Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
NHL live
09. 10.
kurzy
01:00info
MTL
TOR
NHL live
01:30info
PIT
NYR
04:00info
EDM
WPG
NHL live
04:00info
VAN
CGY
04:00info
VGK
COL
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Karlsson by mohol stihnúť otvárací zápasHviezdny obranca Erik Karlsson by mohol stihnúť otvárací zápas sezóny. V utorok to uviedol hlavný tréner Pittsburghu Mike Sullivan. Jeho zverenec sa zotavuje zo zranenia hornej časti tela, ktoré utrpel 18. septembra. V utorok korčuľoval individuálne po tom, čo predošlých šesť dní nekorčuľoval vôbec. Či stihne aj prípravný zápas je otázne. Tie Penguins ešte odohrajú vo štvrtok a piatok proti Columbusu.

19. 02.

PanthersVeterán Bryan McCabe sa po vynechaní 13 duelov pre zlomeninu čeľuste vrátil v piatok proti Detroitu do zostavy Panthers. Na ľade strávil takmer 21 minút a dostal dve trestné minúty.
WildÚtočník Mikko Koivu (Wild) nedohral piatkový zápas proti Anaheimu pre zranenie ruky, ktoré utrpel v prvej tretine, keď sa snažil zblokovať strelu Marchanta. V dueli odohral viac ako dve minúty a strelil jeden gól.
FlyersKapitán Philadelphie Flyers Mike Richards vynechal piatkový zápas proti Caroline (2:3) po tom, čo sa uňho objavili príznaky chrípky. V tejto sezóne odohral 57 duelov a získal 50 bodov (18+32).
SenatorsObranca Ottawy Andre Benoit nastúpil v piatok proti Bostonu na svoj prvý duel v NHL. Dvadsaťšesťročný rodák zo St. Albert odohral viac ako 14 a pol minúty a nazbieral dva mínusové body a tri strely.

18. 02.

CoyotesKeith Yandle dosiahol v tejto sezóne ako prvý obranca métu 50 kanadských bodov, keď vo štvrtok zaznamenal pri výhre Phoenixu nad Atlantou (4:3) tri prihrávky. Doposiaľ strelil deväť gólov a 41-krát asistoval.
OilersÚtočník Gilbert Brule, ktorý vynechal už viac ako mesiac pre problémy s členkom a chrípkou, by sa mal v blízkom období dočkať svojho návratu do zostavy Oilers. V tejto sezóne zaznamenal iba osem bodov v 34 zápasoch.
SharksSharks umiestnili na listinu zranených hráčov brankára Antera Niittymakiho a povolali útočníka Tommyho Wingelsa a obrancu Nicka Petreckiho z Worcestru (AHL). V zápase proti Capitals sa im zranil obranca Marc-Edouard Vlasic.
Red WingsObranca Brad Stuart sa vrátil do akcie po tom, čo vynechal posledných 15 stretnutí pre zlomenú čeľusť. V zápase proti Tampe Bay odohral viac ako 21 minút a zaznamenal plusový bod.
CanadiensObranca James Wisniewski bol zasiahnutý strelou Taylora Halla do oka a predčasne opustil štvrtkový zápas proti Edmontonu. V akcii stihol odohrať tri a pol minúty. Či zasiahne do zápasu Heritage Classic je zatiaľ otázne.
Blue JacketsTím Columbus Blue Jackets umiestnil na listinu zranených hráčov pravého krídelníka Dereka Dorsetta (hlava) a povolal do prvého tímu obrancu Johna Moorea zo Springfieldu (AHL).
CoyotesObranca Ed Jovanovski opustil štvrtkový zápas proti Atlante počas druhej tretiny, pretože utrpel nešpecifikované zranenie dolnej časti tela. V akcii sa už neukázal. Stihol odohrať 14 minút.
PredatorsÚtočník Marcel Goc utrpel zranenie hornej časti tela na začiatku druhej tretiny štvrtkového zápasu proti Canucks, ktorý nedohral. V akcii strávil šesť minút a 26 sekúnd.
LightningStredný útočník Nate Thompson odohral svoj prvý zápas po troch vynechaných pre symptómy po otrase mozgu. V zápase proti Detroitu odohral 10 a pol minúty.

17. 02.

Maple LeafsBrankár Jean-Sebastien Giguere má nešpecifikované problémy v dolnej časti tela, pre ktoré nedokončil stredajší zápas proti Buffalu. Od druhej tretiny ho nahradil James Reimer. Giguera nedávno trápili slabiny.
PanthersÚtočník Cory Stillman odohral v stredu proti Philadelphii svoj jubilejný 1000. zápas v NHL a stal sa 262. hráčom, ktorému sa to podarilo. Stillman odohral proti Flyers aj svoj 600. a 900. zápas v lige.
HurricanesÚtočník Jussi Jokinen sa vrátil do zostavy Caroliny po tom, čo vynechal šesť stretnutí pre zranenie slabín. V zápase proti New Jersey odohral 15 a pol minúty. Na svoje konto si pripísal mínusový bod.
Blue JacketsĽavý krídelník Ethan Moreau bol v stredu aktivovaný z listiny zranených hráčov po tom, čo vynechal posledných 16 stretnutí pre zranenie rebra. V tomto ročníku odohral 23 duelov, v ktorých strelil gól a pridal štyri asistencie.
PanthersPravý krídelník Steve Bernier vynechal stredajší zápas pre chrípku. V zápase proti Flyers sa podarilo Tomášovi Vokounovi preskočiť Dona Beaupreho v historickom rebríčku počtu zákrokov. Teraz je na 18. mieste.
SharksBrankár Alex Stalock podstúpil operáciu ľavej nohy a podľa slov generálneho manažéra Douga Wilsona by mal vynechal zvyšok sezóny. Stalock, ktorý v NHL debutoval 1. februára, utrpel reznú ranu v drese Worcesteru počas zápasu AHL.

16. 02.

DevilsLegendárny brankár Martin Brodeur, ktorý má zranené koleno, bol v utorok na ľade, no nepredpokladá sa, že bude v aktuálnom týždni hrať. V ročníku 2010/11 odchytal 38 zápasov s bilanciou 13-19-2 a 89,8 % úspešnosťou zákrokov.
CanadiensKrídelník Matheiu Darche sa po vynechaní dvoch stretnutí pre zranenie dolnej časti tela vrátil v utorok proti Sabres do zostavy Canadiens. Naopak, kanadský klub sa musel už tretíkrát v rade zaobísť bez beka Hala Gilla, ktorý má zranenú hornú časť tela.
FlyersÚtočník Kris Versteeg si v utorkovom dueli proti Tampe Bay obliekol prvý raz dres Philadelphie, ktorá ho v pondelok získala z Toronta. Na ľade strávil 17 minút a 44 sekúnd, počas ktorých zaznamenal jeden mínusový bod a dva strelecké pokusy.
SenatorsCenter Jason Spezza z Ottawy získal v utorňajšom dueli proti Islanders (3:4 SN) jednu asistenciu, ktorý bola preňho jubilejným 500. bodom v NHL. Na dosiahnutie tejto méty potreboval odohrať 501 zápasov.
SabresTim Connolly, center Buffala a päťka draftu z roku 1999, nastúpil v utorok proti Montrealu (3:2 SN) na svoj jubilejný 600. zápas v NHL. Na svojom konte má spolu 378 kanadských bodov za 113 gólov a 265 asistencií. Počas svojej kariéry si obliekol aj dres NY Islanders.
Canadiens23-ročný obranca Brendon Nash odohral v utorok proti Buffalu svoj premiérový duel v NHL po tom, čo ho klub Montreal Canadiens povolal z farmy v Hamiltone, aby nahradil v zostave zraneného Jaroslava Špačeka (dolná časť tela). Nash, rodák z Calgary, hral takmer dvanásť minút.
CanucksPremiérový duel v kanadsko-americkej NHL má za sebou aj obranca Canucks Yann Sauve. Čoskoro 21-ročný rodák z Montrealu nastúpil proti Minnesote a na ľade strávil viac ako dvanásť minút.
Senators24-ročný krídelník Erik Condra nastúpil v utorok na svoje prvé stretnutie v NHL po tom, čo ho „Senátori“ povolali z farmy. Rodák z michiganského Trentonu hral takmer osem a pol minúty a v 56. minúte zaknihoval asistenciu.

15. 02.

StarsBrad Richard vynechá utorkový zápas, a pravdepodobne aj viac duelov, po tom, čo bol tvrdo narazený v závere nedeľného stretnutia. Vyzerá to tak, že by mohlo ísť o otras mozgu, hoci Stars oficiálne ešte o jeho zranení neinformovali.
WildMarek Židlický, ktorý vynechal posledných 19 stretnutí pre zranenie ramena, sa blíži k návratu do akcie. Český obranca sa cíti lepšie a jeho návrat do zostavy by mal byť otázkou dní.
CanadiensMichael Cammalleri (rameno) sa zúčastnil pondelkového tréningu, ale neočakáva sa , že by hral v utorok proti Sabres. Canadiens čakajú počas týždňa tri zápasy a pravdepodobne sa už v niektorom z nich vráti do akcie.

|< <   349 z 392   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Dobrá správa pre fanúšikov Penguins: Veľká hviezda stihne štart sezónyPražský zápas priniesol aj jeden otras mozgu + videoHurricanes podpísali zmluvu so synom hlavného tréneraSyn Slovákov bol na skúške v New Jersey. Zmluvu podpísal s iným tímom Colorado uchmatlo Pittsburghu obrancu. Na waiver listine pribudlo 14 hráčov Nemec a Tatar mali opäť dôvod na radosť: Devils boli v Prahe stopercentní Honzek sa postaral o bezprecedentný obrat. Toto by voči nemu nebolo fér, tvrdí expert Nemec bol v úžase z gesta trénera. Mladého parťáka za debut pochválil, sám sa cítil lepšie Tatar si váži gesto trénera. Aj po 17 rokoch v NHL mohol zažiť niečo nové Honzek vie, že teraz to už nie je na ňom: Bude to stresujúce, ale som pripravený na všetkoNaplní nový tréner Devils očakávania? Kto je favoritom na Norrisovu a Calderovu trofej? Pospíšil verí, že Flames sú na tom dobre. Rastie aj chémia jeho útoku Flames mohli dostať v piatok ranu, ktorá zahrá do karát Honzekovi! Pekarčík sa po prvýkrát presadil. Kmec natiahol sériu gólom! + videoHonzek má za sebou posledný test, v akcii bol aj Pospíšil + videoKonečne aj opačným smerom: Mladý slovenský útočník bol povolaný do NHL! Pokúsi sa Montreal pre zranenia posilniť cez prestupový trh? Známy ruský veterán zavesil korčule na klinecAni príchod do Detroitu nezastavil pád: Známy brankár vstúpil do Asistenčného programuRana pre Blue Jackets: Sezónu odštartujú bez ruského útočníka Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies