Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
NHL live
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Sumáre

Nemec vycvičil veterána Caps a ukončil si suchoty. Rekord Švehlu odolal

V utorok sa v NHL odohralo osem zápasov, v ktorých sa predstavil aj jeden Slovák. Presadil sa, ale výhru neoslavoval.

Highlighty noci
  • Nemec zaznamenal asistenciu, aby si ukončil šesťzápasové suchoty
  • Rangers vyhrali 8. zápas po sebe, Panthers šiesty
  • MacKinnon bodoval aj v 27. domácom zápase sezóny
  • Erik Karlsson zaznamenal 800. bod v kariére
  • Šesťorkin urobil 41 zákrokov


WSH - NJD 6:2

Ovečkin zahviezdil pri výhre nad Devils, Nemec si ukončil suchoty

Alex Ovečkin strelil dva góly a pridal asistenciu, Connor McMichael tiež skóroval dvakrát a Washington zdolal New Jersey 6:2, aby vyhral druhý zápas po sebe. Z gólov sa tešili aj trojbodový Dylan Strome a Michael Sgarbossa. Charlie Lingdren predviedol 37 zákrokov. Prekonali ho Alexander Holtz a Erik Haula, pričom na vyrovnávajúci gól prvého menovaného prihrával po výbornej robota Šimon Nemec. Slovenský obranca si 13. asistenciou a 15. bodom v sezóne ukončil šesťzápasové bodové suchoty. Na ľade strávil 18 a pol minúty a urobil aj tri bloky. Po jeho boku hral Jonas Siegenthaler, ktorý sa vrátil zo zranenia. Nico Daws urobil 20 zákrokov. Duel pre zranenie hornej časti tela nedohral domáci Nic Dowd. Ovečkin bodoval v deviatich zápasoch po sebe.

Nemcov 15. bod v sezóne, v ktorej odohral 34 duelov:

Ovečkin skóroval aj krátko po vhadzovaní:

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. C. McMichael (WSH), 2. C. Lindgren (WSH), 3. A. Ovečkin (WSH)



FLA - OTT 3:2 PP

Lundell skóroval v predĺžení, Florida si natiahla sériu výhier

Anton Lundell skóroval v druhej minúte predĺženia, aby Florida vyhrala šiesty zápas po sebe a potešila domácich fanúšikov výhrou 3:2 nad Ottawou. Aaron Ekblad sa vrátil do akcie a hneď po 19 sekundách hry otvoril skóre zápasu. Brandon Montour, ktorý zaznamenal asistenciu pri víťaznom góle, následne zvýšil v druhej tretine vedenie na 2:0. Duel zdramatizovali dvojbodový Thomas Chabot a Tim Stützle, ktorí v tretej tretine zaistili Senators aspoň bod. Prehrali však tretí zápas z posledných štyroch. Sergej Bobrovskij pomohol k výhre 28 zákrokmi, Joonas Korpisalo ich urobil 31. Ekblad strelil druhý najrýchlejší gól od začiatku zápasu spomedzi obrancov Panthers. Rekord drží Róbert Švehla so 14 sekundami.

Rýchly otvárací gól Ekblada:

Hviezdy duelu: 1. A. Lundell (FLA), 2. T. Chabot (OTT), 3. A. Ekblad (FLA)



NYR - DAL 3:1

Šesťorkin doviedol Rangers k ďalšiemu triumfu

Igor Šesťorkin zažiaril so 41 zákrokmi, aby položil základy ôsmej výhry Rangers v sérii. V tretej tretine zastavil 17 striel. Adam Fox a Kaapo Kakko sa trafili do čierneho, aby New York zdolal Dallas 3:1. Poistku do prázdnej brány pridal Vincet Trocheck. O jediný gól Stars, ktorí prišli treťou prehrou po sebe o päťzápasovú bodovú sériu (2-0-3), sa postaral Miro Heiskanen, ktorý hral vo svojom 400. zápase v NHL po jednozápasovej absencii spôsobenej narodením jeho dieťaťa. Scott Wedgewood inkasoval dva góly z 25 striel. Viac výhier so 40+ zákrokmi ako Šesťorkin vychytali v histórii Rangers už len Gump Worsley (22) a Henrik Lundqvist (21). S 12 takýmito výhrami sa Rus dostal pred Johna Vanbiesbroucka a Mikea Richtera.

Hviezdy duelu: 1. I. Šesťorkin (NYR), 2. K. Kakko (NYR), 3. A. Fox (NYR)



PIT - NYI 4:5 PP

Pelech prvým gólom v sezóne rozhodol o výhre nad Penguins

Adam Pelech strelil svoj prvý gól sezóny po 57 sekundách predĺženia, aby rozhodol o výhre Islanders 5:4 nad Penguins, ktorí v tretej tretine zmazali dvojgólovú stratu, ale neodvrátili piatu prehru z posledných šiestich duelov. Newyorský tím si ukončil trojzápasovú sériu prehier aj vďaka gólom Brocka Nelsona, Mathew Barzala, Simona Homstroma a Mikea Reillyho. Pelech, Nelson a Barzal pridali aj po asistencii a Iľja Sorokin kryl 37 striel. Prekonali ho Marcus Pettersson, Lars Eller, Valtteri Puustinen a Drew O’Connor. Alex Nedeljkovic opustil duel s 28 zásahmi. Erik Karlsson zaznamenal asistenciu, ktorá bola jeho 800. bodom v kariére. Z aktívnych obrancov to dokázal len Brent Burns, zo všetkých bol 18. v histórii s dosiahnutím tejto méty. Duel po blokovaní strely nedohral hosťujúci Casey Cizikas.

Hviezdy duelu: 1. A. Pelech (NYI), 2. B. Nelson (NYI), 3. D. O’Connor (PIT)



WPG - MIN 6:3

Johansen a Georgiev doviedli Avalanche k výhre nad Canucks

Nathan MacKinnon zaznamenal asistenciu, aby bodoval v každom z prvých 27 domácich zápasov sezóny. Jeho Colorado v ňom zdolalo Vancouver 3:1, aby si pripísalo tretiu výhru z posledných štyroch duelov. Dva góly strelil Ryan Johansen, do prázdnej brány sa trafil Artturi Lehkonen. Dôležitý výkon podal aj Alexandar Georgiev, ktorého z 25 striel prekonal len J.T. Miller. Thatcher Demko kryl 24 z 26 striel a Canucks prehrali tretí zápas po sebe.

Hviezdy duelu: 1. R. Johansen (COL), 2. A. Georgiev (COL), 3. J. Miller (VAN)



COL - VAN 3:1

Vilardi a Connor trojbodoví pri výhre nad Wild

Gabriel Vilardi zaznamenal dva góly a asistenciu, Kyle Connor gól a dve asistencie, aby pomohli Winnipegu k triumfu 6:3 nad Minnesotou. K návratu na víťaznú koľaj pomohli gólmi aj Mason Appleton a dvojbodový Nino Niederreiter. Adam Lowry, Dylan DeMelo a Josh Morrissey zaznamenali po dve asistencie. K štvrtej výhre z posledných piatich duelov pomohol s 36 zásahmi aj Laurent Brossoit, ktorého prekonal dvakrát Marco Rossi a raz dvojbodový Kirill Kaprizov. Marc-Andre Fleury kapituloval päťkrát z 29 striel – Niederreiter skóroval do prázdnej brány. Wild prišli o šesťzápasovú bodovú sériu (5-0-1) a aj o Zacha Bogosiana, ktorý utrpel pri blokovaní strely zranenie hornej časti tela.

Hviezdy duelu: 1. L. Brossoit (WPG), 2. G. Vilardi (WPG), 3. M. Rossi (MIN)



VGK - NSH 3:5

Nashville zdolal Vegas, ktorému sa do akcie vrátil Theodore

Piati rôzni hráči skórovali a Kevin Lankinen urobil 23 zákrokov, aby Nashville zdolal Vegas 5:3 a pripísal si druhú výhru po sebe. Viacbodoví boli len obrancovia Roman Josi a Ryan McDonagh, ktorí dvakrát asistovali. Do čierneho sa trafili Luke Evangelista, Cody Glass, Tommy Novak a Cole Smith, do prázdnej brány Gustav Nyquist. Alex Pietrangelo, William Karlsson a Michael Amadio strelili góly úradujúceho majstra, Alec Martinez si pripísal dve asistencie. Adin Hill urobil 34 zákrokov pri tretej prehre Golden Knights z posledných štyroch duelov. Tímu nepomohol ani návrat Sheu Theodorea, ktorý zaknihoval asistenciu. Evangelista strelil od 1. januára už šesť gólov a stal sa tretím hráčom Nashvillu, ktorý ako nováčik nazbieral 40 bodov. Dokázali to aj Filip Forsberg a Tanner Jeannnot.

Hviezdy duelu: 1. C. Smith (NSH), 2. R. Josi (NSH), 3. A Pietrangelo (VGK)



LAK - CBJ 5:1

Byfield a Dubois doviedli Kings k natiahnutiu víťaznej šnúry

Quinton Byfield po krásnom sóle otvoril skóre zápasu a Pierre-Luc Dubois následne strelil dva góly, aby Los Angeles zdolalo Columbus 5:1 a natiahlo si víťaznú sériu na štyri zápasy. K šiestej výhre z posledných siedmich zápasov viedlo aj 33 zákrokov Cama Talbota a góly Kevina Fialu a dvojbodového Drewa Doughtyho. Asistenciu si ku gólu pridal aj Byfield. O čestný úspech Blue Jackets sa postaral Adam Boqvist. Elvis Merzlikins urobil 31 zákrokov a tím z Ohia prehral tretí zápas z posledných štyroch. Duel pre zranenie dolnej časti tela nedohral domáci útočník Viktor Arvidsson.

Byfieldov gól, ktorý stojí za to:

Hviezdy duelu: 1. P. Dubois (LAK), 2. Q. Byfield (LAK), 3. C. Talbot (LAK)


Slováci v akcii

 Hráč
Čas
G
A
B
+/-
TM
S
Bčk
 Š. Nemec (NJD)
18:26
0
1
1
0
0
0
0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák vyhral zápas o prežitie, drámy na Long Islande a v Las Vegas, ďalší tím má mečbalCapitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Vyzeralo to hrôzostrašne, ale rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies