Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Capitals poslali mladého Švéda na hosťovanie Tím Washington Capitals v stredu oznámil, že pre sezónu 2024/25 poslal útočníka Ludwiga Perssona na hosťovania do fínskeho Jukuritu. Dvadsaťročný Švéd bol draftovaný v roku 2022 z celkového 85. miesta. V poslednej sezóne pôsobil v IPK z nižšej fínskej ligy Mestis, v ktorej zaznamenal 55 bodov (10+45) v 48 zápasoch. Nová sezóna by mohla byť pre neho posledná pred príchodom do zámoria.

27. 01. 2024

L.A. bolo bez ByfieldaLos Angeles nastúpilo na piatkový zápas proti Coloradu bez útočníka Quintona Byfielda. Draftovú dvojku z roku 2020 nesužuje zranenie, ale dôvodom jeho absencie bola choroba. Kings odohrajú pred prestávkou ešte dva zápasy – v nedeľu proti Blues a v stredu proti Predators.

26. 01. 2024

Aréna Maple Leafs bude hostiť zápas PWHL. Prekoná rekord? Domáca aréna tímu Toronto Maple Leafs, Scotiabank Arena, bude 16. februára hostiť zápas ženskej PWHL medzi Torontom a Montrealom. Zápas dvoch hokejových miest bude v daný deň jediným na programe ligy, aby všetka pozornosť smerovala len naň. PWHL je vo svojej inauguračnej sezóne. Tvoria ju aj New York, Ottawa, Boston a Minnesota, na ktorej ľade sa vytvoril doterajší rekord v návštevnosti – 13 316 divákov. Prekoná ho zápas v Toronte?
Devils sa vrátil do zostavy český útočníkÚtočník Ondřej Palát sa vo štvrtkovom zápase proti Caroline vrátil do zostavy New Jersey po tom, čo vynechal desať zápasov pre zranenie dolnej časti tela. Pri prehre 2:3 odohral skoro 14 a pol minúty so ziskom mínusového bodu. Devils vo štvrtok tiež zapísali na listinu zranených hráčov s retroaktívnou platnosťou k 5. januára Jacka Hughesa a presunuli na listinu dlhodobo zranených hráčov Dougieho Hamiltona.
Video: Búrlivák Slafkovský – najskôr šarvátka, potom štipľavé slová! Islanders po prvej tretine prehrávali s Canadiens 0:3 a na jej konci nechali svoju frustráciu vybublať. Do potýčka sa dostal Bo Horvat s Jurajom Slafkovským, ktorý sa jej nezľakol a následne súperovi venoval aj s úsmevom pár štipľavých slov pri odchode do šatne. „Buď k**va ticho... čo urobiš? Čo urobíš?“ znelo okre iného. Slafkovskému úsmev zostal na tvári aj po zápase, ktorý jeho tím vyhral 4:3.


Video: Slafkovský sa vrátil do čela bodovania. Krásna akcia! Juraj Slafkovský vo štvrtkovom zápase Montrealu proti Islanders prispel k výhre 4:3 prihrávkou na otvárací gól zápasu, ktorý v ôsmej minúte strelil Nick Suzuki. Zakončil peknú akciu, pri ktorej si košický rodák pripísal 19. bod v sezóne, aby sa so šiestimi gólmi a 13 asistenciami vrátil do čela slovenského bodovania pred Tomáša Tatara (18).


25. 01. 2024

Kapitán Avs korčuľoval v Ball Aréne + videoKapitán Colorada Gabriel Landeskog bol v stredu spozorovaný na ľade denverskej Ball Arény, ako korčuľoval pred dopoludňajším rozkorčuľovaním tímu. Stalo sa tak osem mesiacov po tom, čo absolvoval transplantáciu chrupavky v kolene. Švédsky útočník nehral od finále Stanleyho pohára v roku 2022. Je možné, že by sa mohol vrátiť do akcie v tohtoročnom play-off.

Video: Kopitar sa dočkal ocenenia za viaceré míľnikyCenter Los Angeles Anže Kopitar sa pred stredajším zápasom proti Buffalo dočkal slávnostného ocenenia za hneď niekoľko kariérnych úspechov – za 400. gól, vytvorenie rekordov tímu s 1336 zápasmi a 773 asistenciami, ako aj posun na druhé miesto v historickom bodovaní tímu s 1180 bodmi. Na ceremónii ho doplnili manželka, deti, rodičia, brat a švagriná. Prítomní boli aj bývalí hráči tímu Dave Taylor, Luc Robitaille, Rob Blake a Dustin Brown.

Video: Tomáš Tatar si ukončil aj gólové suchoty! Slovenský útočník Tomáš Tatar strelil svoj piaty góly v sezóna štvrtý od výmeny, aby v tretej tretine stredajšieho zápasu proti Chicagu zvýšil vedenie Seattlu na 5:2. Ukončil si tak sedemzápasové gólové suchoty, ktoré ťahal od 4. januára. V predošlom zápase si pritom ukončil trojzápasovú sériu bez bodu asistenciou.

Video: Tatar predviedol skvelú prácu pri otváracom góle. Bod za to však nemáSlovenský útočník Tomáš Tatar síce asistenciu nezaknihoval, ale mal veľký podiel na otváracom góle Seattlu v stredajšom zápase proti Chicagu, keď vďaka svojej snaživosti zachytil puk a poslal ho Jordanovi Eberlemu, následne cez neho putoval puk Justinovi Schultzovi, ktorý ho poslal Eberlemu a ten spoza bránkovej čiary Jaredovi McCannovi, ktorý skóroval:

24. 01. 2024

Patrick Kane by sa mohol vrátiť ešte pred prestávkouÚtočník Detroitu Patrick Kane by sa mohol vrátiť do akcie ešte pred prestávkou určenou pre zápas hviezd. Americký veterán nehral od 14. januára, kedy utrpel zranenie dolnej časti tela. Tento týždeň by sa mal vrátiť na ľad. Ak by sa pred prestávkou nevrátil, tréner Derek Lalonde by z toho tragédiu nerobil.
Hughes príde na zápas hviezdGenerálny manažér tímu New Jersey Devils Tom Fitzgerald v utorok uviedol, že center Jack Hughes príde na zápas hviezd do Toronta a bude si na špeciálnom drafte vyberať svoj tím, ale ešte nie je známe, či sa v exhibícii predstaví aj na ľade. Hughes absentuje od 5. januára pre zranenie hornej časti tela. Zápas hviezd sa koná 1. až 3. februára.
Grubauer sa vracia Brankár Philipp Grubauer bol v utorok aktivovaný z listiny zranených hráčov a Seattlu bude k dispozícii už v stredajšom zápase proti Chicagu. Tridsaťdvaročný Nemec nechytal pre zranenie od 9. decembra. Kraken v utorok poslali do Coachella Valley z AHL brankára Chrisa Driedgera.
Svečnikov nebude hrať ani dnesHlavný tréner Caroliny Rod Brind’Amour v utorok povedal, že aj v stredajšom zápase proti Bostonu bude jeho tímu chýbať útočník Andrej Svečnikov. Ten vynechal nedeľný zápas proti Minnesote pre zranenie hornej časti tela. Jeho stav sa stále posudzuje na dennej báze.
Video: Fehérváry zažíva plodné obdobie. Opäť sa presadil! Slovenský obranca Martin Fehérváry sa opäť presadil bodovo, čo sa stalo v treťom z posledných štyroch zápasov. Tentoraz zaknihoval sekundárnu asistenciu pri góle Anthonyho Manthu, ktorý znižoval stav utorkového zápasu Washingtonu proti Minnesote na 1:3. Nakoniec Capitals prehrali 3:5. Pre Fehérváryho išlo o ôsmu asistenciu sezóny a po 39 dueloch má na konte rovných 10 bodov (2+8). V januári zaknihoval dokopy gól a štyri asistencie – polovicu svojich bodov.

23. 01. 2024

Sabres by sa dnes mohol vrátiť hviezdny útočníkÚtočník Jeff Skinner by sa mohol vrátiť do zostavy Buffala v utorkovom zápase proti Anaheimu po tom, čo vynechal päť stretnutí pre zranenie hornej časti tela. Na pondelkovom tréningu bol späť na svojom bežnom mieste po boku Tagea Thompsona a Alexa Tucha, pričom absolvoval aj nácvik presilovky.
Video: Letang a Malkin sa postarali o senzačný gól. Ale vlastný! Moment z pondelkovej noci, ktorý si získava najväčšiu popularitu na sociálnych sieťach? Vlastný gól Pittsburghu pri prehre 2:5 s Arizonou. Penguins hrali v úvode tretej tretiny pri avizovanom vylúčení súpera bez brankára, Kris Letang posielal puk Jevgenijovi Malkinovi, ten ho nezachytil a puk skončil v bráne. Jednoducho moment, ktorý musíte vidieť:

Video: Nemec bol terčom nepekného hitu. Ležal na ľade, bežal k nemu zdravotník! Slovenský obranca Šimon Nemec zaznamenal dve prihrávky pri víťazstve New Jersey 6:5 po predĺžení nad Vegas, ale v pondelok zažil aj jeden nepríjemný moment. Tvrdo do neho zozadu narazil Brett Howden a následne skončil na ľade. Pozornosť mu musel venovať aj zdravotník, ale nakoniec sa postavil na vlastné sám a odkorčuľoval na striedačku. Incident vystrašil, ale rodák z Liptovského Mikuláša naskočil do hry hneď v nasledujúcom striedaní a zápas dohral.

Video: Nemec preskočil Pospíšila. Vyprodukoval dve prihrávkySlovenský obranca Šimon Nemec pomohol dvoma asistenciami k pondelkovej výhre New Jersey 6:5 po predĺžení nad Vegas. Najskôr prihrával na gól Tylera Toffoliho, ktorý poslal Devils do vedenie 3:1. Neskôr prihrával na gól Curtisa Lazara, ktorý vyrovnával na 5:5. Nemec má po 24 zápasoch sezóny na konte už 12 bodov (2+10), a tak preskočil Martina Pospíšila a v bodovaní Slovákov stráca už len na Juraja Slafkovského (18) a Tomáš Tatara (16).


22. 01. 2024

Svečnikov v nedeľu nehralCarolina bola v nedeľnom zápase proti Minnesote oslabená od útočníka Andreja Svečnikova. Dvadsaťtriročný Rus nehral pre zranenie hornej časti tela. Nie je známe, aká je jeho závažnosť. Svečnikov odohral v tejto sezóne len 29 zápasov, v ktorých zaznamenal 11 gólov a 30 bodov. V októbri a decembri už chýbal pre iné zdravotné problémy.
Video: Tatar odviedol výbornú prácu a ukončil si suchoty!Slovenský útočník Tomáš Tatar v nedeľnom zápase Seattlu proti Torontu zaznamenal sekundárnu asistenciu, aby si ukončil trojzápasovú sériu bez bodu. Jeho podiel na kontaktom góle na 1:2 bol však významný. Bol to jeho 16. bod v sezóne, z toho 12. asistencia:

21. 01. 2024

Brylin bol uvedený do Prstenca ctiBývalý útočník Sergej Brylin sa v sobotu dočkal významného ocenenia, keď ho tím New Jersey Devils uviedol do svojho Prstenca cti. Moskovský rodák je len jedným z piatich hráčov, ktorí siahli na všetky tri Stanleyho poháre, ktoré Devils získali. V tíme strávil 13 sezón a a momentálne je asistentom trénera Lindyho Ruffa.

Video: Fehérváry zbúral Bučneviča, nasledovalo nešportové správanie Slovenský obranca Martin Fehérváry sa na konci druhej tretiny zápasu Washingtonu proti St. Louis (0:3) prezentoval tvrdým bodyčekom na útočníka Pavla Bučneviča. Po ňom nasledovala šarvátka, z ktorej si bratislavský rodák odniesol dve trestné minúty za nešportové správanie. Rovnaký trest dostali aj jeho spoluhráč Connor McMichael, ako aj súperi Robert Thomas a Matthew Kessel.

Video: Slafkovský najskôr zvýšil svoj náskok v bodovaní, potom urobil brutálnu chybu Slovenský útočník Juraj Slafkovský zaznamenal asistenciu pri otváracom góle Colea Caufielda v prvej tretine sobotného zápasu, aby zvýšil svoj náskok na čele slovenského bodovania pred Tomášom Tatarom na tri body. Po 46 dueloch má na konte 18 bodov za šesť gólov a 12 asistencií.


Jeho bod však nakoniec nepomohol odvrátiť prehru Montrealu 4:9 s Bostonom a v zvyšnom priebehu zápasu sa košický rodák zviditeľnil najviac už len veľkým zaváhaním, ktoré viedlo ku gólu Brada Marchanda na 7:4. Novinár Stu Cowan túto stratu puku označil za „hroznú“, ale dostala aj prívlastok „brutálna“.

Video: Nemec zažil noc na zabudnutie. Takto cez neho skóroval Hintz v oslabeníSlovenský obranca Šimon Nemec deň po výbornom výkone zažil rozpačité predstavenie pri prehre New Jersey 2:6 proti Dallasu. Najviac v zámorí kritizovali jeho výkon v druhej tretine. V nej najskôr neubránil Roopehino Hintza, ktorý skóroval v oslabení. O necelú minútu neskôr ponúkol Stars príležitosť hrať v presilovke, keď sa celkom zbytočne dopustil držania voči Jevgenijovi Dadonovovi. Následne bol na ľade aj pri druhom góle Hintza v tretine. Aby toho nebolo dosť, na začiatku tretej tretiny zatienil výhľad svojmu brankárovi a Smith zvýšil už na 5:0, čo spustilo aj bučanie fanúšikov Devils.

20. 01. 2024

Buffalu by sa mohli vrátiť dvaja hráči Do zostavy Buffala by sa v sobotnom zápase proti Tampe Bay mohli vrátiť útočník Jeff Skinner a obranca Mattias Samuelson. Obaja v piatok trénovali. Skinner vynechal štyri zápasy pre zranenie hornej časti tela, Samuelsson dva zápasy tiež pre zranenie v hornej časti tela. O ich štarte sa rozhodne v deň zápasu.
Vráti sa Norris do akcie už dnes?Ottawa by mohla mať v sobotnom zápase proti Winnipegu k dispozícii už aj útočníka Josha Norrisa, ktorý vynechal štyri zápasy pre zranenie. V piatok sa zapojil do dobrovoľného tréningu, po ktorom sa cítil dobre. „Uvidíme, čo prinesie zajtrajšok,“ dodal.
Video: Nemec sa stal štvrtým Slovákom v sezóne s dvojciferným počtom bodov! Slovenský obranca Šimon Nemec prihrával na vyrovnávajúci gól Johna Marina, ktorým začala cesta New Jersey za víťazstvom 4:1 nad Columbusom v piatkovom zápase. Pre rodáka z Liptovského Mikuláša išlo o okrúhly 10. bod v sezóne. Po 22 zápasoch má na konte dva góly a osem asistencií a je štvrtým najproduktívnejším Slovákom v NHL po Jurajovi Slafkovskom (17), Tomášovi Tatarovi (15) a Martinovi Pospíšilovi (11).

19. 01. 2024

Flames povolali českého útočníkaÚtočník Calgary Walker Duehr bol poslaný do AHL po tom, čo prežil 24 hodín na waiver listine. Flames medzitým povolali českého útočníka Adama Klapku, ktorý ešte nikdy v NHL nehral. Vo štvrtok bol zdravým náhradníkom. V tejto sezóne nižšej ligy vyprodukoval 21 bodov (10+11) v 33 stretnutiach.
Granlund by sa mohol čoskoro vrátiťHlavný tréner San Jose David Quinn vo štvrtok povedal, že stav útočníka Mikaela Granlunda sa zlepšuje a mohol by sa vrátiť do akcie už budúci týždeň. Gralund utrpel zranenie minulý utorok a jeho stav sa mal posudzovať na týždennej báze.
Vegas chýbal vo štvrtok útočníkVegas odohralo štvrtkový zápas proti Rangers bez útočníka Michaela Amadia, ktorého sužuje zranenie hornej časti tela. V zostave ho nahradil Sheldon Rempal, ktorého tím povolal z Hendersonu z AHL. Vo svojom prvom zápase sezóny nebodoval. Amadio, ktorý nazbieral 17 bodov (6+11) v 42 dueloch, odohral posledný zápas pred absenciou kompletný a nie je známe, kedy utrpel zranenie. Nie je známa ani jeho závažnosť.

|< <   16 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Mešár predviedol gólovú lahôdku! Neskôr povedal: Musím byť opatrný, keď hovorím o SlafkovskomMôže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Mešár zareagoval na nevydarené zápasy nádejí veľmi dobre Černák sa dočkal opätovného spojenia: Mám pocit, akoby sa nič nezmenilo Dinosaurus Slafkovský je iný ako v minulých rokoch: Vo štvrtok dominoval, nenadchol len novinárov Slováci sa tešili z výhier: Ďalší vydarený štart má za sebou aj náš brankár Éra Celebriniho začala: Obrovský talent si užil intenzitu prvého tréningu Žiadna nevraživosť: Je to súčasť biznisu, hovorí kapitán Rangers Hviezda Toronta je otvorená rokovať o zmluve aj cez sezónu Aj Jágr je nakoniec človek: Oznámil, kedy ukončí kariéru Utahu by v úvode sezóny mohli chýbať dvaja hráči, aj letná posilaSharks otvorili kemp bez štyroch hráčov. Chýbali aj tváre organizácie Sabres sa so svojou veľkou hviezdou vyhli katastrofe Red Wings si upísali aj druhú mladú hviezdu. Viac zarobí len kapitán Potvrdené: Česi majú po viac ako dekáde ďalšieho kapitána tímu NHL Z New Jersey prišli povzbudivé správy o Šimonovi Nemcovi Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies