Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

hodnost Dex
30.08.2016 - 12:04:42
avatar
Situácia tesne pred koncom, keď Ďaloga dostal trest za pacifikáciu súpera v bránkovisku, by asi dopadla oveľa zábavnejšie, ak by v bráne stál Brust. Pogge dostal poriadnu sekeru, ale asi je trochu kľudnejšia povaha a nechal to na spoluhráča. Popri emotívnom vývoji zápasu a s Brustom v bráne by Ďaloga padol do prázdna, lebo súpera by už Barry vynášal v zuboch na mantinel
hodnost Dex
12.05.2016 - 18:29:06
avatar
Začína to tu vyzerať ako súkromný mini blog, ale čo už...budem si sem čmárať odkazy pre budúce generácie fanúšikov Blues
Je veľmi príjemné sledovať, že Hitch dokázal vyvrátiť predpoklady a vytvoril v tíme skvelú chémiu aj pre play off. Mení zostavu takmer na každý zápas, hráči sa dokážu perfektne vyrovnať s tlakom aj čiastkovými neúspechmi. Pred finále konferencie ani jeden z hráčov síce nekraľuje v štatistikách, ale až deviati získali aspoň 8 bodov, v čom je asi najväčšia sila Blues. A samozrejme Tarasenko. Síce nie je príliš viditeľný a hoci má najviac bodov, nerozhoduje zápasy a bola aj kritika na jeho nízky IT. Podľa mňa v tom je práve geniálny ťah Hitchcocka. Sila Tarasenka je už len v jeho prítomnosti a "strachu" ktorý u súpera vyvoláva. Hitch sa nesnaží silou mocou tlačiť ho na ľad, keď je jasné, že bude mať problém presadiť sa. Narába s jeho časom veľmi rozumne - veľa krátkych striedaní a aj takto sa pokúša vytvárať priestor pre ostatné útoky. Najmä v sérii proti Stars sa to ukázalo ako veľmi účinné. Ďalším dôležitým momentom je Elliott. A vo vzťahu k nemu vlastne aj zmena v uvažovaní Hitchcocka. Dal mu dôveru a vytrval v nej aj po nevydarených zápasoch, hoci má v zálohe veľmi kvalitného brankára. Brian mohol konečne dokázať, že je psychicky odolný v kľúčových momentoch a aj vďaka nemu Blues môžu snívať naďalej svoj 49 ročný sen.
hodnost Dex
26.04.2016 - 12:27:11
avatar
Je zvláštnou hrou osudu, že hráč, ktorého prestup bol prijatý s veľkou dávkou rozčarovania, strelil víťazný gól v G7..
hodnost Dex
25.02.2016 - 17:46:46
avatar
Islanders odohrali vo februári doteraz 6 zápasov vonku a všetky začínal v bráne Halák. Naopak z piatich domácich zápasov neodchytal ani jeden. Myslel som si, že to tak vychádza a jedná sa o náhodu, ale pri spätnom pohľade na výsledky Isles vo februári vidno, že nasadzovanie brankárov sa dodržiavalo bez ohľadu na predchádzajúce výkony. Bolo by možné, že u Isles je ochota trejdovať Greissa? Doma hrajú výborne a v rámci fantazírovania o tejto možnosti by jeho nasadzovanie len na domáce zápasy malo svoje opodstatnenie.
hodnost Dex
23.02.2016 - 22:33:49
avatar
Reakcia na: dexterko, 23.02.2016 - 19:37:55
Za ten výkon v tretej tretine si výhru nezaslúžili. Dve tretiny hrali vyrovnaný útočný pekný hokej, potom prišla slovenská klasika, všetko do obrany, betónovať. Do druhého ruského gólu sa pomali ani nedostali do útočného pásma, hrali jak zasrané decká. Neviem či im to takto pán tréner naordinoval, ale toto málokedy viedlo k úspechu. Pre mňa tretia tretina sklamanie, mali hrať to, čo hrali päť tretín, a víťazstvo by si postrážili s prstom v nose aj zadku.
∧ skryť ∧
Slovan hrá vonku s mančaftom ako CSKA, vedie o dva góly a ty očakávaš, že budú hrať v útočnej tretine? Prvý gól CSKA bola hlúpa náhoda, dovtedy nevedeli ako sa dostať do zakončenia. Slovan neodohral zlé zápasy, škoda, že z toho nebola aspoň jedna výhra. CSKA potvrdzujú, že majú úžasnú defenzívu, ale vpredu to určite nie je TOP ligy.
hodnost Dex
21.02.2016 - 17:48:28
avatar
Reakcia na: mantis_x64, 21.02.2016 - 17:33:18
CSKA - Slovan 2:0 (séria 1:0) Šťastný si toto playoff vyslovene užíva, bojuje pri mantineloch, hituje súperov jedna radosť a ešte k tomu provokuje ich najväčšiu hviezdu Alexandra Radulova. Čo sa mi páčilo, a celkovo odkedy hráme s Říhom na lavičke, že sa nebojíme šarvátok, treba im ukázať že sa ich nebojíme a že to budú mať fyzicky veľmi náročné. Dúfam že budúci zápas už nastúpime s Barkerom a Viedenským, veľmi ich potrebujeme, ak chceme pomýšlať na úspech.
∧ skryť ∧
Vášne vzplanuli, čo Slovan rozhodne potrebuje, aby mal šancu niečo dokázať v sérii. Provokatérom je skôr Radulov a celkom mu to zatiaľ vychádza. V priebehu prvej tretiny som rozmýšľal kedy sa ruskí rozhodcovia odhodlajú dať mu osobný trest za protesty. Ešte mi vtedy napadlo byť to tak Laco Nagy dostane panenku okamžite... Skúška správnosti úvahy prišla v tretej tretine
hodnost Dex
15.02.2016 - 09:15:09
avatar
Reakcia na: kubo 10, 14.02.2016 - 17:56:51
Kližan získal v Rotterdame svoj štvrtý singlový titul po trojsetovej bitke s Monfilsom.
∧ skryť ∧
Bitka to bola len jeden a pol setu Potom Martin zapol demolačný mód a Monfils sa zosypal.
hodnost Dex
21.01.2016 - 09:50:58
avatar
Včera nehral Slovan proti ruskému súperovi a hneď to bolo cítiť aj zo strany rozhodcov, nepískali drobné fauly na jednu stranu ako mávajú vo zvyku.. Hore je trochu kritiky na Bartoviča a Surového. Dovolím si nesúhlasiť (znova). Odvádzajú perfektnú robotu vzadu a hlavne pri oslabovkách, Slovan ich jednoznačne potrebuje. Miklík je nahraditeľný, ale včera odviedol štvrtý útok skvelú robotu. Najzbytočnejším hráčom v zostave je Laco Nagy. Ešte pred zápasom som uvažoval, kde ho môže Říha použiť, aby nenarušil fungujúce útoky. Našťastie urobil najlepšie čo mohol a ukryl ho k Surovému s Bartovičom, ktorí si defenzívu odmakali aj za neho.

Pre mňa včera najkrajší moment prihrávka Brusta do prečíslenia 4 na 0 počas PP v druhej tretine. Celkovo vnímam, že hráči si na Barryho rozohrávku konečne zvykli a je to ku prospechu, už nevidno toľko chaosu a nedorozumení.
hodnost Dex
05.01.2016 - 01:54:12
avatar
Reakcia na: mantis_x64, 05.01.2016 - 00:45:21
Mám rovnaký názor ako Kuba10, zo začiatku mi prišiel stratený, čo je pochopiteľné, nebol zohratý s tímom. Čo mi poslednou dobou bije do očí je náš tretí útok, v zložení Bartovič - Surový - Paré/Leblanc/ktokoľvek. Súperovi hrozí najmenšie nebezpečenstvo práve keď je tento útok na ľade. Inak Skalický parádny gól dnes, dokorčuloval súpera na modrej, obral ho o puk, išiel na brankára, kde ho dvaja obrancovia dobehli, otočil sa chrbtom k bráne a z otočky vystrelil pod betóny brankára. Už v príprave sa mi páčila jeho fyzická hra a priamočiarosť, no ako sa zlepšil počas sezóny, klobúk dolu. Najviac ma udivuje jeho rýchlosť korčulovania, napriek 195cm výške sa dokáže dostať aj do únikov.
∧ skryť ∧
Už peknú porciu zápasov nie je ani jeden slovanistický útok dominantný pri hre 5 na 5. Trojbodové zápasy boli vďaka presilovkám. S Traktorom dal gól práve Paré a teraz mal najväčšiu šancu od stavu 1-1 Bartovič. Pri ich pobyte na ľade to však najmenej horí pred Brustom a v útoku je skôr problémom finálna prihrávka od obrancov na Bartoviča. Za posledné 3-4 zápasy pár krát prevracal očami, keď súper striedal a on našliapnutý dostal puk dva metre pred seba alebo na korčule.
hodnost Dex
05.01.2016 - 00:06:14
avatar
Radosť hráčov Rigy pri \\"druhom góle\\" bola podľa mňa ešte väčšia haluz ako radosť japonca z vlastného gólu na olympiáde.
hodnost Dex
05.01.2016 - 00:04:01
avatar
Súperi evidentne nepovažujú za potrebné naštudovať si Brusta pri nájazdoch a pravidelne sa nejaký panáčik snaží o blafák na ľavú stranu. Síce pôsobí ako brankár vytiahnutý z rokov šesťdesiatych ale ak niečo ovláda geniálne, tak je to práca s hokejkou v bránkovisku.. Jeglič, Kašpar na parádu, hoci pri rozhodujúcom mal Jeglič kusisko šťastia. Keď sa darí, tak sa darí Tvrdoň nebol stratený, hral priamočiaro, nebude mať problém presadiť sa výraznejšie.
hodnost Dex
05.11.2015 - 17:12:55
avatar
Nepríjemný prvý mesiac, tak vysoký počet zdravotných problémov v úvode sezóny si nepamätám. Príjemné prekvapenie je Jake Allen, Elliot sa trápi od úvodu sezóny až na jednu-dve výnimky. Ak to bude pokračovať v podobnom duchu, tak Brian sa nedostane cez 30 zápasov už túto sezónu a nie o rok, ako som predpokladal.
hodnost Dex
19.10.2015 - 00:31:57
avatar
Tarasenko potvrdzuje, aký parádny podpis Blues v lete urobili. Bodoval vo všetkých šiestich zápasoch sezóny a ak sa mu budú vyhýbať zranenia, tak poriadne zdvihne svoje kariérne maximum. 50 gólov je tiež veľmi reálnych.
hodnost Dex
21.08.2015 - 02:15:03
avatar
Reakcia na: Shini, 20.08.2015 - 23:02:31
TO že Hitch sa nechal počuť, že chce Backesa znova skúsiť na pravom krídle, celkom nahráva tvojej teórii, keďže Lehtera ani Berglund niesu príliš súci hrať prvého centra.... Možno tak Steen, ale ten by skôr mal ostať na ľavom krídle.
∧ skryť ∧
Tarasenko sa pomaly, ale isto stáva megahviezdou NHL a k nemu jednoznačne patrí kreatívny center.. Aj keby Backes zostal na centri, tak určite nie k nemu. Pred príchodom Šťastného a pri neistej budúcnosti Berglunda sa vlani reálne rátalo na centra aj so Schwartzom - to by mohla byť druhá alternatíva pre spojenie s Tarasenkom. Ale najreálnejšie sa mi vidí, že Hitch sa pokúsi konečne dostať maximum zo Šťastného a to sa dá jedine pri Tarasenkovi. Lehtera, slušný druhý center a Berglundovi bolo už vlani "naznačené", že 3rd line alebo dovi.
hodnost Dex
20.08.2015 - 19:53:44
avatar
Reakcia na: memorion, 19.08.2015 - 12:50:27
pri Hitchcockovi je tazko odhadovat cokolvek, ale povedzme napriklad takto nejak by to mohlo vyzerat: Schwartz - Lehtera - Tarasenko Steen - Stastny - Berglund Jaskin - Backes - Brouwer Ott - Brodziak - Reaves Pietrangelo - Bouwmeester Shattenkirk - Gunarsson Lindbohm - Butler/Bortuzzo Allen - Elliot
∧ skryť ∧
Mám ciťáka, že Šťastný strávi veľa času ako prvý center - ideálny scenár.. A po dlhých rokoch (cca 14-15?) sa bude znova hovoriť o smrtiacej lajne Blues
hodnost Dex
23.04.2015 - 21:49:31
avatar
Reakcia na: MacTavish, 23.04.2015 - 14:08:10
Suhlasim. To kludne moze byt trenersky problem.
∧ skryť ∧
Rozhodne je dôvod si to myslieť.. Od momentu, keď Hitch prišiel do St. Louis, tak počas jednej sezóny dokázal posunúť tím o kus hore - v podstate káder bezo zmien, ale s oveľa lepšími výsledkami. A aj prvý rok, čo hral s Blues PO bol najlepší, hoci sa od nich nič nečakalo. Ale tam niekde sa končí jeho čaro, káder je mimoriadne kvalitný a ako Shini vyššie napísal je schopný prevalcovať kohokoľvek, ale.. celé mi to pripadá, že jeho jediná taktika v PO(snáď preháňam) je vyhnať hráčov na ľad so slovami "hrajte" a pre neho padla. Vlani Hawks nastavili taktiku, Blues sa do nej chytili a celá séria sa viezla v rovnakom duchu. Teraz aj Wild, síce možno nie taká kvalita ako Hawks vlani (bez urážky), ale ak hrajú zodpovedne a nerobia kiksy, tak Blues nevedia čo hrať - doslova. Minimum striel je povrchným štatistickým dôkazom. Win 1 šťastné góly v prvej tretine, ale Wild hrali ako pokakaní a ich najnebezpečnejším hráčom za 40 min bolo plexisklo, aj tak z toho bola nakoniec dráma. Win 2 Blues padlo na čo siahli na začiatku a Wild to zlomilo. Ale ak sa majú prekúsať, tak to nejde a to je podľa mňa problém v trénerovi.
hodnost Dex
20.04.2015 - 01:03:18
avatar
Reakcia na: Matos11, 19.04.2015 - 14:27:38
Jano Laco jasna jednotka našho timu a v prípade príchodu haláka by mal dostať šancu v zapase na Ms ako prvy a až keby zachytal zle tak by som dal šancu Halakovi myslím že ani v NY ani v svk repre z neho nevyžaruje taký kľud ako z Laca vid Halakove vylety za branku . včera Laco vychytal min. 3 čiste goly.To je moj nazor.
∧ skryť ∧
Halák porobil za rok v 60 zápasoch NHL pár kiksov v rozohrávke?? No a? Úprimne, rád by som sa dožil keby Laco, Hudáček alebo ktorýkoľvek SVK brankár pokojne rozohrával puky v NHL bez ohľadu na to, že má za riťou neustále hráčov súpera. V Európe im to ide, keď po väčšinu času len pristavujú puk obrancom. Mimochodom, videl si všetky zápasy Laca v tejto sezóne?(irónia, sorry ale vždy sa smejem, ak niekto verejne označuje Laca za slovenskú jednotku lebo Halák hento, tamto..) Osobne by som tiež nechcel, aby sa Jaro dostal na šampionát keby Isles vypadli. Posilou by určite bol, ale len ak by sa už teraz mohol s repre pripravovať a myslieť len na šampionát. Súčasní repre brankári sú konkurencieschopní a najmä majú čas nájsť spoločnú reč s obrancami.
hodnost Dex
16.04.2015 - 05:02:16
avatar
Posledné štyri zápasy Jara Haláka proti Caps v play off: 2-1,4-1,2-1,4-1. Zaujímavosťou je, že Alex Ovečkin vystrelil počas nich 32 krát a jediný gól strelil v tom prvom (5. zápas série proti Habs). Ale nasleduje aj nepríjemnejšie porovnanie s minulosťou: Druhé zápasy play off sa pre Jara skončili zle: 2010 dostal od Caps 6 gólov a 2012 v drese Blues sa práve v ňom zranil. Snáď to tento krát dopadne oveľa lepšie.
hodnost Dex
12.04.2015 - 18:15:36
avatar
Reakcia na: ESPIS, 12.04.2015 - 17:36:59
to je vrchol uz ved mesarosz,panik ci kopecky idu na prehliadky a prislubili ucast na MS...Urcite Gabi spekuluje...nie je to trosku hlupe a nesmrdi to sebectvom,ved on musi vediet predsa ci je alebo nie je zdravy
∧ skryť ∧
Kopecký sa teší, že si konečne zahrá, Mesz a Pánik už to majú premyslené od polky sezóny. Gabby mal určite iné plány ako MS,treba len zhlboka dýchať a všetko sa vyjasní..

edit: iné plány = play off
hodnost Dex
24.02.2015 - 19:54:03
avatar
Predpokladal som, že prvý bude podpísaný Boychuk z taktického hľadiska, ten bude teraz špekulovať... ale myslím, že celkovo trochu unáhlené, po play off by im utiekol? Po neúspechu mohli kúsok lepšie vyjednávať.. Úprimne, príliš neverím ešte tento rok (i keď prajem postup do conf final). Vysoká perc úspešnosť zakončenia je nutnosť, defenzívne neustoja viac zápasov v rade a po sezóne budete mať top pár za cca 12m + kopec roboty vhodne vyskladať ten zvyšok.

1 2 3 4 5 6 7 8

Krátke správy
Najnovšie články
Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoUvidíme veľký trénerský prestup? Nemca by mohol trénovať dvojnásobný šampión Fehérváry opäť bodoval, ale opäť bez čerešničky. Vyrovnal Suchého či Sekeráša + video Patrick Roy robí opäť rošádu v bránkovisku. Aký bude narodeninový darček? Už vieme, kedy bude draftová lotéria. Aké šance majú tímy? Jeho bod nepomohol: Ďalší Slovák je blízko k MS! Draisaitl vytvoril nový rekord NHL Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies