Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Islanders predĺžili zmluvu s obrancomTím New York Islanders podpísal novú jednoročnú dvojcestnú zmluvu s obrancom Dennisom Cholowskim, ktorá mu vynesie 775 000 amerických dolárov na úrovni NHL a 250 000 amerických dolárov v nižšej lige. Dvadsaťšesťročný Kanaďan strávil celý minulý ročník v AHL, kde vyprodukoval 31 bodov (7+24) v 68 stretnutiach. V minulosti si zahral v NHL za Detroit, Seattle, Washington a Islanders. V 117 zápasoch zaknihoval 10 gólov a 20 asistencií.

25. 07.

SharksÚtočník Steve Zalewski podpísal ako obmedzený voľný hráč jednoročný kontrakt so Sharks. 23-ročný Američan v minulej sezóne debutoval v NHL, keď za San Jose odohral tri zápasy, v ktorých nebodoval.

23. 07.

FlyersĽavý krídelník Matt Clackson podpísal ako obmedzený voľný hráč novú zmluvu s Flyers. 25-ročný rodák zo Saskatoonu bol draftovaný Flyers v roku 2005 z celkového 215. miesta. V NHL ešte nehral.

22. 07.

Cody Bass podepsal novou jednoletouKanadský útočník Cody Bass podpísal novú jednoročnú, dvojcestnú zmluvu s Ottawou Senators. Vo svojich 23 rokoch odohral v NHL 33 zápasov, v ktorých si pripísal 4 body (2+2).
IslandersPravý krídelník Jeremy Yablonski podpísal ako neobmedzený voľný hráč jednoročný dvojcestnú zmluvu s Islanders. 30-ročný Kanaďan odohral v NHL jeden zápas v drese St. Louis počas sezóny 2003/04.
FlamesKrídelník J.D. Watt podpísal zmluvu s Flames. Tím podpísal dvojročný kontrakt aj s neobmedzeným voľným hráčom Stefanom Meyerom. 25-ročný útočník odohral v NHL štyri zápasy za Floridu.

19. 07.

FlamesObranca Matt Pelech podpísal jednoročný kontrakt s Flames. Torontský rodák, prvá draftová voľba Calgary z roku 2005, odohral v minulej sezóne 42 zápasov v drese Abbotsford Heat v AHL. V NHL odohral päť zápasov v ročníku 2008/09.

17. 07.

BlackhawksPravý krídelník Jack Skille podpísal ako obmedzený voľný hráč novú jednoročnú zmluvu s Blachawks. 23-ročný Američan odohral v prvom tíme v minulej sezóne 6 zápasov, v ktorých zaznamenal gól a asistenciu.
SabresTim Conboy podpísal so Sabres ako neobmedzený voľný hráč jednoročnú zmluvu. 28-ročný Američan odohral v minulej sezóne za Carolinu 12 zápasov, v ktorých nebodoval. Za Albany (AHL) odohral 37 duelov s troma asistenciami.
ThrashersPravý krídelník Anthony Stewart podpísal ako obmedzený voľný hráč novú jednoročnú zmluvu s Thrashers. 25-ročný Kanaďan, ktorý v NHL odohral 105 zápasov, v minulej sezóne pôsobil len v AHL. Za Chicago zaznamenal 31 bodov v 77 zápasoch.
StarsStars podpísali nové jednoročné zmluvy s útočníkom Raymondom Sawadom a obrancami Maximeom Forunusom a Trevorom Ludwigom. Všetci traja boli obmedzenými voľnými hráčmi.
PenguinsObranca Corey Potter podpísal ako neobmedzený voľný hráč jednoročný kontrakt s Penguins. 26-ročný Američan zasiahol v minulej sezóne do troch zápasov v drese Rangers. Väčšinu sezóny strávil v Hartforde (AHL).
Blue JacketsPravý krídelník Chad Kolarik podpísal s Blue Jackets ako obmedzený voľný hráč jednoročný kontrakt. 24-ročný Američan odohral v minulej sezóne v prvom tíme Columbusu dva zápasy, v ktorých nebodoval.
OilersĽavý krídelník Gregory Stewart podpísal s Oilers jednoročný kontrakt ako neobmedzený voľný hráč. Jednoročný kontrakt podpísal aj útočník Ryan O’Marra, ktorý mal status obmedzeného voľného hráča.
KingsCenter Marc-Andre Cliche podpísal ako obmedzený voľný hráč jednoročný kontrakt s Kings. 23-ročný Kanaďan odohral v minulej sezóne svoj prvý zápas v NHL. Zaznamenal v ňom jeden plusový bod.
DevilsDevils podpísali jednoročné kontrakty s útočníkom Patrickom Davisom a obrancami Tylerom Eckfordom a Olivierom Magnanom-Grenierom. Všetci boli obmedzenými voľnými hráčmi.
CanucksObranca Sean Zimmerman podpísal ako obmedzený voľný hráč novú jednoročnú zmluvu s Canucks. 23-ročný Američan odohral v minulej sezóne 72 zápasov v drese San Antonia v AHL.

16. 07.

WildBrankár Anton Chudobin podpísal s Wild jednoročný dvojcestný kontrakt. V minulej sezóne debutoval v NHL a za Minnesotu odchytal dva zápasy. Z 48 striel inkasoval jeden gól. V AHL mal bilanciu 14-19-4 s 2,43 inkasovaným gólom na zápas.
OilersObranca Theo Peckham podpísal s Oilers jednoročný kontrakt. 22-ročný kanadský hráč odohral v NHL 31 zápasov, v poslednej sezóne 15. Zaznamenal v nich jednu asistenciu a 104 trestných minút.
Canadiens23-ročný útočník David Desharnais podpísal s Canadiens jednoročnú zmluvu a 19-ročný útočník Alexander Avtsin podpísal s Habs trojročný kontrakt. Desharnais odohral za Canadiens šesť zápasov, kým Avtsin pôsobil v KHL.
Maple LeafsObranca Danny Richmond a útočníci Mike Zigomanis a Joey Crabb podpísali s Maple Leafs zmluvy. Všetci traja majú skúsenosti z NHL, no poslednú sezónu strávili v AHL. Zigomanis si okrem toho zahral aj za Djurgarden (SWE).
LightningCenter Blair Jones podpísal s Lightning jednoročnú zmluvu. 23-ročný Kanaďan v minulej sezóne odohral 14 zápasov za prvý tím, no nebodoval. V kariére nastúpil už do 38 zápasov NHL, v ktorých zaznamenal gól a dve asistencie.
DucksObranca Brendan Mikkelson akceptoval jednoročný kvalifikačnú zmluvu pár hodín pred tým, ako jej platnosť vypršala. Na úrovni NHL zarobí 687 500 dolárov. V poslednej sezóne odohral za Ducks 28 zápasov.
Blue JacketsÚtočník Tom Sestito podpísal s Blue Jackets nový jednoročný dvojcestný kontrakt. 22-ročný Američan odohral v minulom ročníku v NHL tri zápasy. V 36 zápasoch v Syracuse (AHL) zaznamenal 17 bodov a 138 trestných minút.
HurricanesBrankár Justin Pogge podpísal jednoročný dvojcestný kontrakt s Hurricanes. V 27 zápasoch AHL mal bilanciu 13-7-5 s 2,55 inkasovaným gólom na zápas. Rovnakú zmluvu podpísal aj obranca Bryan Rodney, ktorý v prvom tíme v minulej sezóne odohral 22 zápasov a zaznamenal 11 bodov (1+10).
CapitalsCenter Jay Beagle podpísal s Capitals dvojročný kontrakt. Tím podpísal aj jednoročné zmluvy s útočníkmi Andrewom Gordonom, Andrewom Joudreyom a obrancami Zachom Miskovicom Patrickom McNeillom.

15. 07.

FlyersKrídelník David Laliberte podpísal s Flyers jednoročný kontrakt ako obmedzený voľný hráč. 24-ročný Kanaďan v poslednej sezóne debutoval v NHL. Za Flyers odohral 11 zápasov, v ktorých strelil 2 góly a pridal asistenciu.
Red WingsObranca Sergej Kolosov podpísal ako obmedzený voľný hráč s Red Wings jednoročný kontrakt. 24-ročný Bielorus bol draftovaný Detroitom v roku 2004 z celkového 151. miesta. Minulú sezónu strávil v Grand Rapids (AHL).
SabresĽavý krídelník Derek Whitmore podpísal ako obmedzený voľný hráč jednoročnú zmluvu so Sabres. 25-ročný Američan odohral v minulej sezóne 78 zápasov v drese Portlandu (AHL), v ktorých zaznamenal 34 bodov (18+16).
BlackhawksKrídelník Igor Makarov podpísal s Blackhawks dvojročný vstupný kontrakt. 22-ročný Rus, ktorý bol tímom draftovaný z 33. miesta v roku 2006, strávil poslednú sezónu v KHL.
RangersÚtočník Brodie Dupont podpísal s Rangers zmluvu ako obmedzený voľný hráč. 23-ročný Kanaďan odohral v poslednej sezóne 80 zápasov v drese Hartfordu (AHL), v ktorých zaznamenal 17 gólov a 22 asistencií.

|< <   373 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Začali sezóny v QMJHL a WHL. V akcii boli aj traja slovenskí debutanti Senators sú bližšie k sťahovaniu: Na poslednú chvíľu dosiahli dôležitú dohoduV NHL odohral len 78 zápasov a už podpísal obrovskú zmluvu! Je to vážnejšie, ako by chceli: Lekárska prehliadka odhalila u obrancu Jets problémBlackhawks budú ešte týždne bez nového brankára. Prišli aj o top nádej Rick Nash sa dočkal povýšeniaMešár predviedol gólovú lahôdku! Neskôr povedal: Musím byť opatrný, keď hovorím o SlafkovskomMôže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Mešár zareagoval na nevydarené zápasy nádejí veľmi dobre Černák sa dočkal opätovného spojenia: Mám pocit, akoby sa nič nezmenilo Dinosaurus Slafkovský je iný ako v minulých rokoch: Vo štvrtok dominoval, nenadchol len novinárov Slováci sa tešili z výhier: Ďalší vydarený štart má za sebou aj náš brankár Éra Celebriniho začala: Obrovský talent si užil intenzitu prvého tréningu Žiadna nevraživosť: Je to súčasť biznisu, hovorí kapitán Rangers Hviezda Toronta je otvorená rokovať o zmluve aj cez sezónu Aj Jágr je nakoniec človek: Oznámil, kedy ukončí kariéru Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies