu Jets problémBlackhawks budú ešte týždne bez nového brankára. Prišli aj o draftovú dvojkuRick Nash sa dočkal povýšeniaMešár predviedol gólovú lahôdku! Neskôr povedal: Musím byť opatrný, keď hovorím o SlafkovskomMôže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies