Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

15.05.2016 - 18:21:01
avatar
Reakcia na: dexterko, 15.05.2016 - 18:08:54
Jasné, že rieši. Ak dáme Fínov za tri :LOL: s USA stačí bod. Ak Fínov za dva, s USA stačia dva. Ak Fínov za jeden, s USA stačia dva.
∧ skryť ∧
Ked vyhrame nad FIN mame 9b ako aj USA takze musime vyhrat tak ci tak ci uz po predlzeni, alebo v riadnom hracom case, ale to je utopia. Dokonca ked GER prehraju nad HUN tak mozme byt aj treti.
Momentalne je, ale odveci riesit tabulku a ako to moze skoncit. Hlavne aby dnes nasi ukazali ze hokej hrat vedia, lebo ak sa podaktori chcu predat na tychto MS tak musia podstatne viac zabrat ako doterez.
15.05.2016 - 17:54:29
avatar
Reakcia na: Jake, 15.05.2016 - 17:52:49
Aha, ja som si to zle prepočítal .. som nevedel, že USA su na tom tak zle. Wow, tak to je brutal potom ako to všetko modelovo vyšlo. Teraz to je teda fakt už len na nás, 3 body z najbližších 6 treba získať
∧ skryť ∧
Nie musime vyhrat nad USA, pripadna vyhra resp nejaky ten bodik s FIN nic neriesi.
15.05.2016 - 16:29:25
avatar
Reakcia na: peto10, 15.05.2016 - 15:55:53
Sranda, keď tu moralizuje decko bez zodpovednosti a internetový hrdina.
∧ skryť ∧
Tak ale v tomto prispevku ma v niecom pravdu. Ked sa furt najdu "fanusikovia" co vypisuju ze na to nemame, ostatni su snilkovia atd. asi nevidia dalej ako pred seba. Poukazovat na tie iste chyby dvadsat rokov vie kazdy. Kazdy vidi ten upadok svk hokeja. Ale dookola tvrdit a pisat ze nas dobehli FRA a neviem aki este a svajc nas uz predbehli je odveci. Som zvedavi ako by zahrali GER, BLR, NOR a vsetci ostatni keby im chybali hraci ako Hossa, Gaborik, CHara, Tatar samozrejme oni ani takych nemaju, popripade Hrivik, Panik, Cajkovsky, Daloga a vsucasnej forme aj Radivojevic, Lasak ci Surovy. Bieorusi uz maju teraz problem, aki by mali asi keby im chybali Platt kostycsinovci kaluzny ..., to iste nemci bez Erhoffa, Seidenbera Riedera, Draisatla, Gogulu, Holzera ..., FRA Treille, Fleury, Bellamare ..., Norom zuccarelo, holos, martinsen, toresen ..., lotysov a spol ani nehovorim ked uz teraz maju problemy. O com su furt tieto komenty ze nemame nato atd, ked aj sam vies ze v nasej lige su pohyblivejsi a hlavne technickejsi a bodovo vyryznejsi hraci ako bartanus ci marcinko. Myslim si ze aj Sykora ktory bol zraneny by bol platnejsi ako Bartanus. Umelo sa vytvaraju "skuseni" hraci z hracov ako Marcinko, Bartanus, Ruzicka, Miklik ... posledni dvaja spominani sice mali dost talentu, ale asi ho vzdy nehali v satni pred zapasom v narodnom drese az na par vynimiek.
Mne to je v podstatu uplne jedno koho zobral trener on je trener je to jeho volba a kompetencia. Len ma zarazaju tie iste komentare ze je to to najlepsie co mame atd.. Isteze aj ine repre vybery maju nejake sporne mena vo vybere, ale isto nie az tolko ako ich mame my.
Ked som uz pri tom porovnavani a ked maju svajc lepsich hracov ako my tak sa podme pozriet aku maju oni silu. V utoku nemaju ziadneho hraca kvalit ako je Hossa, Gaborik ci Tatar. Medzi Danom, Panikom, Jurcom, Hrivikom a naproti Niederreterom, Bertschym, Andrighettom, Verminom ci Fialom nevidim ziadny rozdiel resp zeby tito svajc boli lepsi ako nasi a to su v podsatate ich najvacsie esa do buducna ktore sa momentalne presadili za morom. Samozrejme o rok to moze byt uz o inom, ale hodnotim sucasnost.
Vzdy ma mrzelo ked trener si radsej vybral skuseneho priemerneho hraca ako mladeho dvadcatrocneho celkom kvalitneho hraca, ale vzdy som to akceptoval, ved na to je tam trener, aby si vybral tim a bol zanho zodpovedny. Preto komentare typu kto tam mal byt a kto nie boli pre mna vzdy zbytocne. Ale to co stvara momentalne zdeno, ze on za nic nemoze a podaktori diskutujuci ako nas davaju na urovne HUN repre ma dostalo.
15.05.2016 - 11:39:45
avatar
Reakcia na: Ejo, 15.05.2016 - 11:12:33
Koho sme nezobrali/nezavolali takého, že by sa dal brať ako rozdielový hráč? Nikoho. Ten tým sa dal poskladať uplne inak, ale boli by to len iné mená a výsledky cca rovnaké. Sme na potápajúcej sa lodi a diskusia sa točí o tom, ktorej deravej slamky sa máme chytiť.
∧ skryť ∧
Opat si dovolim s tebou nesuhlasit. Napisal si ze z Tatara a spol robime iba my hviezdy, na co som ti odpovedal dostcujucu a uviedol som ti aj priklad.
Neviem kedy si sa narodil, ale asi ti uslo ze u nas sa od 93 absolutne nerobi nic v hokeji resp v mladeznickom hokeji. Takze to nie su len posledne roky. Zjavne ti aj uslo ze svajciari su na mladeznickych urovniach na nasej urovni dobrych 16~20 rokov. Pozri si ich umiestnenia okolo rokov noveho milenia na juniorskych MS.
Nemyslim si ze sa chytam slamky iba som ti napisal ako to chodi v inych repre vyberoch co si mozes aj sam potvrdit ked sa pozries na supisky.
15.05.2016 - 11:05:40
avatar
Reakcia na: Ejo, 15.05.2016 - 10:51:39
Je uuplne jedno kto tam je. To čo tam je je plus mínus to najlepšie čo ta mohlo ísť. Hossa, Gabo aj Chára už končia. Ich repre už bude len výnimka. Koho naviac by ste tam akože chceli mať? Keby že tam je Tatar, Pánik, Hrivík, akože o čo rozdielne by boli tie výsledky? Možno, že by sme nevybuchli s Bielorusmi, ale to je asi tak všetko. My nemáme hráčov. A pri práci vo zväze prakticky už ani mať nebudeme. Nazývame hviezdami hráčov ako Daňo, Tatar ktorý by si inde repre dres ani len neobliekli a taktiež čakáme zázraky od mladých ako sú Réway, Cehlárik alebo Jaroš, ktorí oproti tým pravým mladým hviezdam sú veľmi slabý priemer. Naše miesto je medzi Nórmi, Dánmi, Nemcami. Švajčiari sú pri zápase s nami už braní aicky za favoritov. To je proste fakt. Štvrťfinále má byť náš hlavný cieľ a jeho dosiahnutie brané za veľký úspech. To je realita, ktorú nevidia jedine fanúšikovia, ktorý sa nepochopiteľne vezú na vlne zlatej generácie, ktorá už len hrá golf. Je to už Viac ako desať rokov od doby, keď sme patrili ako tak k špičke a to tiež trvalo koľko? 3-4 roky? (aj keď mi príde pomenovať zlatú generáciu hráčov, ktorý vyhrali až jeden turnaj, smiešne, pri všetky ucte k nim. Keď si to porovnám s českou zlatou generáciou, ktorá toto pomenovanie dostala po OH a zlatom hattricku na MS). Je zaujímavé sledovať, ako ľahko sa dá zvyknúť si na úspech a ako dlho si ním zaliepať oči. Ak sa podarí dáky úspech v podobe výhry nad favoritom, tak to už dávno nie je z rovnocennej hry, ale z betónovania a blbého dňa súpera. A to vo všetkých vekových kategóriách. Rozčarovanie a hnev z týchto výsledkov našej hokejovej repre je už vina každého jedného fanúšika ktorý to cíti, nakoľko si už mal dávno zvyknúť. A to bude horšie. :sr:
∧ skryť ∧
Tatar, Dano ... by boli jednoznacne hviezdy v ktoromkolvek time krajin druheho sledu. Jensen v Danskom time co je spoluhrac Hrivika na farme, ani nebol v provom time a v AHL mal horsie statistiky a dani ho brali vsetkymi desiatimi a prisiel ako velka posila.
Fanusikovia vidia realitu taku, ze krajina ako DEN, FRA, NOR, BLR, GER ... beru zvacsa tych istych hracov na MS resp kostratimu je na cca 5 a z10 rokov jasna a hraci im minimum odmietaju pozvanky. Je zarazajuce ze my co sa uz pokladame za tim druheho sledu si dovoli nepozvat resp odmietnut pravidelne kazde MS zo 20 hracov, alebo pravidelne nezobrat tych najlepsich
15.05.2016 - 10:49:05
avatar
Reakcia na: dexterko, 15.05.2016 - 10:25:14
Cígerova taktika na dnes jasná: ,,musíme udržať čo najdlhšie stav 0:0,, Do faku nech ide aj s takýmto rozmýšľaním. Fíni sú oveľa hratelnejší ako Kanada. To chce nastaviť mužstvo na tento zápas na 0:0? A čo keď v druhej minúte dostaneme góla, potom príde aká taktika? Asi čistá improvizácia.
∧ skryť ∧
to rozmyslanie ma od Bokrosa. Tie ich detinske vyhovorky nie su uz ani smiesne, skor by som povedal ze pekne pluju fanusikom do tvare. Jasne vidno ako nam chyba do utoku jedna generacia hracov rocnika cca 89 az 83. Maju nas tahat hraci rocnikov 90 a vyssie a to si majstri svetla dovolia nezavolat Hrivika, Panika a mozem pokracovat dalej. Najvacsie esa v time a najvacsi tahuni maju byt hraci rocnika 95. Pytam sa kde su hraci strednej generacie co maju byt teraz va njlepsich rokoch? Bokros a spol sa alibisticky cuduju preco kanada je tak zohrata a pritom nemusia spolu hrat ani zapas. Odpoved velmi dobre vedia len sa znova skryvaju za alibisticke vyhovorky. Nase nadeje teda hraci rocnikov 91 a mladsi co maju byt teraz akoze tahuni su od mladeznickych kategorii zvyknuti iba na prehry (s timami silnej 6) resp "skalopevnu" obranu a nahodenie puku do utocneho pasma a rychlo prestriedat. Vdaka pani Mikes a hlavne Bokros s Fruhaufom a dalsi.
Neverim ze v nasej lige nie je zo desat lepsich hracov ako Bartanus a Hrnka. Co ani v kanadskom bodovani nevycnievaju, ani nie su v popredi. Je smutne ze z finale sa tam nik nedostal ani najprodiktivnejsi hraci. Vzdy mi prislo zarazajuce ze nasi hraci z ceskej ligy su zvacsa len do poctu a pritom v ceskych kluboch su dolezity hraci a aj v kanadskom bodovani su v popredi. Pritom cesi pravidelne mavaju polovicku z ich ligy v repre a ani zdaleka nie su dopoctu.
Stale si ale myslim ze tito hraci co nas reprezentuju maju jednoznacne na viac ako to co predvadzaju.
13.05.2016 - 22:55:48
avatar
Reakcia na: Speedthrash, 13.05.2016 - 20:06:04
Zbytocne sa rozculovat, na postup to uz nie je aj tak nakolko Nemci zda sa daju BLR.
∧ skryť ∧
Na postup budu bohate stacit dve vyhry. Chlapci ukazali ze vedia hrat hokej. Ak sa ukludnia a daju do toho absolutne vsetko ,ako v rozhovoroch rozpravaju, tak verim ze nejaky ten bodik este ziskaju. Ked budu bojovat aspon ako madari, napadat supera pri rozohravke pri superovej branke a nebudu sa bat hrat konecne hokej tak budem spokojny. Najvacsia slabina tohto timu je trener a hlava. Ale Viedensky sa vyjadril ze to hra hlavne koli fanusikom tak pevne verim ze uz konecne vsetky strasti hodia za hlavu a budu hrat ako sa patri za narodny tim a zdeno si da pasku cez usta
07.05.2016 - 10:44:42
avatar
Reakcia na: majohaas, 07.05.2016 - 08:59:36
http://sport.aktuality.sk/c/215005/ms-2016-hokej-vincent-lukac-ak-nezdolame-madarov-o-pat-golov-podme-domov/
∧ skryť ∧
Reci typu, vsetci sa zlepsuju len my sa zhorsujeme a pod. od ludi ako su Lukac a spol su dost odveci. Nezda sami zeby krajiny ako NEM, BLR, LAT, RAK, NOR, UKR robili az taky velky progres. Staci sa len pozriet do historie. Napr. svajciari na MS juniorov okolo rokov noveho milenia boli tri krat po sebe v semifinale, teraz o tom mozu len snivat. Sice u nich nastal progres ich liga je stale lepsia a lepsia, ale toto uz plati dobrych desat rokov. Taki nemci pred dvadsiatimi rokmi mavali lepsie vysledky na MS ako mavaju posledne roky. Lotysi minuly rok skoro vypadli, to je veru riadny progres. U norov sa pred desiatimi rokmi hovorilo ze nas do piatich rokov dobehnu, vidime vsetci ako nas dobehli ked sa nevedia ani umiestnit do desiateho miesta a na MS juniorov mozu o elitnej divizii len snivat. Bielorusom ked nepridu kostitsynovci, kaluzny, plat a grabovski tak su radi ak sa udrzia. Rakusania a hlavne ukrajinci co nas aj pri nasich najlepsich casoch vedeli slusne potrapit je skoda pisat. Ano vinco ma pravdu vo velkom progrese, ale iba u krajinach ako je USA, CAN, SWE, RUS a teraz uz aj FIN ti nam vsetkym utekaju milovymi krokmi, nie len slovakom. Sice dani maju 5,6 kvalitnych utocnikov v NHL, ale zeby to vedeli pretavit aj na medzinarodnom fore sa neda povedat. Vinco si vsimne ze nasi zaostavaju v praci s mladezou, ale je cudne ze si nevsimol ze rocnik 02 porazil svajciarskych rovesnikov 8:0, pripravny zapas pred MS 18 opat svajciarov 7:3 a mozme pokracovat dalej. Je jasne ze dost zavisi u nas od rocnika a samozrejme hlavne na voli trenera vybrat ozaj tych najlepsich, co u nas je snad nepredstavitelne. Nikde netvrdim ze praca s mladezou je u nas super to vobec nie, myslim si ze skor naopak, ale tvrdit ze krajiny ako NOR, LOT, FRA atd. to robia o dost lepsie a uz nas dobehli ci dobiehaju uz dobrych desat rokov je zcestne. Ked sa clovek spatne pozrie na ich vylsedky.
24.04.2016 - 09:36:30
avatar
Reakcia na: tiperstorocia, 24.04.2016 - 08:51:16
Dufam, ze sa tieto trapne hadky budu riesit spravcami stranky,pretoze to tu zacina vyzerat ako na sport es ka, kde sa hadaju 13 rocni fans realu a barcelony :s16:
∧ skryť ∧
Tiez si myslim. V poslednom case to tu ide pekne dolu. Clovek si tu chce precitat nieco nove o slovakoch, mladych prospektoch atd. a jedine co sa tu docita je kto je vacsi ***. Ked nietko nevie akceptovat druhy nazor tak by nemal ani prispievat. Tieto nezmyselne hadky kto o to kto ma "pravdu" a su samozrejme uplne mimo temu by mali byt riesene adminom. Uz je tu podstatna mensina prispevkov o nasich hracov ako sa im dari, novinkach v kluboch atd. Co je na skodu.
23.04.2016 - 19:32:52
avatar
Reakcia na: mathew, 23.04.2016 - 19:28:57
SVK U16 vs CZE U16 3:4 goly nasich : Kovacik K (Okuliar O + Bucko M) , Sarvas J (Chatrnuch M) , Fasko-Rudas M (Kovacik K)
∧ skryť ∧
Pomer striel 57:26 v prospech CZE.
22.04.2016 - 11:14:10
avatar
Reakcia na: tomo sapiens, 22.04.2016 - 10:29:47
myslel som, že chce ísť do NCAA
∧ skryť ∧
V jednom rozhovore sami zda ze spominal USHL. V podstate vo vsetkych rozhovoroch zatial spominal ze ide na dalsiu sezonu do zamoria, hlavne nech si vyberie spravnu sutaz pre jeho dalsie napredovanie.
22.04.2016 - 10:14:13
avatar
Reakcia na: korvin90, 22.04.2016 - 09:48:52
Obaja idu do CHL?...nevies ci niekto z tohto vyberu sa este chysta za more?
∧ skryť ∧
Solensky do USHL
21.04.2016 - 15:02:11
avatar
Reakcia na: tom2, 21.04.2016 - 14:45:14
Vystihol si to presne. Tomu chalanovi chýba kolektívnosť. Na margo: Studenič ako ospevovaný v Skalici, chlapec nič neporiadne neukázal. Mal by sa spamätať, nik nebude vytvárať jemu gólové príležitosti ako to bolo v Skalici, že museli hrať na neho. Z hokejového umenia nič neukázal ani v Trenčíne. Výborná lajna by bola Krivošík, Ružička, Roman.
∧ skryť ∧
Dúfam že taká lajna bude o rok.
20.04.2016 - 18:06:03
avatar
Reakcia na: korvin90, 20.04.2016 - 16:36:17
A co taky Okuliar...Habala...Fasko-Rudas, Bucko alebo nejaky z brankarov 2000 tam je ich dost vela Vojvoda..Batory...Lackovic...Vyletelka...
∧ skryť ∧
Tak Fasko Rudas spolu s trencanmi a melcherom z MT celkom hviezdili v poprade na majstrovstvach Slovenska. A mimochodom Fasko Rudas ako jediny ako tak bodoval ked nase dva vybery U16 nakupovali vo svajciarsku s domacimi.
19.04.2016 - 00:19:36
avatar
Reakcia na: KE_70, 18.04.2016 - 09:33:22
Saskin, tie vekové priemery sú k dnešnému dňu takéto (presne na deň a aktuálne súpisky): RUS-17,10; SVK-17,38; LAT-17,57; FIN -17,61; DEN-17,62; SWE-17,63; SUI-17,66; CAN-17,81; CZE-17,86; USA-17,91. Kto videl zápasy tejto našej U18 na MS, ale aj počas sezóny si sám urobil obraz. A väčšina z nich ti povie, že (veľmi jemne povedané) nezdieľa tvoj optimizmus. A ja vôbec nesúhlasím s tvojím tvrdením, že \"Mikula je o dost lepsia volba ako jeho slavny predchodca\". Práve naopak, je to oveľa horšia voľba.
∧ skryť ∧
Neviem ako ti moze vyjst 17,38 ked v time su dvaja 18 rocni, patnasti 17 rocni a siesti 16 rocni. Ale tak ked su to oficialne pocty tak budis. Neviem odkial cerpas ze mam tolky optimizmus. Pride mi to tak ze si si precital jeden moj prispevok kde som spomenul semifinale, ale ostatne kde som to upresnil ako som to myslel uz asi nie. Inac by si nenapisal ze mam tolky optimizmus. To ze spomeniem ze je to snad najkvalitnejsi rocnik za posledne roky to vies snad aj sam. Je zaujmave ze som spomenul iba jeden zapas kde sme vyhrali a to ze sme ich viac prehrali a to aj so slabsimi timami si si nevsimol. Kazdy si vsimne iba to co chce, popripade bude vsuvat to co druhy ani netvrdil.
Na Bartanusa mam samozrejme iny nazor. To jeho vystupovanie a hlavne zhodnotenie zapasu je tragicke, nechapem ako taky clovek mohol viest repre. Vlastne chapem ked sa pozriem na stav nasich repre vyberov.
Mimochodom boli by uz aj vhodne, ked uz chcete silou mocou reagovat, aby ste sa vyjadrovali k tomu co niekto aj napise nie co si vydedukujete podla seba a potom to prezentujete ako nazor niekoho ineho. Vazne sa mi uz nechce reagovat na to co je mimo temy a co sa ma v podstate ani netyka a nasledne cakate na moju reakciu. Tak prajem prijemnu noc pri sledovani hokeja
17.04.2016 - 21:32:15
avatar
Reakcia na: Filip89, 17.04.2016 - 21:02:00
hej,hej, viem aky je priemerny vek, preto som nato poukazoval, že sme tam najmladši, ked neratame rusov, ktorí nemali na vyber. A to je super, že dostalo tak vela hračov o rok mladšich šancu, preto netreba hned tlačit na pílu. Samozrejme, že Bartanus bol ina liga, ale netreba sa radšej k tomu vracat :LOL: [enter] nehovorim, že zadina je na mile daleko, ale minimalne na diskusiu to je....hej, štastie nepadne len tak, ja som to tak ale nemyslel, len hovorim, že nemame taku kvalitu, aby sme sa bez štastia dostali do semifinale len vdaka talentu a spravnemu couchingu, ked sa pozriem na naše lajny z projektu :-D
∧ skryť ∧
V podstate s tebou suhlasim, az na par malickosti, ale to je uplne na inu temu . Inac pod pojmom "vyzmykat" co najviac si nepredstavujem skvelu prepracovanu defenzivu atd., ale individulane zrucnosti zurocene v prospech celeho timu a samozrejme odovzdat uplne vsetko zo seba pri kazdom jednom striedani.To si myslim ze by trener mohol ovplyvnit. A to je dovod ktory moze hracom viac pomoct ako ubojovana tesna prehra s minimom sanci, pre ich dalsi hokejovy rast. Ako priklad mozem uviest podaktorych mladych danov na MS U20 kde sa mi podaktori utocnici o dost viac pacili ako hociktrori z nasich. Myslim si ze coraz viac trenerom uchadza hlavny vyznam sportu a hlavne u mladych, z rozlicnych dovodov.
17.04.2016 - 20:48:27
avatar
Reakcia na: , 17.04.2016 - 19:58:18
Ak za nezdar v nasom pripade povazujes vypadnutie vo stvrtfinale, tak zijes mimo reality.
∧ skryť ∧
Ak mi najdes, kde som spomenul ze za nezdar povazujem vypadnutie vo stvrtfinale a napises mi to, samozrejme hrubou, tak som ochotny s tebou diskutovat. Ak nie tak ti prajem pekny zvysok vecera.
17.04.2016 - 19:50:11
avatar
Reakcia na: Filip89, 17.04.2016 - 19:22:02
no najlepšie 99tky v českej extralige neviem, taky Zadina mi pride určite ešte kvalitnejši, dokonca si zahral už aj za mužov. no ak si videl nejaky zapas, ako pišeš, že si treba pozret, tak by si nas tak jednoznačne nenanominoval do semifinale, videl si aj druhe vybery ? Alebo ti len stačil ten priatelsky proti USA. Mame na naše pomery vyborny tim, to ano, ale to aicky neznamena, že mame na semifinale, nemame.Ber na vedomie, že ti chalani hraju večšina proti o rok staršim top hračom velkych krajin, aj ten rok spravi vela. Dalšie timy maju take ročniky rok čo rok, a ešt ek tomu maju večšiu vyrovnanost aj na kazdom dalšom poste, takže stale to nanich nestači, stale sa musime spoliehat aj na to štastie. [enter] Nerobme tu zbytočne halo a tlak na trenera, každy je tu expert, čo by chcel odvolavat trenera po kazdom turnaji a pritom dava uplne smiešne požiadavky. Semifinale neni nutnost, je to len výzva pre tychto mladych chalanov.
∧ skryť ∧
Cakal som ze niekto spomenie zadinu . Ale aj tak neni o mile pred nimi. Nikde som nenapisal ze sme neprehravali a kolko razy bol aj dost odovzdany vykon, ale kolega chcel nejaky dokaz preco prave tolko dovery do tohto vyberu. Tak som len spomenul par veci nic viac. A nepamatam si za posledne roky a to je jedno ci tam boli 95, 94 alebo neviem aky rocnik hracov tak taku vyrovnanu partiu s top timom nezahrali. Ja sa za nich bit do hrude nejdem, su to ich zivoty ich kariery kam to dotiahnu to je ich vec. Len som chcel poukazat ze by mohli ukazat nieco naviac, ak nie nic sa nedeje vsetko je tak ako uz niekolko rokov a zivot ide dalej. Inac priemerny vek nasich je 16,8 roka, rusov 16,6 roka, finov 17 a svajciarov 17,25 roka kanadanov je az 17,45 roka. Šťastie ti len tak z neba nespadne za tym hladaj aj kus driny, treningov navyse, velkej motivacii a hlavne sebadoveru a dalsie malickosti.
Nikde, nikdy som netvrdil zeby som chcel odvolat trenera. Skor naopak myslim si ze Mikula je o dost lepsia volba ako jeho slavny predchodza za tym si stojim. Len som narazal na jeho kolegou co po kazdom nezdare na MS U18 resp. U20 vyhlasuju tie ich dristy rok co rok. Namiesto toho aby zacali od seba. To ze na verejnych diskusiach najdes mnozstvo "expertov" s tym sa treba zmierit, ale nehadz vsetkych do jedneho vreca. Je tu niekolko diskuterov ktory maju uctihodne vedomosti a znalosti o nasich hracoch, pomeroch atd. Za ktore by sa nehanbili ani podaktori odbornici v szlh a pritom sa tomu venuju vo "volnom" case.
17.04.2016 - 17:39:16
avatar
Reakcia na: , 17.04.2016 - 17:17:08
[B]\" Pretoze tento kader disponuje potrebnou silou nato, aby sa dostal do semifinale pri spravnom koucingu.\" [/B] A na to si ako prisiel? :LOL: Naozaj neviem, kde vsetci vidia silu v tomto time, jedine plus je utok, a ten bude aj tak silnejsi o rok. Tento tim ma na semifinale len pri neskutocne obrovskej kope stastia, tak ako ktorykolvek nas vyber, nanestastie.
∧ skryť ∧
Tak za klavesnicou pc urcite nie. Treba si pozriet aj nejaky ten zapas nasich, vsakze. Nik tu nepise ze su majstri sveta atd., ale evidentne su to najtalentovanejsi rocnik snad za poslednu dekadu to musi uznat aj taky hokejovy odbornik ako si ty. K tej kope stastia, co sa tu nou ohanate, treba ist aj naproti ... Neviem ci si videl zapas nasich 99 s americkymi 99 co boli takmer v plnke so vsetky top hracmi az na jedneho a bol to uplne vyrovnany zapas co sa tyka sanci, striel, hokejoveho umu so stastnym koncom pre nas. Roman s Ruzickom suverenne najlepsie 99 v ceskej juniorke. Solensky kym sa nezranil to iste. Fehervary s Bodakom v skandinavii dosahovali dost slusne vysledky. Dovolim si tvrdit, keby mali dani takeho Hrehorcaka, Galbaveho, Marcinka atd. tak by urcite boli na ms. Neviem ci to ma cenu pokracovat dalej a pretahovat sa kto ma pravdu. Zopakujem to este raz aby si to pochopil a nedoslo k nedorozumeniu. Netvrdim ze su to top buduce hviezdy NHL a neviem co este, ale dokazu hrat vyrovnanu partiu aj s lepsimi timami ked su spravne namotivovani atd. A podaktori maju nasliapnute na slusne kariery. Tak ocakavam od trenera ze dokaze z nich vyzmykat ten potencial ktory v nich je. Nehladaj za tym nic ine.
17.04.2016 - 12:40:51
avatar
Ak Mikula nedokaze z tychto hracov vyzmykat viac ako je 7-8 miesto, tesnu vyhru nad danmi 5:4 a iba hlboku defenzivu proti silnejsim superom s 15 strelami za zapas tak to pojde na jeho vrub. Dufam ze tych alibistickych reci, typu na viac sme nemali, sa vyvaruje. Pretoze tento kader disponuje potrebnou silou nato, aby sa dostal do semifinale pri spravnom koucingu.

< 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 >

Krátke správy
Najnovšie články
Tampa Bay má nového kapitána. Žiadne prekvapenie sa nekonáChicago vymenovalo nového kapitána. Sabres ho vymenujú v Európe Fehérváry by chcel česko-slovenský tím, Ovečkin podľa neho prekvapí. Oblečie si aj špeciálny dresDokáže Honzek hodiť náročný rok za seba? Toto je pre neho najdôležitejšie Zverejnili rozpis MS juniorov: Turnaj otvorí zápas Slovenska. Kedy bude derby? Briere krotí nadšenie: Pre Mičkova to bude náročná sezóna, moje očakávania sú nízke V hlavných kempoch NHL bude viac Slovákov ako vlani. Jeden zabojuje o kontraktCrosby mal rozhovor s Dubasom, ktorý ho upokojil. Bude pokračovať aj po skončení novej zmluvy? Urobíme všetko preto, aby Šesťorkin zostal dlhodobo, ubezpečuje DruryÚtočník Canucks vynechá štart kempu. Zistili mu rakovinu Mešár stále neverí, že je zo Slafkovského milionár. Vôbec sa nezmenil, hovorí Sága pokračuje: Brankár neprišiel do kempu, Flyers mu nechcú umožniť hosťovanie v KHL Dallas predĺžil v utorok zmluvu aj s druhým kľúčovým obrancomKariéry končia traja známi veteráni, vrátane niekdajšieho hráča CanadiensSedem tímov pozvalo hráčov na skúšku. Najviac Montreal Majstrovská Florida má skvelú správu pre fanúšikov: V blízkej budúcnosti sa sťahovať nebudeOilers oznámili zmenu vo vedení. Končí syn bývalého generálneho manažéraDallas predĺžil zmluvu s jedným zo svojich najdlhšie slúžiacich hráčov Sabres podpísali novú zmluvu s mladým centromTurnaje nádejí: Mišiak a Kmec najproduktívnejší, nebodovali len Mešár a ďalší dvaja Slováci Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies