Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Islanders majú nového asistenta tréneraTím New York Islanders v pondelok oznámil, že Douga Houdu na pozícii asistenta hlavného trénera nahradí v sezóne 2024/25 bývalý hráč NHL Tommy Albelin. Toto generálny manažér Lou Lamoriello pozná ešte z pôsobenia v New Jersey a Toronte, kde plnil funkcie asistenta trénera, resp. profesionálneho skauta. Šesťdesiatročný Švéd pôsobil ako obranca v Quebecu, New Jersey a Calgary. S Devils získal dva Stanleyho poháre.

11. 08.

SabresDvadsaťpäťročný útočník Mark Mancari sa s tímom Buffalo Sabres dohodol na podmienkach ročnej dvojcestnej zmluvy, ktorá mu na úrovni NHL vynesie 575 tísic dolárov. V minulom ročníku odohral za Sabres šesť duelov a získal dva body.
LightningDvadsaťdvaročný útočník Juraj Šimek podpísal ročný dvojcestný kontrakt s Tampou Bay Lightning. V poslednom ročníku hral za Norfolk Admirals z AHL. V 75 dueloch získal 36 bodov za 21 gólov a 15 prihrávok.

06. 08.

CanucksJednoroční smlouvu s německým klubem Kölner Haie podepsal útočník Matt Pettinger, jenž minulou sezonu odehrál 9 zápasů za Vancouver Canucks, většinu ročníku působil na farmě v Mantiobě (AHL). V NHL odehrál 422 zápasů a připsal si 123 bodů (65+58).
SabresObranca Marc-Andre Gragnani podpísal so Sabres ako obmedzený voľný hráč novú jednoročnú zmluvu. 23-ročný Kanaďan odohral za prvý tím šesť zápasov, v ktorých nebodoval.
SenatorsĽavý krídelník Corey Cowick podpísal so Senators vstupný kontrakt. Obranca Geoff Kinrade podpísal s tímom ako obmedzený voľný hráč novú jednoročnú zmluvu.
SharksCenter Steven Zalewski a obranca Derek Joslin podpísali jednoročný zmluvy so Sharks. Zalewski odohral za Sharks tri zápasy, kým Joslin 24, v ktorých zaznamenal tri asistencie.

05. 08.

NHLČtyřiadvacetiletý centr Mike Santorelli z Nashvillu Predators, byl vyměněn do Floridy Panthers za páté kolo draftu 2011. Rodák z Vancouveru odehrál loni 57 zápasů za Milwaukee (AHL) a 25 utkání za Predators, kde nasbíral tři body (2+1).
BluesÚtočník Dave Schatchard podpísal dvojcestný kontrakt s Blues. 34-ročný Kanaďan odohral v poslednej sezóne 36 zápasov za Milwaukee (AHL) a 16 duelov za Nashville. V nich zaznamenal tri góly a dve asistencie.
SenatorsSenators podpísali jednoročné dvojcestné zmluvy s obrancom Davidom Haleom a útočníkom Francisom Lessardom. Hale v minulej sezóne zaznamenal 4 asistencie v 39 zápasoch za Tampu Bay, kým Lessard strávil sezónu v San Antoniu (AHL).

04. 08.

PanthersObránce Joe Callahan podepsal s Floridou Panthers jednoletou smlouvu. Sedmadvacetiletý bek hrál v minulosti za Islanders a Sharks, v NHL odehrál celkově 19 utkání během dvou let a připsal si tři asistence.
LightningPětadvacetiletý levý křídelník, Mike Angelidis, který čtyři roky hrál za záložní celek Caroliny v Albany, podepsal jednoletou, dvoucestnou smlouvu s Tampou Bay Lightning. Nastupovat bude ale na farmě v Norfolku.
NHLFlorida Panthers vyměnila jednatřicetiletého útočníka Grahama Minka, do týmu St. Louis Blues za dvaadvacetiletého obránce T.J. Fasta. Ten v NHL ještě nehrál, Mink už mezitím stihl odehrát sedm zápasů, ani v jednom však nebodoval.
FlyersObranca Chris Pronger podstúpil minulý týždeň menšiu operáciu pravého kolena a podľa slov generálneho manažéra Paula Holmgrena bude pripravený štartovať v septembrovom tréningovom kempe.
BlackhawksRuský krídelník Igor Makarov podpísal dvojročnú zmluvu s Blackhawks. 22-ročný hráč bol draftovaný tímom v roku 2006 z celkového 33. miesta a v poslednej sezóne hral v KH za Dynamo Moskva a Petrohrad.
DucksPravý krídelník Kyle Palmieri podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Ducks. 19-ročný americký útočník bol tímom draftovaný v roku 2009 z celkového 26. miesta.

03. 08.

CanadiensBývalý hráč Canadiens, šestatřicetiletý Glen Metropolit podepsal dvouletou smlouvu se švýcarským klubem ZUG. Zkušený veterán opouští NHL po osmi sezonách, ve kterých odehrál 407 utkání a připsal si 159 bodů (57+102).

31. 07.

CanadiensCenter Louis Leblanc podpísal s Canadiens trojročný kontrakt. Montreal draftoval bývalého útočníka Harvardu v roku 2009 z celkového 18. miesta.

30. 07.

ThrashersBrankár Peter Mannino podpísal ako obmedzený voľný hráč novú viacročnú zmluvu s Thrashers. 26-ročný Američan odchytal v minulej sezóne 38 zápasov za Chicago (AHL), v ktorých zaznamenal 26 víťazstiev a 92,1% úspešnosť zákrokov.
LightningObrancovia Mathieu Roy a Mike Vernace podpísali s Lightning jednoročné dvojcestné kontrakty. Kým Roy odohral za Blue Jackets v minulej sezóne 31 zápasov, Vernace strávil celý ročník v AHL.
DevilsĽavý krídelník Chard Wiseman podpísal ako voľný zráč jednoročný kontrakt s Devils. 29-ročný Kanaďan zaznamenal v minulej sezóne 59 bodov (24+35) bodov v 67 zápasoch, ktoré odohral za Springfield (AHL).

29. 07.

FlyersPo jedné odehráné sezoně v NHL, za Philadelphii Flyers, odchází fin Mika Pyörälä zpět do Evropy. Další rok bude hájit barvy švédského klubu Frolunda. V NHL odehrál za Flyers 36 zápasů, ve kterých si připsal čtyři body (2+2).
SenatorsRick Wamsley sa stal novým trénerom brankárov Senators, ktorý strávil posledné štyri roky v St. Louis. Ako tréner brankárov a skaut pôsobil aj v Columbuse a v Toronte pracoval ako asistent. Ako brankár vyhral v NHL 204 zápasov v 12 sezónach.

28. 07.

CapitalsDo Evropy odchází zkušený bek Brian Pothier, jenž minulou sezonu oblékal dres Hurricanes a Capitals. Od nového ročníku bude hráčem švýcarského klubu Servette. Třiatřicetiletý veterán odehrál v NHL 362 zápasů, ve kterých si připsal 118 bodů (26+92).
PredatorsBývalý obránce Predators a Oilers, Denis Grebeshkov, podepsal dvouletou smlouvu s ruským klubem SKA St. Petersburg. Šestadvacetiletý rus v NHL odehrál 227 utkání ve kterých zaznamenal 84 bodů (17+67).
BlackhawksObranca Nick Leddy podpísal s Blackhawks trojročný nováčikovský kontrakt. 19-ročný Američan bol draftovaný Minnesotou v roku 2009 z celkového 16. miesta. Chicago ho získalo vo februárovej výmene.
CoyotesCenter Bracken Kearns podpísal s Coyotes ako voľný hráč jednoročný dvojcestný kontrakt. 29-ročný Kanaďan odohral v minulej sezóne 80 zápasov za Rockford (AHL), v ktorých nazbieral 51 bodov.
DucksDucks vstúpili do spolupráce s klubom Elmira Jackals, ktorý hráva v ECHL. Ducks tak budú od budúceho ročníka spolupracovať so zástupcami AHL (Syracuse Crunch) i ECHL.

27. 07.

PenguinsDlhoročný hlásateľ Pittsburghu Penguins John Barbero zomrel v pondelok v noci na mozgový tumor. Dožil sa 65 rokov. Jeho posledným komentovaným zápasom bol šiesty zápas finále Stanley Cupu v roku 2009.

25. 07.

PanthersÚtočník Marc Cullen podpísal ako neobmedzený voľný hráč jednoročnú zmluvu s Floridou Panthers. 31-ročný Američan odohral v minulej sezóne 62 zápasov za Rockford v AHL, v ktorých zaznamenal 21 gólov a 32 asistencií.
SharksÚtočník Steve Zalewski podpísal ako obmedzený voľný hráč jednoročný kontrakt so Sharks. 23-ročný Američan v minulej sezóne debutoval v NHL, keď za San Jose odohral tri zápasy, v ktorých nebodoval.

|< <   372 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Mešár predviedol gólovú lahôdku! Neskôr povedal: Musím byť opatrný, keď hovorím o SlafkovskomMôže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Mešár zareagoval na nevydarené zápasy nádejí veľmi dobre Černák sa dočkal opätovného spojenia: Mám pocit, akoby sa nič nezmenilo Dinosaurus Slafkovský je iný ako v minulých rokoch: Vo štvrtok dominoval, nenadchol len novinárov Slováci sa tešili z výhier: Ďalší vydarený štart má za sebou aj náš brankár Éra Celebriniho začala: Obrovský talent si užil intenzitu prvého tréningu Žiadna nevraživosť: Je to súčasť biznisu, hovorí kapitán Rangers Hviezda Toronta je otvorená rokovať o zmluve aj cez sezónu Aj Jágr je nakoniec človek: Oznámil, kedy ukončí kariéru Utahu by v úvode sezóny mohli chýbať dvaja hráči, aj letná posilaSharks otvorili kemp bez štyroch hráčov. Chýbali aj tváre organizácie Sabres sa so svojou veľkou hviezdou vyhli katastrofe Red Wings si upísali aj druhú mladú hviezdu. Viac zarobí len kapitán Potvrdené: Česi majú po viac ako dekáde ďalšieho kapitána tímu NHL Z New Jersey prišli povzbudivé správy o Šimonovi Nemcovi Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies