Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
21. 10.
kurzy
01:30info
TOR
TBL
NHL live
22. 10.
kurzy
00:00info
PHI
WSH
00:30info
FLA
MIN
00:45info
NJD
TBL
01:00info
BUF
DAL
01:15info
MTL
NYR
NHL live
01:30info
CBJ
TOR
01:45info
NYI
DET
02:00info
STL
WPG
02:15info
CHI
VAN
02:45info
NSH
BOS
03:30info
CGY
PIT
03:00info
EDM
CAR
03:15info
UTA
OTT
04:15info
ANA
SJS
02:30info
SEA
COL
05:00info
VGK
LAK
NHL live
«

Slováci v NHL

Flames sú aj vďaka Pospíšilovi najväčším prekvapením NHL


Martin Pospíšil (foto: Instagram/Calgary Flames)

Odborníci z The Athletic sa pozreli na všetkých 32 tímov NHL a na to, ako sa im darilo v samom úvode ročníka 2024/25. Potešujúce je, že v prípade tímu Calgary Flames bola pozornosť venovaná výhradne slovenskému útočníkovi Martinovi Pospíšilovi.

„Martin Pospíšil je center. Na začiatku sezóny to nebolo na mnohých lístkoch na bingo. Ani hlavný tréner Ryan Huska si nebol istý, čo môže očakávať, keď vložil Pospíšila na pozíciu centra počas tréningového kempu,“ poznamenal Julian McKenzie.

„Avšak, v prvotnej fáze sezóny je takmer na vrchole bodovania Flames a nejakým spôsobom sa ukázal ako životaschopná možnosť po boku Jonathana Huberdeaua. Flames sú najväčším prekvapením ligy. Pospíšil môže ponúknuť dôvody, že je najväčším dôvodom prečo.“

Dvadsaťštyriročný rodák zo Zvolena odohral v tejto sezóne päť zápasov, v ktorých zaznamenal gól a štyri asistencie. S piatimi bodmi patrí medzi päť najproduktívnejších hráčov tímu, pričom viac ich zaznamenali len Huberdeau a Rasmus Andersson – obaja po šesť.

Calgary je momentálne na čele Pacifickej divízie, keď doteraz dosiahlo bilanciu 4-0-1. Najbližšie bude v akcii v utorok, kedy na domácom ľade privíta Pittsburgh.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:

Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský netrénoval. Tréner St. Louis si je neistý Nemcov partner putuje na „farmu“. Kto ho nahradí po boku Slováka? Hviezdami týždňa sú dvaja útočníci a brankár, ktorý strelil gólFlames sú aj vďaka Pospíšilovi najväčším prekvapením NHLSlafkovský predbehol veľkú legendu Montrealu. V tejto sezóne môže dosiahnuť ďalší rekord! Šesť Slovákov zahviezdilo, slovenský brankár je lídrom ligyZarába cez 5 miliónov a skončil na tribúne. Mali by Penguins vykúpiť brankára zo zmluvy? Rokovania s brankárom, ktorý pred dvoma rokmi vychytal Stanley Cup, nezačnú tak skoro Kelemen skóroval a dostal osobný trest. V akcii aj Dvorský, Sýkora i brankár HlavajGalavečer minulosťou? NHL pripravuje nové odovzdávanie výročných ocenení Pekarčík streli svoj prvý gól a slovenský obranca bol prvou hviezdou! + video Panthers by sa mohli veľké hviezdy vrátiť už tento týždeň Winnipeg prepisoval históriu, Makar vyrovnal legendy, český brankár hviezdou Český obranca v New Jersey neuspel a teraz opúšťa zámorie úplne Na waiver listine skončili hráči Islanders a DevilsVideo: Logan O´Connor vs Henry Thrun (bitka) Slafkovský sa ešte len rozbieha a lepší od neho je len Bedard! Stamkos už skóroval, ale stále nevyhral: Toto je najlepšia liga z nejakého dôvodu, tvrdíTréner Devils sa vyjadril k Nemcovi bez servítky: Bol horší, než by si človek prial Dvaja slovenskí brankári žiarili, Mišiak skóroval i asistoval + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk
SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies