Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
NHL live
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
04:00info
EDM
LAK
«

Správy z NHL

Bolesti neustúpili: Obranca Montrealu sa rozhodol ukončiť kariéru

Chris Wideman (foto: nhl.com)

Obranca tím Montreal Canadiens Chris Wideman pre denník La Presse povedal, že po tom, čo vynechal celý ročník 2023/24 pre zranenie chrbta, ukončí svoju kariéru.

Pre tridsaťštyriročného rodáka zo St. Louis to bolo ťažké, keď bolo v prvý deň tréningového kempu rozhodnuté, že si dá na neurčito pauzu od hokeja. Aj v súčasnosti ho však bolesti neopúšťajú a bude musieť pokračovať v rehabilitáciách.

„Pozerám sa na to, kde som skončil, a hoci tam bolo veľa zložitých momentov, stále môžem povedať, že to stálo za to. Všetky tie komplikácie, bolesť, noci bez spánku, pochybnosti, démoni... bol to boj, ale stálo to za to,“ poznamenal.

Wideman strávil v Montreale posledné tri sezóny. Predtým pôsobil v Ottawe, Edmontone a na Floride. Medzitým sa zastavil aj v KHL, kde strávil jeden ročník v Nižnom Novgorode.

V NHL ho draftovali Senators zo 100. miesta v roku 2009. Odvtedy v lige odohral 291 zápasov so ziskom 78 bodov (20+58) a 252 trestných minút. V play-off pridal gól a tri asistencie v 15 stretnutiach.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Odohral Stamkos posledný zápas za Tampu? Vie, že patrí k Bolts, tvrdí Cooper Pekarčík skóroval, Kmec asistoval, Urban podržal svoj tím v bráne + video Experti navrhli posily pre útok Montrealu. Žiadne veľké hviezdy, ale mladíci Pospíšil ako center elitnej formácie Slovenska? Na MS sa rýchlo prepnem, verí Ďalší deň prešiel, neistota trvá: Bude Toronto dnes bez top hviezdy? Obranca Jets hrať nebude. Bude ruský útočník hrať aj napriek zlomenine? Tampe pri sezónnej derniére neuznali dva góly. Tréner krúti hlavou + video Rozhodlo sa: Seattle bude mať nového trénera!Penguins predĺžili zmluvu s útočníkom a angažovali brankára z Európy Aj druhý Slovák končí v play-off NHL: Vlaňajší finalisti mali v pondelok rozdielne osudy NHL zverejnila finalistov na Vezinovu trofejFehérváry bol najproduktívnejším hráčom Capitals v play-off. A neviedol tím len v tom Toronto si upísalo aktuálneho šampióna KHL. Zmluva začne platiť okamžitePotvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Z NHL je voľná ďalšia posila Slovenska, ale z nižšej AHL nie Slovenským brankárom vstup do finále konferencie nevyšiel. Z výhier sa tešili útočníciŠtyri hviezdy, ktoré by si mal zacieliť v lete Utah Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies