Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Dube mieri do BieloruskaÚtočník Dillon Dube sa dohodol na jednoročnej zmluve s tímom Dinamo Minsk z KHL. Dvadsaťšesťročný Kanaďan má za sebou sezónou, v ktorej odohral 43 zápasov v drese Flames so ziskom troch gólov a štyroch asistencií. V rámci NHL strávil celú kariéru v Calgary, ktoré ho draftovalo z 56. miesta v roku 2016. V 325 dueloch zaznamenal 57 gólov a 70 asistencií.

11. 08.

BluesTím St. Louis Blues podpísal s obrancom Deanom Arseneom ročný dvojcestný kontrakt. Tridsaťročný Arsene debutoval v NHL počas minulej sezóny, v ktorej obliekal dres Oilers. Odohral trinásť zápasov, no nebodoval.
SabresDvadsaťpäťročný útočník Mark Mancari sa s tímom Buffalo Sabres dohodol na podmienkach ročnej dvojcestnej zmluvy, ktorá mu na úrovni NHL vynesie 575 tísic dolárov. V minulom ročníku odohral za Sabres šesť duelov a získal dva body.
LightningDvadsaťdvaročný útočník Juraj Šimek podpísal ročný dvojcestný kontrakt s Tampou Bay Lightning. V poslednom ročníku hral za Norfolk Admirals z AHL. V 75 dueloch získal 36 bodov za 21 gólov a 15 prihrávok.

06. 08.

CanucksJednoroční smlouvu s německým klubem Kölner Haie podepsal útočník Matt Pettinger, jenž minulou sezonu odehrál 9 zápasů za Vancouver Canucks, většinu ročníku působil na farmě v Mantiobě (AHL). V NHL odehrál 422 zápasů a připsal si 123 bodů (65+58).
SabresObranca Marc-Andre Gragnani podpísal so Sabres ako obmedzený voľný hráč novú jednoročnú zmluvu. 23-ročný Kanaďan odohral za prvý tím šesť zápasov, v ktorých nebodoval.
SenatorsĽavý krídelník Corey Cowick podpísal so Senators vstupný kontrakt. Obranca Geoff Kinrade podpísal s tímom ako obmedzený voľný hráč novú jednoročnú zmluvu.
SharksCenter Steven Zalewski a obranca Derek Joslin podpísali jednoročný zmluvy so Sharks. Zalewski odohral za Sharks tri zápasy, kým Joslin 24, v ktorých zaznamenal tri asistencie.

05. 08.

NHLČtyřiadvacetiletý centr Mike Santorelli z Nashvillu Predators, byl vyměněn do Floridy Panthers za páté kolo draftu 2011. Rodák z Vancouveru odehrál loni 57 zápasů za Milwaukee (AHL) a 25 utkání za Predators, kde nasbíral tři body (2+1).
BluesÚtočník Dave Schatchard podpísal dvojcestný kontrakt s Blues. 34-ročný Kanaďan odohral v poslednej sezóne 36 zápasov za Milwaukee (AHL) a 16 duelov za Nashville. V nich zaznamenal tri góly a dve asistencie.
SenatorsSenators podpísali jednoročné dvojcestné zmluvy s obrancom Davidom Haleom a útočníkom Francisom Lessardom. Hale v minulej sezóne zaznamenal 4 asistencie v 39 zápasoch za Tampu Bay, kým Lessard strávil sezónu v San Antoniu (AHL).

04. 08.

PanthersObránce Joe Callahan podepsal s Floridou Panthers jednoletou smlouvu. Sedmadvacetiletý bek hrál v minulosti za Islanders a Sharks, v NHL odehrál celkově 19 utkání během dvou let a připsal si tři asistence.
LightningPětadvacetiletý levý křídelník, Mike Angelidis, který čtyři roky hrál za záložní celek Caroliny v Albany, podepsal jednoletou, dvoucestnou smlouvu s Tampou Bay Lightning. Nastupovat bude ale na farmě v Norfolku.
NHLFlorida Panthers vyměnila jednatřicetiletého útočníka Grahama Minka, do týmu St. Louis Blues za dvaadvacetiletého obránce T.J. Fasta. Ten v NHL ještě nehrál, Mink už mezitím stihl odehrát sedm zápasů, ani v jednom však nebodoval.
FlyersObranca Chris Pronger podstúpil minulý týždeň menšiu operáciu pravého kolena a podľa slov generálneho manažéra Paula Holmgrena bude pripravený štartovať v septembrovom tréningovom kempe.
BlackhawksRuský krídelník Igor Makarov podpísal dvojročnú zmluvu s Blackhawks. 22-ročný hráč bol draftovaný tímom v roku 2006 z celkového 33. miesta a v poslednej sezóne hral v KH za Dynamo Moskva a Petrohrad.
DucksPravý krídelník Kyle Palmieri podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Ducks. 19-ročný americký útočník bol tímom draftovaný v roku 2009 z celkového 26. miesta.

03. 08.

CanadiensBývalý hráč Canadiens, šestatřicetiletý Glen Metropolit podepsal dvouletou smlouvu se švýcarským klubem ZUG. Zkušený veterán opouští NHL po osmi sezonách, ve kterých odehrál 407 utkání a připsal si 159 bodů (57+102).

31. 07.

CanadiensCenter Louis Leblanc podpísal s Canadiens trojročný kontrakt. Montreal draftoval bývalého útočníka Harvardu v roku 2009 z celkového 18. miesta.

30. 07.

ThrashersBrankár Peter Mannino podpísal ako obmedzený voľný hráč novú viacročnú zmluvu s Thrashers. 26-ročný Američan odchytal v minulej sezóne 38 zápasov za Chicago (AHL), v ktorých zaznamenal 26 víťazstiev a 92,1% úspešnosť zákrokov.
LightningObrancovia Mathieu Roy a Mike Vernace podpísali s Lightning jednoročné dvojcestné kontrakty. Kým Roy odohral za Blue Jackets v minulej sezóne 31 zápasov, Vernace strávil celý ročník v AHL.
DevilsĽavý krídelník Chard Wiseman podpísal ako voľný zráč jednoročný kontrakt s Devils. 29-ročný Kanaďan zaznamenal v minulej sezóne 59 bodov (24+35) bodov v 67 zápasoch, ktoré odohral za Springfield (AHL).

29. 07.

FlyersPo jedné odehráné sezoně v NHL, za Philadelphii Flyers, odchází fin Mika Pyörälä zpět do Evropy. Další rok bude hájit barvy švédského klubu Frolunda. V NHL odehrál za Flyers 36 zápasů, ve kterých si připsal čtyři body (2+2).
SenatorsRick Wamsley sa stal novým trénerom brankárov Senators, ktorý strávil posledné štyri roky v St. Louis. Ako tréner brankárov a skaut pôsobil aj v Columbuse a v Toronte pracoval ako asistent. Ako brankár vyhral v NHL 204 zápasov v 12 sezónach.

28. 07.

CapitalsDo Evropy odchází zkušený bek Brian Pothier, jenž minulou sezonu oblékal dres Hurricanes a Capitals. Od nového ročníku bude hráčem švýcarského klubu Servette. Třiatřicetiletý veterán odehrál v NHL 362 zápasů, ve kterých si připsal 118 bodů (26+92).
PredatorsBývalý obránce Predators a Oilers, Denis Grebeshkov, podepsal dvouletou smlouvu s ruským klubem SKA St. Petersburg. Šestadvacetiletý rus v NHL odehrál 227 utkání ve kterých zaznamenal 84 bodů (17+67).
BlackhawksObranca Nick Leddy podpísal s Blackhawks trojročný nováčikovský kontrakt. 19-ročný Američan bol draftovaný Minnesotou v roku 2009 z celkového 16. miesta. Chicago ho získalo vo februárovej výmene.
CoyotesCenter Bracken Kearns podpísal s Coyotes ako voľný hráč jednoročný dvojcestný kontrakt. 29-ročný Kanaďan odohral v minulej sezóne 80 zápasov za Rockford (AHL), v ktorých nazbieral 51 bodov.
DucksDucks vstúpili do spolupráce s klubom Elmira Jackals, ktorý hráva v ECHL. Ducks tak budú od budúceho ročníka spolupracovať so zástupcami AHL (Syracuse Crunch) i ECHL.

27. 07.

PenguinsDlhoročný hlásateľ Pittsburghu Penguins John Barbero zomrel v pondelok v noci na mozgový tumor. Dožil sa 65 rokov. Jeho posledným komentovaným zápasom bol šiesty zápas finále Stanley Cupu v roku 2009.

25. 07.

PanthersÚtočník Marc Cullen podpísal ako neobmedzený voľný hráč jednoročnú zmluvu s Floridou Panthers. 31-ročný Američan odohral v minulej sezóne 62 zápasov za Rockford v AHL, v ktorých zaznamenal 21 gólov a 32 asistencií.

|< <   372 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Nemec zažil ťažký rok, ale naučil sa dôležitú vec. Veľmi sa teší, že nebude v tíme jediným SlovákomRantanen sa k zmluve neponáhľa, ale: Prečo by som chcel odísť? Cooper: Stamkosa nenahradí nikto. Guentzel si bude tvoriť vlastný odkaz Slovenský brankár bol pri debute hviezdou duelu, jeden krajan bodoval Začali sezóny v QMJHL a WHL. V akcii boli aj traja slovenskí debutanti Senators sú bližšie k sťahovaniu: Na poslednú chvíľu dosiahli dôležitú dohoduV NHL odohral len 78 zápasov a už podpísal obrovskú zmluvu! Je to vážnejšie, ako by chceli: Lekárska prehliadka odhalila u obrancu Jets problémBlackhawks budú ešte týždne bez nového brankára. Prišli aj o draftovú dvojkuRick Nash sa dočkal povýšeniaMešár predviedol gólovú lahôdku! Neskôr povedal: Musím byť opatrný, keď hovorím o SlafkovskomMôže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Mešár zareagoval na nevydarené zápasy nádejí veľmi dobre Černák sa dočkal opätovného spojenia: Mám pocit, akoby sa nič nezmenilo Dinosaurus Slafkovský je iný ako v minulých rokoch: Vo štvrtok dominoval, nenadchol len novinárov Slováci sa tešili z výhier: Ďalší vydarený štart má za sebou aj náš brankár Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies