Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Islanders majú nového asistenta tréneraTím New York Islanders v pondelok oznámil, že Douga Houdu na pozícii asistenta hlavného trénera nahradí v sezóne 2024/25 bývalý hráč NHL Tommy Albelin. Toto generálny manažér Lou Lamoriello pozná ešte z pôsobenia v New Jersey a Toronte, kde plnil funkcie asistenta trénera, resp. profesionálneho skauta. Šesťdesiatročný Švéd pôsobil ako obranca v Quebecu, New Jersey a Calgary. S Devils získal dva Stanleyho poháre.

18. 09.

LightningMartin St. Louis a Vincent Lecavalier by mohli byť od seba oddelení. Nový tréner „Bolts“ Guy Boucher pripustil, že by nemuseli spolu opäť hrať v rámci klasickej útočnej formácie. V presilovkách a niektorých situáciách by však mali hrať spolu.

16. 09.

BluesTréner Blues Davis Payne presunie Andyho McDonalda späť na pozíciu centra po tom, čo hráč pôsobil v poslednej sezóne a pol ako ľavý krídelník. Na pozícii stredného útočníka strávil väčšinu kariéry.

15. 09.

BruinsDo tréningového kempu Bruins bol na skúšku pozvaný aj Brian McGrattan. Dvadsaťdeväťročný útočník a bitkár odohral v minulom ročníku 34 zápasov za Calgary, v ktorých zaznamenal štyri body (1+3) a 86 trestných minút.

14. 09.

SabresKapitán Sabres Craig Rivet by mal byť pripravený zasiahnuť do tréningového kempu od jeho začiatku, čo znamená, že je v liečbe po operácii ramena popredu. V sobotu by mal začať opäť trénovať a otvárací zápasy sezóny pravdepodobne stihne.

11. 09.

WildCenter Mikko Koivu, ktorý v apríli podstúpil operácie kolena a ramena, je plne pripravený zasiahnuť do tréningového kempu, no stále musí počkať na konečné rozhodnutie doktorov.
ThrashersTréner Thrashers Craig Ramsey potvrdil, že letná posila, Dustin Byfuglien, vstúpi do tréningového kempu ako obranca. Robustný hokejista je známy univerzál, ktorý vie hrať na oboch koncoch klziska.
BlackhawksÚtočník Grant Potulny podpísal ako voľný hráč jednoročnú zmluvu s Blackhawks. Tridsaťročný Američan strávil väčšinu svojej kariéry v AHL. V roku 200 bol draftovaný Ottawou.

10. 09.

Red WingsMike Modano sa vo štvrtok prvýkrát predstavil na ľade Joe Louis Arény ako člen Red Wings. „Cítim sa dobre. Cítim sa skvelo, keď môžem opäť korčuľovať v JLA,“ povedal 40-ročný veterán.

09. 09.

OilersTaylor Hall, posledná draftová jednotka, bude v Edmontone obliekať dres s číslom štyri, ktoré v tíme naposledy nosil Kevin Lowe, súčasný prezident klubu. Jordan Eberla bude mať číslo 14, kým Magnus Paajarvi 91.
FlyersDanie Briere je o štyri a pol kilogramu ľahší, ako bol pred rokom. Briere schudol minulý rok, keď sa vyrovnával s osobnými problémami a rozhodol sa nenabrať ich naspäť v snahe zvýšiť svoju rýchlosť.
Red WingsJohan Franzen (koleno) sa cíti byť 100% zdravý a vo výbornej forme pred vstupom do tréningového kempu po tom, čo si v minulej sezóne natrhol vonkajšie krížne väzivo.
LightningKapitán Lightning Vincent Lecavalier je späť na ľade po tom, čo 24. augusta podstúpil artroskopickú operáciu kolena. „Trochu to ešte bolí, ale môžem na tréningu robiť takmer všetko,“ povedal.

08. 09.

Red WingsVeterán Kirk Maltby je blízko k podpisu jednoročnej dvojcestnej zmluvy s Red Wings, ktorú by mal podpísať počas tohto týždňa. V tíme je od marca 1996 a na svojom konte ma štyri víťazstva Stanley Cupov.
OilersBrankár Nikolaj Chabibulin (chrbát) je, podľa slov jeho agenta, zdravotne v poriadku a pripravený hrať. Ruský brankár bol skontrolovaný doktormi a už sa dokonca vrátil aj späť na ľad.

07. 09.

CoyotesJiž bývalý obránce Phoenixu Coyotes, Shaun Heshka, podepsal jednoletou smlouvu s rakouským klubem EC Salzburg. Pětadvacetiletý Kanaďan odehrál za Kojoty osm utkání, všechny v loňské sezoně, v nichž si připsal dvě asistence.

03. 09.

PenguinsÚtočník Jordan Staal vynechá začiatok tréningového kempu pre zranenie nohy. Očakáva sa, že bude pripravený hrať od začiatku sezóny. V doterajšej kariére vynechal len jeden zápas.

01. 09.

BlackhawksStredný útočník Brandon Pirri podpísal s Blackhawks trojročnú nováčikovskú zmluvu. Devätnásťročný rodák z Toronta bol tímom draftovaný v roku 2009 z celkového 59. miesta.

27. 08.

NHLMike Ouellet, šéf obchodných záležitostí NHLPA, odmietol štvrtkové správy, že Donald Fehr akceptoval ponuku prevziať post šéfa. Fehr je bývalým lídrom hráčskej únie v baseballe a od novembra pôsobil v NHLPA ako neplatený konzultant.

26. 08.

Predators19-ročný útočník Taylor Beck podpísal s tímom Nashville Predators trojročný nováčikovský kontrakt. Beck, ktorý bol draftovaný v roku 2009 zo 70. miesta, odohral posledný ročník v juniorskej OHL za tím Guelph Storm. V 61 dueloch zaknihoval 93 kanadských bodov (39+54).

25. 08.

ThrashersObranca Andrej Zubarev podpísal s Thrashers viacročný kontrakt. Dvadsaťtriročný Rus bol klubom draftovaný v roku 2005 z celkového 187. miesta. Posledné dve sezóny strávil v KHL.
BlackhawksÚtočník Brandon Pirri podpísal s Blackhawks vstupný kontrakt. Devätnásťročný rodák z Toronta bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 59. miesta.

23. 08.

BluesTím St. Louis Blues odhalí 9. októbra pred stretnutím s Philadelphiou Flyers sochu bývalého útočníka NHL Bretta Hulla. Hullova socha bude umiestnená pred bránou Scottrade Center, kde už stoja sochy Bernieho Federka a Ala MacInnisa.
FlamesČeský útočník Aleš Kotalík zostane v Calgary Flames. Tím ho nevykúpi zo zmluvy a namiesto toho mu dá počas tréningového kempu šancu zabojovať o miesto v najlepšej deviatke útočníkov tímu.
CanucksAlexander Edler, ktorý utrpel zranenie členku v poslednom zápase Canucks v play-off, sa počas minulého týždňa vrátil späť na ľad. Švédsky obranca by mal byť úplne doliečený pred začiatkom tréningového kempu.

21. 08.

ThrashersNovým trénerom brankárov Atlanty Thrashers sa stal Clint Malarchuk, ktorý v minulosti trénoval aj gólmanov Floridy a Columbusu.
CanadiensSyn prezidenta a výkonného riaditeľa Canadiens Pierrea Boivina by sa mal stať novým riaditeľom hokejových operácií. Montreal by mal v dohľadnej dobe vyhlásiť, že na tejto pozícii nahradí Juliena Briseboisa Patrick Boivin.

20. 08.

CanucksCanucks podpísali nešpecifikovanú zmluvu s útočníkom Billom Sweattom. 21-ročný americký rodák viedol v uplynulej sezóne tím Coloradskej vysokej školy v produktivite s 33 bodmi v 39 zápasoch.

12. 08.

Maple LeafsÚtočník Jerry D'Amigo podpísal s Maple Leafs trojročnú nováčikovskú zmluvu. 19-ročný Američan zaznamenal 34 bodov (10+24) v 35 zápasoch, ktorá odohral za univerzitný tím R.P.I. Engineers.

11. 08.

BlackhawksObranca Nick Boynton ostáva aj naďalej hráčom Chicaga. S tohtoročným víťazom Stanley Cupu podpísal jednoročnú zmluvu za 500 tisíc amerických dolárov. Boynton prišiel do Chicaga v marci tohto roku. V NHL doteraz nastúpil 505-krát. Obliekal dres Bruins, Coyotes, Panthers, Ducks a Blackhawks.
BluesTím St. Louis Blues podpísal s obrancom Deanom Arseneom ročný dvojcestný kontrakt. Tridsaťročný Arsene debutoval v NHL počas minulej sezóny, v ktorej obliekal dres Oilers. Odohral trinásť zápasov, no nebodoval.

|< <   371 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Mešár predviedol gólovú lahôdku! Neskôr povedal: Musím byť opatrný, keď hovorím o SlafkovskomMôže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Mešár zareagoval na nevydarené zápasy nádejí veľmi dobre Černák sa dočkal opätovného spojenia: Mám pocit, akoby sa nič nezmenilo Dinosaurus Slafkovský je iný ako v minulých rokoch: Vo štvrtok dominoval, nenadchol len novinárov Slováci sa tešili z výhier: Ďalší vydarený štart má za sebou aj náš brankár Éra Celebriniho začala: Obrovský talent si užil intenzitu prvého tréningu Žiadna nevraživosť: Je to súčasť biznisu, hovorí kapitán Rangers Hviezda Toronta je otvorená rokovať o zmluve aj cez sezónu Aj Jágr je nakoniec človek: Oznámil, kedy ukončí kariéru Utahu by v úvode sezóny mohli chýbať dvaja hráči, aj letná posilaSharks otvorili kemp bez štyroch hráčov. Chýbali aj tváre organizácie Sabres sa so svojou veľkou hviezdou vyhli katastrofe Red Wings si upísali aj druhú mladú hviezdu. Viac zarobí len kapitán Potvrdené: Česi majú po viac ako dekáde ďalšieho kapitána tímu NHL Z New Jersey prišli povzbudivé správy o Šimonovi Nemcovi Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies