Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Sumáre

Canucks takúto sezónu nezažili skoro desať rokov: Hrdina zápasu strelil krásny gól

Po bohatej sobote prišla v NHL skromná nedeľa. V jedinom zápase na seba narazili tímy z Pacifickej divízie.

VAN - ANA 3:2

Joshua druhým gólom v zápase rozhodol o výhre Canucks nad Ducks

Vancouver prišiel v tretej tretine o dvojgólové vedenie, ale Dakota Joshua strelil v 58. minúte svoje druhý gól v zápase, aby rozhodol o výhre 3:2 nad Anaheimom, ktorý kanadský tím zdolal v siedmom vzájomnom zápase po sebe.

„Bola to veľká vec. Je pekné znova sa zapísať do streleckej listiny. Možno to nebol celkovo môj najlepší zápas, ale bolo fajn vidieť, ako puk končí v bráne,“ povedal hrdina zápasu, ktorý hral svoj druhý zápas po 18-zápasovej absencii spôsobenej zranením ruky.

Brock Boeser a Joshua skórovali v presilovkách predtým, ako stratu zmazali Olen Zellweger a Mason McTavish. Prvý menovaný skóroval prvýkrát v kariére. Predísť tretej prehre Canucks v sérii pomohli aj J.T. Miller s dvoma asistenciami a Artur Silovs s 20 zákrokmi. Silovs chytal v NHL po prvýkrát v tejto sezóne. Jeho náprotivok, Lukáš Dostál, urobil 27 zákrokov a Ducks prehrali piaty zápas po sebe a 12. z posledných 13.

Článok pokračuje pod reklamou

„Je snom každého streliť svoj prvý gól v NHL, takže som dosť šťastný, že sa mi to podarilo,“ povedal Zellweger. „Celkovo sme na nich vyvinuli tlak. Myslím si, že sme boli celý zápas celkom vyrovnaným súperom. Na konci to nie je to, čo sme chceli, ale som si istý, že budeme budovať na našej snahe a bojovnosti.“

Canucks dosiahli po 10-klrát vo svojej histórii v jednej sezóne 100 bodov. Naposledy to dokázali v ročníku 2014/15 (101).

Olen Zellweger a jeho prvý gól v NHL:

Joshua svoj prvý gól v zápase strelil pomedzi nohy:

Hviezdy duelu: 1. D. Joshua (VAN), 2. A. Silovs (VAN), 3. O. Zellweger



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Predpokladaná zostava Devils: Tatar ani Nemec v elitných formáciách nie sú Toto je top 10 nádejí Montrealu. Dostal sa do rebríčka aj Mešár? Bude hráč z prvého kola draftu vymenený aj napriek novej zmluve? Pohne sa jeho výmena vpred? V situácii Patrika Laineho došlo k veľkému zlomu Útočník Canadiens dostal zlú správu: Po operácii vynechá mesiace! Po boji so zákernou chorobou zomrel niekdajší člen lavičky SenatorsSlafkovský je v Montreale niečím unikátny. Komu by rozdal medaile na olympiáde? Veriť Šimonovi Nemcovi? To je ľahké, tvrdí Ramsay. Ktorých dvoch mladíkov si ešte zamiloval? Prekvapenie? Dvorský ešte neodohral v NHL ani zápas a už je v tomto rebríčku! Slafkovský? Veľký chlapík by mohol byť pripravený na explóziuWaddell komentoval Laineho situáciu. Musel znížiť jeho cenu? Slovenský pár v all-star tíme: Višňovský kráľom, Chára verejným nepriateľom i šampiónom Vykúpi Detroit zo zmluvy skúseného obrancu?Zaradí sa medzi top platených brankárov? Ako bude vyzerať nová zmluva Swaymana? Návrat NHL do Arizony nie je ešte stratený: Našiel sa nový spasiteľ? Islanders sa vyhli arbitráži s niekdajšou jedenástkou draftu Sharks podpísali novú zmluvu s mladým centromPenguins si upísali voľbu z 1. kola tohtoročného draftu, Kings brankára z 2. kola Hviezda Flyers podpísala osemročnú zmluvu. Poriadne lukratívnu!Fanúšikovia Oilers sa búria: Proti novému GM spísali petíciu! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies