Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Nemec zažil v Madison Square Garden peklo, aké sme už dlho nevideli! + video

Medzi znepriatelenými tímami New York Rangers a New Jersey Devils bolo veľa zlej krvi, čo sa prejavilo na začiatku ich stredajšieho vzájomného stretnutia.

Hneď po úvodnom vhadzovaní sa strhlo veľká hromadná bitka, po ktorej dostalo až osem hráčov trest do konca zápasu: Matt Rempe, Barclay Goodrow, K'Andre Miller a Jacob Trouba z New Yorku, ako aj Kurtis MacDermid, Chris Tierney, Kevin Bahl a John Marino z New Jersey.

Jimmy Vesey a Curtis Lazar sa tiež zapojili do šarvátky a dostali väčšie tresty, ale keďže ich bitka bola považovaná za prvú, tak tresty do konca zápasu nedostali. Že sa k niečomu schyľuje, naznačilo už to, že oba tímy ako otváracie formácie poslali na ľad štvrté útoky. Korene to všetko malo ešte v strede marca, keď Rempe lakťom zasiahol obrancu Devils Jonasa Siegenthalera a MacDermidovi zabránili v odvete rozhodcovia.


Ústnu výmenu názorov mali na začiatku zápasu aj obaja tréneri Peter Laviolette a Travis Green:


Už v druhej sekunde zápasu sme videli päť bitiek, čo bolo najviac v jednom zápase NHL od 5. mája 2021, kedy sa hráči Washingtonu Capitals a Rangers pobili šesťkrát. V piatej minúte sa tento zápis vyrovnal, keď sa pobili Will Cuyle a Dawson Mercer.


Výsledkom toho bolo, že tímy len v prvej tretine nakombinovali 162 trestných minút. V poslednom vzájomnom zápase v tejto sezóne sa nakoniec z výhry 4:3 tešili Rangers.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v Montreale niečím unikátny. Komu by rozdal medaile na olympiáde? Veriť Šimonovi Nemcovi? To je ľahké, tvrdí Ramsay. Ktorých dvoch mladíkov si ešte zamiloval? Prekvapenie? Dvorský ešte neodohral v NHL ani zápas a už je v tomto rebríčku! Slafkovský? Veľký chlapík by mohol byť pripravený na explóziuWaddell komentoval Laineho situáciu. Musel znížiť jeho cenu? Slovenský pár v all-star tíme: Višňovský kráľom, Chára verejným nepriateľom i šampiónom Vykúpi Detroit zo zmluvy skúseného obrancu?Zaradí sa medzi top platených brankárov? Ako bude vyzerať nová zmluva Swaymana? Návrat NHL do Arizony nie je ešte stratený: Našiel sa nový spasiteľ? Islanders sa vyhli arbitráži s niekdajšou jedenástkou draftu Sharks podpísali novú zmluvu s mladým centromPenguins si upísali voľbu z 1. kola tohtoročného draftu, Kings brankára z 2. kola Hviezda Flyers podpísala osemročnú zmluvu. Poriadne lukratívnu!Fanúšikovia Oilers sa búria: Proti novému GM spísali petíciu! Bude Šimon Nemec nastupovať po boku hviezdnej akvizície? Slovenský mladík zabojuje v kempe tímu NHL. Ak to nevyjde, vráti sa domov Briere priznáva: Keď sme draftovali Mičkova, nikdy sme si nemysleli, že sa stane totoNový GM Columbusu chce, aby ruský útočník najskôr dokázal svoju cenu Existuje šanca, že sa Rangers nedohodnú so Šesťorkinom a bude vymenený? Kanada posilňuje svoju manažérsku skupinu pre ZOH o dve osobnosti z NHLZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies