Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Vráti sa dnes Ottawe mladý útočník?Tím Ottawa Senators by v utorkovom zápase proti Rangers mohol privítať naspäť v základnej zostave útočníka Ridleyho Greiga. Ten vynechal 10 zápasov pre zranenie dolnej časti tela, ktoré utrpel pri náraze do mantinelu. V pondelok trénoval v treťom útoku s Mathieuom Josephom a Dominikom Kubalíkom. Brady Tkachuk a Thomas Chabot netrénovali, ale hrať budú.

13. 01. 2024

Ako je na tom Scheifele?Hlavný tréner Winnipegu Rick Bowness v piatok informoval, že stav jeho hviezdneho zverenca Marka Scheifeleho sa bude posudzovať na dennej báze. Útočník utrpel vo štvrtkovom zápase proti Chicagu zranenie dolnej časti tela a Bowness dokonca nevylúčil, že by mohol byť k dispozícii aj v sobotu proti Philadelphii.
Kylington utrpel na kondičnom pobyte zranenieObranca Calgary Oliver Kylington odohral na kondičnom pobyte v AHL len jeden zápas a už ho sužuje zranenie slabín. Jeho stav sa však posudzuje zatiaľ len na dennej báze. Kylington sa snaží o návrat do NHL, v ktorej nehral z osobných dôvodov od ročníka 2021/22.
Vráti sa Faulk do akcie už dnes?Obranca Justin Faulk by sa mohol vrátiť do zostavy St. Louis v sobotnom zápase proti Bostonu. Blues ho totiž v piatok aktivovali z listiny zranených hráčov, na ktorej bol so zranením dolnej časti tela. Vynechal preň posledných päť zápasov. V piatok trénoval a cítil sa dobre. Na „farmu“ do AHL bol poslaný útočník Jakub Vrána.

12. 01. 2024

Návrat Kakka sa blížiÚtočník Kaapo Kakko sa blíži k návratu do zostavy Rangers zo zranenia dolnej časti tela, ktoré utrpel 27. novembra. „Momentálne je to už brané len deň po dni,“ povedal tréner Peter Laviolette. Jeho zverenec už trénuje bez obmedzení.
Islanders prišli o útočníkaÚtočník Islanders Casey Cizikas utrpel v utorok proti Vancouveru zranenie dolnej časti tela, ktoré sa bude posudzovať na týždennej báze. Osudná sa mu stala snaha zblokovať strelu Filip Hroneka. Cizikas je najvyťažovanejším útočníkom tímu v oslabeniach a má 52,1% úspešnosť na buly.
Video: Tatar sa tešil, že skóroval. Potom sa zasmial na svojom omyle Slovenský útočník Tomáš Tatar sa v piatej minúte tretej tretiny štvrtkového zápasu Seattlu proti Washingtonu tešil zo strelenia gólu. Jeho radosť však bola predčasná, pretože puk neprešiel cez bránkovú čiaru. Sám sa na svojom omyle schuti zasmial. Nakoniec mal dobrú náladu aj po zápase. Hoci nebodoval, tešil sa z výhry 4:1, vďaka ktorej si Kraken vyrovnali klubový rekord s osemzápasovou víťaznou sériou.

11. 01. 2024

Ovečkin opäť otázny. Vráti sa Oshie? Štart Alexa Ovečkina vo štvrtkovom zápase Washingtonu proti Seattlu je otázny pre problémy s dolnou časťou tela. Hlavný tréner Spencer Carbery povedal, že sa stav jeho kapitána posúdi v deň zápasu a vtedy sa aj rozhodne, či bude hrať. V utorok ani stredu netrénoval. Otázny bol aj jeho štart v nedeľnom zápase proti Los Angeles, v ktorom nakoniec hral. Zranenie utrpel v piatok proti Caroline. Carbery tiež informoval, že útočník T.J. Oshie by mal byť pripravený hrať po tom, čo vynechal 11 zápasov pre zranenie hornej časti tela. K dispozícii už bude aj brankár Charlie Lindgren, ktorý vynechal posledný päť zápasov pre zranenie hornej časti tela.
Skinner vynechal tréning pre zranenie Buffalo absolvovalo stredajší tréning bez útočníka Jeffa Skinnera, ktorého sužuje zranenie hornej časti tela. Utrpel ho pravdepodobne v utorkovom zápase proti Seattlu, ktorý dohral celý. Podľa trénera Dona Granata by nemalo ísť o dlhodobé zranenie. Štart vo štvrtkovom zápase proti Ottawe je otázny.
Video: Slafkovský najskôr strelil gól, potom z toho bola asistenciaMontreal strelil v stredajšom zápase proti Philadelphii dva góly v prvej tretine, aby po nej viedol 2:1. V druhom góle mal pritom prsty aj Juraj Slafkovský. Najskôr bol jeho autorom, keď sa zdalo, že tečoval strelu Davida Savarda. Nakoniec sa však zápis menil, gól sa košickému rodákovi odobral a bola z toho sekundárna asistencia. Slafkovský je tak bez gólu už osem zápasov, no v posledných piatich trikrát asistoval. Dokopy má na konte 15 bodov (4+11) v 40 dueloch. Canadiens v stredu nakoniec prehrali 2:3 po nájazdoch.


10. 01. 2024

Foto: Vancouver odhalil špeciálne slávnostné dresy Vancouver privíta nový lunárny rok červeným dresom so špeciálnym logom, ktoré vytvoril Trevor Lai. Ten zakomponoval do ikonického loga s korčuľou draka, keďže prichádza Rok draka. Jeho oči sú modro-zelené, aby odkazovali na farby klubu. Inak je logo celé zlaté. Canucks oslávia nový lunárny rok 27. januára v Columbuse.

Vegas bude asi chýbať brankár. Druhý sa možno vráti Brankár Vegas Logan Thompson vynechal utorkový tréning a pravdepodobne nepocestuje s tímom na stredajší zápas do Colorada. Dôvodom je choroba. Do akcie by sa však mohol vrátiť brankár Adin Hill, ktorý vynechal posledných osem zápasov pre zranenie dolnej časti tela. Rozhodne sa o tom v deň zápasu. Ak nebude k dispozícii, štartovať bude Jiří Patera.
Tampa zrejme prišla o útočníka na týždneÚtočník Tampy Tanner Jeannot bude absentovať neurčitý čas pre zranenie dolnej časti tela, ktoré utrpel v sobotnom zápase proti Bostonu. Hlavný tréner Jon Cooper povedal, že jeho stav sa bude posudzovať pravdepodobne na týždennej báze. Stále však nemal za sebou všetky vyšetrenia.
Islanders sa vrátil do zostavy obrancaObranca Adam pelech sa vrátil do akcie v utorkovom zápase Islanders proti Canucks po tom, čo vynechal predošlých 20 zápasov so zranením hornej časti tela. Aby mu bolo vytvorené miesto v zostave, brankár Samion Varlamov putoval na listinu zranených hráčov so zranením dolnej časti tela.
Video: Pospíšil zaujal veľkým hitom na hviezdu, prihrával aj na vyrovnávajúci gól!Slovenský útočník Martin Pospíšil dosiahol svoj 10. bod v NHL, keď zaznamenal šiestu asistenciu pri vyrovnávajúcom góle Noaha Hanifina v utorkovom zápase Calgary proti Ottawe. Flames v ňom prehrávali, ale nakoniec vyhrali 6:3.


Pospíšil sa neskôr prezentoval aj hitom na Bradyho Tkachuka v strednom pásme:

Video: Pospíšil sa zrútil k zemi. Za bránou súpera zažil nepríjemnú kolíziu Nepríjemný moment zažil slovenský útočník Martin Pospíšil v utorkovom zápase Calgary proti Ottawe, keď korčuľoval za pukom k zadnému mantinelu, kde ho už išiel rozohrávať brankár Senators Joonas Korpisalo. V tom Pospíšil narazil do konca brankárov hokejky a zrútil sa k ľadu. Našťastie, do akcie sa v zápase znova zapojil.


08. 01. 2024

Devils umiestnili Čecha na listinu dlhodobo zranených Tím New Jersey Devils umiestnil v nedeľu na listinu dlhodobo zranených hráčov útočníka Tomáša Noska. Ten vynechal už vyše mesiac pre zranenie chodidla, ktoré utrpel 18. novembra. Predtým odohral len šesť zápasov, v ktorých nebodoval. Táto sezóna je jeho prvá v New Jersey. Devils tiež poslalo do Uticy z AHL útočníka Graemea Clarkea.
Video: Fehérváry vystrašil fanúšikov. Museli k nemu privolať lekára Slovenský obranca Martin Fehérváry zažil na konci druhej tretine nedeľného zápasu Washingtonu proti Los Angeles nepríjemný moment, keď do neho za bránou vrazil Alex Laferriere. Bratislavský rodák následne zotrvával na ľade a nevyzeralo to s ním dobre, keď k nemu musel byť privolaný aj lekár. Nakoniec sa však v tretej tretine do zápasu vrátil a tešil sa z výhry 4:3. Odohral pritom 21 a pol minúty.

Video: Pospíšil sa opäť presadil bodovo. Toto nezažil od novembra Slovenský útočník Martin Pospíšil zaznamenal asistenciu pri góle Nazema Kadriho, ktorý vyrovnával stav nedeľného zápasu Calgary proti Chicagu na 1:1. Zvolenský rodák pomohol pred gólom vybojovať puk a bodoval v druhom zápase po sebe, čo sa mu stalo po prvýkrát od 14. novembra. Z víťazstva sa však netešil, keďže Flames prehrali 3:4. Pre Pospíšila išlo o 28. zápas sezóny a na konte má aktuálne deväť bodov za štyri góly a päť asistencií.

07. 01. 2024

Colorado zapísalo Byrama na listinu zranenýchColorado v sobotu zapísalo na listinu zranených hráčov obrancu Bowena Byrama. Stalo sa tak retroaktívne k štvrtku, kedy utrpel v zápase proti Dallasu zranenie dolnej časti tela. „Nejakú hŕstku zápasov vynechá. Je to nižšia časť tela, momentálne nič vážne, tak na sedem až desať až štrnásť dní,“ povedal tréner Jared Bednar.
Ovečkinov štart v nedeľu je otáznyO štarte Alexa Ovečkina v nedeľnom zápase Washingtonu proti Los Angeles sa rozhodne pred zápasom. V sobotu o tom informoval tréner Spencer Carbery, ktorý nebol svojho kapitána k dispozícii na sobotnom tréningu. Hviezdny útočník sa v piatkovom zápase proti Caroline dostal do kolízie s Jordanom Staalom a po zápase kríval. Druhý zápas po sebe vynechá v nedeľu obranca Ramus Sadin (choroba).
Video: Slafkovský zaujal viackrát. Najviac nezvyčajnou prihrávkou spoza chrbta! Slovenský útočník Juraj Slafkovský pri sobotnej výhre Montrealu 4:3 po nájazdoch nad NY Rangers ukázal niekoľko momentov, ktoré vyzdvihli v zámorí, či už išlo o napádanie alebo zakončenia príležitostí. Najviac však zaujal prihrávkou, pri ktorej mal obe ruky aj hokejku za chrbtom. Krátko na to Brendan Gallagher otvoril skóre zápasu:


Ďalšie zaujímavé momenty, na ktoré upozornili v zámorí:



06. 01. 2024

Video: Pospíšil to urobil krásne. Poslal hviezdu do úniku a ukončil si suchotySlovenský útočník Martin Pospíšil si v sobotnom zápase Calgary proti Philadelphii ukončil šesťzápasovú sériu bez bodu, keď na začiatku druhej tretiny vysunul do úniku Jonathana Huberdeaua, ktorý otvoril skóre stretnutia. Pre Pospíšila išlo o štvrtú asistenciu a celkovo ôsmy bod v sezóne. Nakoniec však k výhre neviedol. Flyers vyhrali 3:2.


Wild aktivovali ZuccarellaTím Minnesota Wild aktivoval v piatok z listiny zranených útočníka Matsa Zuccarella, ktorý by sa mal vrátiť do akcie v sobotnom zápase proti Columbusu. Nórsky veterán nehral od 16. decembra pre zranenie hornej časti tela. Predtým viedol tím s 28 bodmi za šesť gólov a 22 asistencií.
Vráti sa Pelech už dnes?Obranca Adam Pelech trénoval v piatok s Islanders a mohol by sa vrátiť do akcie v sobotnom zápase proti Vegas. Pre zranenie hornej časti tela nehral od 24. novembra a bol aj zapísaný na listinu zranených hráčov. O jeho štarte sa rozhodne v deň zápasu.
Video: Nemec po prihrávke pridal aj gól. Peknou strelou vyrovnal stav! Slovenský obranca Šimon Nemec zaznamenal pri piatkovej výhre New Jersey 4:2 nad Chicagom dva body. Najskôr prihrával na vyrovnávajúci gól Alexa Holtza a následne sám vyrovnal stav na 2:2 svojím druhým gólom v sezóne. Po 16 stretnutiach tak má na konte spolu sedem bodov.

Pozri aj: Video: Nemec a Holtz predviedli krásnu kombináciu pri vyrovnávajúcom góle


Po zápase bol Nemec vyhlásený za prvú hviezdu:

Video: Nemec a Holtz predviedli krásnu kombináciu pri vyrovnávajúcom góleSlovenský obranca Šimon Nemec zaznamenal v piatkovom zápase New Jersey proti Chicagu (4:2) dva body (1+1). Prvý bola prihrávka, po ktorej padol gól Alexandra Holtza na 1:1. Túto kombináciu vyzdvihla aj kanadská televízia Sportsnet, ktorá ju zaradila medzi najzaujímavejšie momenty noci:

05. 01. 2024

Bortuzzi skončil na listine zranených Islanders umiestnili vo štvrtok na listinu zranených hráčov obrancu Roberta Bortuzza po tom, čo v utorkovom zápase proti Coloradu utrpel zranenie dolnej časti tela. Duel nedochytal Semion Varlamov, ktorý tiež utrpel zranenie v dolnej časti tela. Jeho stav sa posudzuje nateraz denne, povolaný do prvého tímu bol brankár Ken Appleby.
Video: Tomáš Tatar strelil NÁDHERNÝ gól! Slovenský útočník Tomáš Tatar si vo štvrtkovom zápase Seattlu proti Ottawe ukončil štvorzápasovú sériu bez bodu, keď strelil svoj štvrtý gól v sezóne a tretí od výmeny. V 16. minúte druhej tretiny zvyšoval vedenie Kraken na 2:0, pričom jeho gól stál za to:


Video: Ďalší Slovák skončil na ľade. Nevyzeralo to pekne, odozva spoluhráčov prišla okamžite! Slovenský útočník Adam Ružička zažil vo štvrtkovom zápase Calgary proti Nashvillu nepríjemný moment, keď ho k ľadu poslal Philip Tomasino - v strede druhej tretiny sa zrazili kolenami. Spoluhráčom bratislavského rodáka sa to nepáčilo a do súpera sa okamžite pustili.

Video: Slafkovský potrápil Dahlina, zaujal s interview. Pochválil ho aj jeho kritik Montreal vo štvrtok prehral s Buffalom 1:6 a Juraj Slafkovský nebodoval. Matt Drake z Habs Eyes on the Prize však poukázal na dva momenty zo zápasu, ktoré sa ho týkali. V prvej rtetine takto potrápil Ramusa Dahlina, ktorému podľa Drakea robil problémy celý večer:


Ešte predtým sa stal Slafkovský terčom bodyčeku, po ktorom chvíľu vyzeral byť trochu mimo, ale nakoniec nevynechal ani jedno striedanie:


Slafkovského veľký mediálny kritik, Stu Cowan z Montreal Gazzete, poznamenal, že sa košický rodák vo štvrtkovom zápase trápil v obrannom pásme, ale na druhú stranu, aj ho tentoraz vyzdvihol pri dvoch príležitostiach. „Slafkovský teraz vyzerá omnoho pokojnejšie v obrannom pásme, keď získa puk,“ poznamenal predtým, ako skonštatoval: „Je pekné vidieť, ako Slafkovský začína strieľať z prvej v presilovkách namiesto toho, aby takmer vždy vyhľadával prihrávku.“

Slafkovský tiež na sociálnych sieťach zaujal rozhovorom pred zápasom, v ktorom na vyjadrenie toho, ako tvrdo pracuje, využil frázu: „I’m just trying to work my ass off.“ V doslovnom preklade znamená: Snažím sa upracovať si zadok, vo voľnom: Snažím sa pracovať až do zodretia.

|< <   18 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Mešár predviedol gólovú lahôdku! Neskôr povedal: Musím byť opatrný, keď hovorím o SlafkovskomMôže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Mešár zareagoval na nevydarené zápasy nádejí veľmi dobre Černák sa dočkal opätovného spojenia: Mám pocit, akoby sa nič nezmenilo Dinosaurus Slafkovský je iný ako v minulých rokoch: Vo štvrtok dominoval, nenadchol len novinárov Slováci sa tešili z výhier: Ďalší vydarený štart má za sebou aj náš brankár Éra Celebriniho začala: Obrovský talent si užil intenzitu prvého tréningu Žiadna nevraživosť: Je to súčasť biznisu, hovorí kapitán Rangers Hviezda Toronta je otvorená rokovať o zmluve aj cez sezónu Aj Jágr je nakoniec človek: Oznámil, kedy ukončí kariéru Utahu by v úvode sezóny mohli chýbať dvaja hráči, aj letná posilaSharks otvorili kemp bez štyroch hráčov. Chýbali aj tváre organizácie Sabres sa so svojou veľkou hviezdou vyhli katastrofe Red Wings si upísali aj druhú mladú hviezdu. Viac zarobí len kapitán Potvrdené: Česi majú po viac ako dekáde ďalšieho kapitána tímu NHL Z New Jersey prišli povzbudivé správy o Šimonovi Nemcovi Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies