Menu
 .
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
«

Správy z NHL

Stamkos už skóroval, ale stále nevyhral: Toto je najlepšia liga z nejakého dôvodu, tvrdí


Steven Stamkos (foto: Instagram/Nashville Predators)

Hviezdny útočník Steven Stamkos strelil v sobotu svoj prvý gól v drese Nashvillu. To však neprevážilo fakt, že jeho nový tím prehral aj piaty zápas v sezóne, keď nestačil na Detroit pomerom 2:5. Predators tak zostávajú jediným tímom NHL, ktorý ešte nebodoval.

„Toto je najlepšia liga na svete z nejakého dôvodu. Je ťažké tu vyhrávať zápasy,“ povedal Stamkos pre klubový web. „Musíte ich to zaslúžiť a musíte hrať celých 60 minút. Myslím si, že je to trochu príliš sporadické, pokiaľ ide o našu snahu v zápasoch. Budeme sa snažiť to zmeniť.“

Stamkos vyrovnával počas presilovky v úvode tretej tretiny na 2:2. Red Wings však o menej ako tri minúty neskôr obnovili svoje vedenie predtým, ako pridali ďalšie dva góly do prázdnej brány.

Článok pokračuje pod reklamou

„Je to ťažké obdobie, to určite. Nemôžeme však hovoriť neustále tie isté veci dokola. Že snaha tam bola, že sme mali veľa striel, že sme mali veľa šancí. Jednoducho, v určitom bode to musíme ísť urobiť. Určite nie je zábavné, keď nevyhrávate, a v tejto lige sa vyhráva ťažko, o tom niet pochýb. Ale, sme lepšie mužstvo, ako momentálne ukazujeme,“ skonštatoval Stamkos.

Príchod Stamkosa podčiarkol letné posilňovanie Predators, ktoré zahŕňalo aj angažovanie Jonathana Marchessaulta a Bradyho Skjeia. Nečudo, že očakávania fanúšikov boli veľké. Tím však nevie prekonať problémy s nekonzistentnosťou výkonov.

„Mali sme naozaj pozitívnu energiu v porovnaní s predošlými dvoma zápasmi, ale momentálne nás trápi nevyrovnanosť v našej hre v kľúčových momentoch. A myslím si, že individuálne nemáme veľa hráčov, ktorým sa darí. Myslím si, že sú frustrovaní a je ťažké hrať, keď ste frustrovaní,“ poznamenal hlavný tréner Andrew Brunette.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:
Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies