Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Vrátia sa dnes Capitals zo zranení dvaja obrancovia?Obrancovia Rasmus Sandin a Nick Jensen, ktorých sužovali zranenia hornej časti tela, trénovali v sobotu s tímom, ale mali na sebe dresy zakazujúce kontakty. Hlavný tréner Spencer Carbery však nevylúčil, že by sa mohli vrátiť do akcie už v dnešnom otváracom zápase série proti Rangers. Obaja korčuľovali individuálne už počas štvrtka a piatka a pocestujú s tímom do New Yorku.

15. 02. 2024

Stihnú dvaja hráči Flyers zápas pod holým nebom?Štart útočníka Tysona Foerstera a obrancu Ramusa Ristolainena v sobotnom zápase Štadiónovej série, v ktorom Philadelphia vyzve domáce New Jersey, zostáva neistý. Obaja nehrali v pondelkovom zápase proti Arizone a v stredu netrénovali. Foerstera trápi zranenie dolnej časti tela, ktoré utrpel v sobotu pri blokovaní strely, Ristolainena hornej časti tela, ktoré sa považuje za ľahšie.
Ottawe by sa mohol vrátiť obranca Ottawa by v sobotnom zápase proti Chicagu mohla privítať naspäť v zostave obrancu Jakea Sandersona, ktorý nehral od 31. januára pre zranenie dolnej časti tela. V stredu sa zúčastnil dobrovoľného tréningu po tom, čo v pondelok a utorok korčuľoval individuálne.

14. 02. 2024

Dadonov vynechá neurčitý časTím Dallas Stars v utorok informoval, že útočník Jevgenij Dadonov vynechá neurčitý čas pre zlomeninu v dolnej časti tela, ktorú utrpel v sobotnom zápase proti Montrealu. Hlavný tréner Pete DeBoer povedal, že sa doktori stále rozhodujú, či bude potrebná aj operáciu. Dadonov odohral v tejto sezóne 50 zápasov so ziskom 23 bodov (12+11).
Sharks sa dnes vrátia dvaja dôležití hráči Hlavný tréner tímu San Jose Sharks, David Quinn, potvrdil, že sa center Mikael Granlund a obranca Mario Ferraro vrátia v stredajšom zápase proti Winnipegu do akcie. Granlund nehral od 16. januára pre zranenie hornej časti tela a vrátiť by sa mal do hry v prvom útoku s Anthonym Duclairom a Fabianom Zetterlundom. Ferraro nehral od 22. januára pre zranenie dolnej časti tela. Hrať by mal v stredu vedľa Jana Ruttu.
Video: Fehérváry si vyrovnal osobné maximum. Vystrelil a padol gól!Slovenský obranca Martin Fehérváry vystrelil a Beck Malenstyn z dorážky skóroval. Bratislavský rodák si tak s 10. asistenciou v sezóne vyrovnal osobné maximum zo sezóny 2022/23. V nej na rovnaký počet asistencií potreboval o 21 zápasov viac. K úspechu Washingtonu to nakoniec neviedlo. Colorado ho zdolalo 6:3.

Video: Tomáš Tatar rozhodol zápas. To bola paráda!Slovenský útočník Tomáš Tatar síce v utorok nebodoval, ale bol pre svoj tím mimoriadne dôležitý. Seattle si totiž ukončil trojzápasovú sériu prehier na ľade Islanders, keď tridsaťtriročný Dubničan uspel ako jediný v samostatných nájazdoch! O výhre 3:2 pritom rozhodol pekným spôsobom:

Video: Životný zápas Slafkovského. Prihrávky, gól a obrovský potlesk v stoji!Juraj Slafkovský pokračuje vo výbornej forme. V utorok bodoval v šiestom zápase po sebe a skóroval v štvrtom z posledných piatich duelov. K výhre Montrealu 5:0 nad Anaheimom pomohol dvoma prihrávkami a gólom, aby bol po prvýkrát v kariére v jednom zápase trojbodový. Ocenili ho za to postom druhej hviezdy a vyslúžil si od fanúšikov potlesk v stoji:


Tu sú prihrávky:



...a tu jeho 11. gól v sezóne:

Video: Erik Černák strelil prvý gól v sezóne!Slovenský obranca Erik Černák otvoril skóre utorkového zápasu Tampy Bay proti Bostonu, keď v štvrtej minúte prvej tretiny strelil svoj prvý gól v sezóne a prvý od 30. marca 2023. Nakoniec pomohol k výhre 3:2 po samostatných nájazdoch. Po 43 zápasoch má na konte dokopy sedem bodov.

13. 02. 2024

IIHF predĺžila zákaz Ruska a Bieloruska Medzinárodná hokejová federácia (IIHF) v pondelok oznámila, že ruské a bieloruské reprezentácie sa nezúčastnia turnajov pod jej hlavičkou ani v sezóne 2024/25. Bielorusko sa tak nebude môcť zúčastniť ani posledného kola kvalifikácie na ZOH 2026, v ktorom ho nahradí Maďarsko. Status oboch krajín sa znova posúdi v máji 2025.
Woll sa zapojil do tréningu Brankár Joseph Woll sa v pondelok zapojil do tréningu Maple Leafs po prvýkrát od zranenia členka, ktoré utrpel 7. decembra. Hlavný tréner Sheldon Keefe ešte minulý týždeň povedal, že hoci jeho zverenec už korčuľuje, stále nebol blízko k návratu do zápasovej akcie.
Dvaja hráči Flyers sa vyrovnávajú s ľahšími zraneniami Tím Philadelphia Flyers v pondelok oznámil, že sa obranca Rasmus Ristolainen (horná časť tela) a útočník Tyson Foerster (dolná časť tela) vyrovnávajú len s „menšími“ zraneniami. Tím dúfa, že sa vrátia do akcie do víkendu, počas ktorého odohrajú „Letci“ zápas pod holým nebom proti New Jersey.
Video: Pospíšil išiel celé striedanie po Panarinovi. Potom sa počas chaosu pustili do seba!Slovenský útočník Martin Pospíšil bol v pondelkovom zápase Calgary proti Rangers pri chuti a predviedol až osem bodyčekov. Počas jedného striedania v druhej tretiny pritom zameral svoju tvrdosť na hviezdneho Artemija Panarina, s ktorým mal následnej aj potýčku, keď pred bránou hostí vypukol chaos. Zvolenský rodák dostal za svoju úlohu v incidente menší trest za hrubosť.


Video: Krásna akcia Nemca. Od jednej brány prenikol až k druhej Slovenský obranca Šimon Nemec predviedol v pondelkovom zápase New Jersey proti Seattlu peknú akciu, keď od vlastnej brány prenikol celým klziskom až k súperovej bráne, kde sa dostal k zakončeniu. Celej akcii chýbala už len gólová bodka. Nemec síce v pondelok nakoniec nebodoval, ale mohol sa tešiť z výhry 3:1.

12. 02. 2024

Známy Švéd by mal čoskoro zažiť sezónny debutÚtočník Viktor Arvidsson je na najlepšej ceste, aby zažil sezónny debut na nadchádzajúcom štvorzápasovom výjazde Los Angeles, ktorý začína v utorok v Buffale. Skúsený Švéd doteraz nehral pre operáciu chrbta a minulý týždeň začal znova s tímom trénovať. Už začal chodiť aj do kontaktov. Individuálne začal korčuľovať útočník Blake Lizotte, ale nie je známe, kedy by sa mohol vrátiť do hry.
Obranca Vegas urobil pokrok, hrať by ešte nemalObranca Vegas Shea Theodore absolvoval v sobotu prvý tréning od utrpenia zranenie hornej časti tela v zápase proti Dallasu, ktorý sa hral ešte 22. novembra. Trénoval v nekontaktnom drese a neočakáva sa, že bude hrať v pondelok proti Minnesote. Cieľový termín návratu nebol ešte oznámený.

11. 02. 2024

Video: Slafkovský si natiahol bodovú sériu. Skvelá prihrávka kapitánovi! Slovenský útočník Juraj Slafkovský si v prvej tretine nedeľného zápasu Montrealu proti St. Louis natiahol najdlhšiu bodovú sériu v kariére už na päť zápasov, keď pekným spôsobom prihrával na gól kapitána Nicka Suzukiho, ktorý v 11. minúte znižoval na 1:2. Išlo o 24. bod (10+14) Slafkovského v tejto sezóne a šiesty počas aktuálnej série (3+3).

Giordana sužujú zdravotné problémyHlavný tréner Toronta Sheldon Keefe v sobotu informoval, že obrancu Marka Giordana trápi zranenie dolnej časti tela, ktoré sa momentálne posudzuje na dennej báze. Mohlo by však ísť o viac ako niekoľkodňovú absenciu. Zranenie utrpel vo štvrtkovom zápase proti Dallasu.
Montrealu sa zranil útočník, povolaný bol ďalší Tímu Montreal Canadiens sa v sobotnom zápase proti Dallasu zranil útočník Rafael Harvey-Pinard. Utrpel zranenie dolnej časti tela. Tím neskôr povolal z Lavalu z AHL útočníka Joshuu Roya. „Habs“ budú v akcii aj v nedeľu, kedy narazia na St. Louis. Chytať by mal bývalý brankár Blues Jake Allen.
Video: Tomáš Tatar strelil svoj siedmy gól v sezóne! Slovenský útočník Tomáš Tatar strelil v sobotnom zápase Seattlu proti Philadelphii svoj siedmy gól v sezóne a šiesty od výmeny, aby vyrovnal stav na 1:1. K výhre však nakoniec nepomohol, keď Kraken prehrali 2:3. Tatar má po 47 zápasoch sezóny na konte dokopy rovných 20 bodov.

10. 02. 2024

Video: Gól zo šialeného uhla. Slafkovský skóroval v treťom zápase po sebe!Slovenský útočník Juraj Slafkovský si v sobotnom zápase Montrealu proti Dallasu natiahol gólovú sériu už na tri zápasy, keď v 19. minúte druhej tretiny strelil svoj okrúhly 10. gól v sezóne. Znížil ním stav na 2:3. Okrem gólovej ťahá teraz aj štvorzápasovú bodovú sériu.

Kapanen by sa mal dnes vrátiť, Faulk na listine zranených Útočník Kasperi Kapanen by sa mal v sobotnom zápase proti Buffalu vrátiť do zostavy St. Louis po tom, čo vynechal sedem zápasov pre zranenie dolnej časti tela, ktoré utrpel 15. januára pri blokovaní strely. Svoj sezónny debut by mal zažiť aj obranca Calle Rosen, ktorý bol vo štvrtok povolaný z AHL pri absencii Justina Faulka a Scotta Perunovicha, ktorých zranenia dolnej časti tela sa posudzujú na týždennej báze. Faulk, ktorý nehral od 23. januára, bol v piatok zapísaný aj na listinu zranených.
McTavish vynechal zápas proti OilersCenter Anaheimu Mason McTavish vynechal piatkový zápas proti Edmontonu pre zranenie hornej časti tela. Nie je známe, ako dlho by mohol chýbať, ani, kedy k zraneniu došlo. Posledný zápas pred prestávkou dohral. V tejto sezóne zaznamenal 13 gólov a 31 bodov v 43 stretnutiach.
Video: Juraj Slafkovský strelil gól týždňa v NHL! Slovenský útočník Montrealu Juraj Slafkovský strelil v poslednom zápase proti Washingtonu po prvýkrát v kariére dva góly. Oba boli ukážkové, pričom ten prvý z nich ocenila aj NHL. V piatok oznámila, že ide o „elektrizujúci“ gól týždňa:

09. 02. 2024

Patrick Kane sa vráti cez víkend Útočník Detroitu Patrick Kane vyzeral byť vo svojej koži počas štvrtkového tréningu, po ktorom potvrdil, že sa zo zranenia dolnej časti tela vráti v sobotnom zápase proti Vancouveru. „Bolo pekné ma týždeň až desať dní navyše, aby ste si dali viac času na zotavenie a nič neuponáhľali,“ povedal Kane.
Arizone sa vrátil po dlhej absencii mladý centerÚtočník Barret Hayton sa vrátil do zostavy Coyotes vo štvrtkovom zápase proti Vegas. Ten bol jeho prvý po zranení ruky, ktoré si vyžiadalo absenciu v 32 stretnutiach. Nehral od 16. novembra. Po prvýkrát v tejto sezóne bol zdravým náhradníkom Liam O’Brien, ktorý mu urobil miesto v zostave.
Video: Fehérváry vs. Tkachuk, súboj v sekaní Slovenský obranca Martin Fehérváry si zo štvrtkovej prehry Washingtonu 2:4 s Floridou odniesol dve trestné minúty za sekanie. Boli výsledkom incidentu z ôsmej minúty prvej tretiny, počas ktorého poslal k ľadu hviezdneho útočníka Matthewa Tkachuka. Ten to nezobral dobre a obrancu Capitals sekol. Ten mu to oplatil. Na sekanie 1:1 a nakoniec aj na tresty. Rozhodcovia poslali na trestnú lavicu aj Tkachuka.

Musíte vidieť: Vaněček skoro zroloval Pospíšila, ten sa tešil z gólu cez Nemca a strhla sa mela Na konci tretej tretiny zápasu medzi New Jersey a Calgary došlo k zaujímavej situácii, keď k puku korčuľovali slovenský útočník Martin Pospíšil a brankár Vítek Vaněček. Tomu sa zvolenský rodák zvládol vyhnúť, no Nazem Kadri do neho narazil. Medzitým Pospíšil skóroval do prázdnej brány cez Šimona Nemca a ako už dvíhal ruky, spustila sa šarvátka. Gól nakoniec neplatil, pretože rozhodcovia predtým prerušili hru.

Video: Nemec si chránil svojho brankára a skvelým spôsobom začal gólovú akciu! Slovenský obranca Šimon Nemec neváha s bránením seba ani svojich spoluhráčov. Dokázal to vo štvrtkovom zápase New Jersey proti Calgary, kedy dozrel na gólmana Vítka Vaněčka:


Nemec bol aj na počiatku otváracieho gólu zápasu, hoci bod za to nezískal, jeho obranný zákrok proti Mangiapanemu viedol k protiútoku, z ktorého skóroval Ondřej palát:

Video: Pospíšil bodoval prvýkrát po zranení. Fantastická prihrávka Slovenský útočník Martin Pospíšil sa prvýkrát od zranenie presadil bodovo, keď vo štvrtkovom zápase Calgary proti New Jersey poslal peknú prihrávku Nazemovi Kadrimu, po ktorého zakončení doťukol puk do brány Connor Zary. Flames sa ujali prvýkrát vedenia a nakoniec uspeli 5:3. Pospíšil má po 35 zápasoch sezóny na konte 12 bodov (4+8).

08. 02. 2024

Video: Ružička sa už pripojil ku Coyotes na ľadeSlovenský útočník Adam Ružička si už vyriešil imigračné záležitosti po prestupe z kanadského Calgary do americkej Arizony a vo štvrtok sa pripojil k novým spoluhráčom na dopoludňajšom rozkorčuľovaní. Coyotes večer hostia Vegas a ešte v utorok tréner Andre Tourigny štart Slováka v zápase neočakával.




|< <   14 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Mešár predviedol gólovú lahôdku! Neskôr povedal: Musím byť opatrný, keď hovorím o SlafkovskomMôže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Mešár zareagoval na nevydarené zápasy nádejí veľmi dobre Černák sa dočkal opätovného spojenia: Mám pocit, akoby sa nič nezmenilo Dinosaurus Slafkovský je iný ako v minulých rokoch: Vo štvrtok dominoval, nenadchol len novinárov Slováci sa tešili z výhier: Ďalší vydarený štart má za sebou aj náš brankár Éra Celebriniho začala: Obrovský talent si užil intenzitu prvého tréningu Žiadna nevraživosť: Je to súčasť biznisu, hovorí kapitán Rangers Hviezda Toronta je otvorená rokovať o zmluve aj cez sezónu Aj Jágr je nakoniec človek: Oznámil, kedy ukončí kariéru Utahu by v úvode sezóny mohli chýbať dvaja hráči, aj letná posilaSharks otvorili kemp bez štyroch hráčov. Chýbali aj tváre organizácie Sabres sa so svojou veľkou hviezdou vyhli katastrofe Red Wings si upísali aj druhú mladú hviezdu. Viac zarobí len kapitán Potvrdené: Česi majú po viac ako dekáde ďalšieho kapitána tímu NHL Z New Jersey prišli povzbudivé správy o Šimonovi Nemcovi Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies