Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
NHL live
07. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
DAL
COL
«

Slováci v NHL

Nemec hrá dobre, ale... Ako si zachránia Devils túto sezónu?

Tím New Jersey Devils zažil vlani skvelú sezónu. Aby zopakoval svoju účasť v play-off aj v tomto roku, bude podľa Nicka Villana z Pucks & Pitchforks potrebovať zázrak. Identifikoval však päť scenárov, ktoré by ten zázrak mohli premeniť na realitu.

V prvom rade budú v Newarku potrebovať, aby hviezdny Jack Hughes nabral super formu, ktorou sa prezentoval v úvode sezóny, kedy bol pasovaný za adepta na Hartofu trofej.

Nevyhnutné však bude aj to, aby brankári dokázali nájsť spôsob, ako udržať svoju úspešnosť zákrokov nad 91% hranicou. Pomoc by pritom pred uzávierkou mohla prísť aj zvonka. Devils už boli údajne ohľadom brankárov v kontakte s Calgary (Jacob Markström) aj Nashvillom (Juuse Saros).

Dôležité je aj zmeniť trénerskú filozofiu, pretože sa zdá byť zrejmé, že súčasný systém nefunguje. Tréneri sa pritom už snažili urobiť úpravy počas prestávky.

Článok pokračuje pod reklamou

Do formy sa však musia vrátiť aj presilové hry. Tie podľa Villana doslova spadli z útesu. Tím má pritom dostatok talentu, aby sa mu v početnej prevahe darilo strieľať góly.

V neposlednom rade je tiež nutné posilniť obranu, ktorej súčasťou je v tomto ročníku aj slovenský mladík Šimon Nemec.

„Ak chcú Devils zabojovať o play-off, chcú získať výmenou brankára. Avšak, potrebujú výmenou získať obrancu. Obrana to jednoducho nezvláda,“ skonštatoval Villano.

„Dougie Hamilton sa ešte nevracia a Jonas Siegenthaler a John Marino nie sú takými oporami ako vlani. Luke Hughes robí viac chýb ako kedykoľvek predtým a Šimon Nemec hrá stále dobre, ale nie nad hranicu svojich schopností.“

Zámorský autor navrhuje zisk Noaha Hanifina z Calgary, s ktorým by mohol prísť aj Markström. Devils by však zrejme chceli podpísať s Hanifinom rovno aj novú zmluvu, čo sa momentálne zdá nepravdepodobné. Zmysel by mohol dávať aj Jakob Chychrun z Ottawy.

„Obrana Devils potrebuje zapracovať a tá práca musí prísť zvonka. Aj nejaké menšie mená by mohli skutočne pomôcť,“ doplnil Villano.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aj druhý brankár končí: Finále USHL prinesie súboj slovenských útočníkov Studenič sa tešil z veľkej výhry, Mišiak šancu v play-off už nedostaneCanucks čakajú návrat jednotky. Bude chytať už v stredu? Vráti sa známy útočník Panthers už v otváracom zápase série proti Bruins? Reprezentácia USA prišla o hviezdu. Súper Slovenska na MS pridal deväť nových hráčov! Slafkovský je žiadaný: Ďalší veľký talent si chce zahrať po jeho boku!Poznáme kompletný rozpis 2. kola play-off Matthews je finalistom aj na Selkeho trofej. Má zdatných konkurentovV NHL budeme mať nového šampióna! Zápas č. 7 opäť rozhodol ČechPreview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského Prekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Utah podpísal zmluvu so švédskym krídelníkom Tatar: Teraz sa musíme sústrediť na iné ako na zmluvy. Američanom pohrozili Matthews sa vrátil, ale: Pastrňák v predĺžení zápasu č. 7 zavrel kritikom ústa!Zámorská posila Slovenska príde rovno do Ostravy. Bude to natesno AHL: Výsledky sobotných zápasov play-off Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies