Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Capitals poslali mladého Švéda na hosťovanie Tím Washington Capitals v stredu oznámil, že pre sezónu 2024/25 poslal útočníka Ludwiga Perssona na hosťovania do fínskeho Jukuritu. Dvadsaťročný Švéd bol draftovaný v roku 2022 z celkového 85. miesta. V poslednej sezóne pôsobil v IPK z nižšej fínskej ligy Mestis, v ktorej zaznamenal 55 bodov (10+45) v 48 zápasoch. Nová sezóna by mohla byť pre neho posledná pred príchodom do zámoria.

19. 01. 2024

Video: Tippett strelil gól sezóny. Musíte vidieť!Útočník Owen Tippet pomohol Philadelphii k štvrtkovému víťazstvu 5:1 nad Dallasom vskutku ukážkovým gólom. Po prieniku po ľavej strane klziska predviedol parádnu otočku a následne bekhendom zakončil do horného roku brány Jakea Oettingera:

Video: Fehérváry to dokázal opäť. Po tretíkrát v sezóne bodoval v dueloch po sebe!Slovenský obranca Martin Fehérváry zaznamenal prihrávku v druhom zápase po sebe a zhodou okolností opäť pri góle do prázdnej brány. Tentoraz ním T.J. Oshie pečatil výhru Washingtonu 5:2 nad St. Louis. Pre Fehérváryho išlo o siedmu asistenciu v sezóne a o tretí prípad, keď bodoval vo viac zápasoch po sebe.

Video: Fehérváry zažil nepríjemný moment s vlastným spoluhráčom Slovenský obranca Martin Fehérváry zažil v úvode tretej tretiny štvrtkového zápasu Washingtonu proti St. Louis menej príjemný moment, keď sa v útočnom pásme zrazil so spoluhráčom Trevorom van Riemsdykom. Kolíziu ustál a dokázal okamžite smerovať dozadu, keď sa Blues dostávali do prečíslenia. Gólom to neskončilo.

18. 01. 2024

Video: Slafkovský si získava fanúšikov aj v New JerseySlovenský útočník Juraj Slafkovský predviedol pred stredajším zápasom Montrealu na ľade New Jersey pekné gesto, keď daroval fanúšikovi jednu z jeho hokejok. Zachytila to aj kamera:

Vráti sa Ovečkin vo štvrtok do akcie?Kapitán Washington Alex Ovečkin sa v stredu zúčastnil celého tréningu po tom, čo vynechal posledné tri zápasy pre zranenie dolnej časti tela. Capitals budú znova v akcii vo štvrtok proti St. Louis a o štarte skúseného útočníka sa rozhodne v deň zápasu. „Dnes to bol pozitívny krok,“ poznamenal tréner Spencer Carbery. „Zajtra zhodnotíme, či bude schopný večer hrať.“
Vynechá Barkov aj piatkový zápas?Kapitán Floridy Aleksander Barkov vynechal stredajší zápas proti Detroitu pre zranenie dolnej časti tela, ktoré utrpel v pondelkovom zápase proti Anaheimu. Nejde o nič vážne, ale tím sa chcel uistiť, že sa mu zranenie nezhorší. Preto je možné, že z preventívnych dôvodov nenastúpi ani na piatkový zápas proti Minnesote. „Chceme, aby sa mu to kompletne zahojilo, pretože momentálne to nie je problémom. Ak bude v 95% stave, nebude hrať ani proti Minnesote. Potrebujeme, aby bol späť v 100% stave,“ povedal tréner Paul Maurice.
Columbusu sa vracia kapitánÚtočník Boone Jenner sa s najväčšou pravdepodobnosťou vráti do zostavy Columbusu v piatkovom zápase proti New Jersey. Po stredajšom tréningu to pripustil tréner Pascal Vincent, ktorého kapitán vynechal posledných 15 zápasov pre fraktúru čeľuste. Hrať bude s celotvárovým ochranným štítom na prilbe.
Šancu u Islanders dostane syn asistenta trénera Islanders umiestnili v stredu na listinu zranených hráčov útočníka Caseyho Cizikasa so zranením dolnej časti tela. Stalo sa tak retroaktívne k 9. januáru, kedy skúsený center utrpel zranenie v zápase proti Vancouveru, keď nohou blokoval strely Filipa Hronka. Z Bridgeportu z AHL bol povolaný Kyle MacLean, syn asistenta trénera Johna MacLeana, ktorý ešte v NHL nehral.
Hodgson robí kroky k očakávanému návratuPo ôsmich rokoch absencie v profesionálnom hokeji sa útočník Cody Hodgson dohodol na profesionálnej skúšobnej zmluve s tímom Milwaukee Admirals z nižšej AHL. Bývalá voľba z prvého kola draftu hrala pre zdravotné problémy naposledy v sezóne 2015/16, v ktorej pôsobila práve v organizácii Nashville Predators, s ktorou Admirals spolupracujú. Zahral si vtedy aj v ich drese.
Video: Nielen Slafkovský. Vo vzájomnom zápase sa presadil i Šimon Nemec!Juraj Slafkovský začal prvý vzájomný zápas dvoch najvyššie draftovaných Slovákov v histórii NHL gólom, ale bodovo sa dokázal presadiť aj Šimon Nemec. Slovenský obranca ukázal súhru s Alexandrom Holtzom, ktorý po jeho prihrávke vyrovnal v presilovej pre na 2:2. Devils strelili dva góly za 51 sekúnd, ale nakoniec podľahli Canadiens 2:3. Nemec má po 21. zápase sezóny na konte deväť bodov (2+7).

Video: Slafkovský začal veľký súboj gólom po senzačnej prihrávke! Slovenský útočník Juraj Slafkovský potreboval v stredajšom zápase proti New Jersey len necelých 13 minút, aby strelil svoj šiesty gól v sezóne. Otvoril ním skóre a nakoniec pomohol k výhre 3:2 nad New Jersey. Skóroval v druhom zápase po sebe. Pri jeho góle si však pozornosť vyslúžila najmä prihrávka Colea Caufielda:


17. 01. 2024

Stav útočníka Islanders sa posudzuje denneTím New York Islanders v utorok oznámil, že útočník Pierre Engvall utrpel zranenie hornej časti tela, ktoré sa bude posudzovať na dennej báze. Engvall odohral v tejto sezóne 41 zápasov, v ktorých zaznamenal päť gólov a deväť asistencií. Pred vydaním správy sa špekulovalo, že bude zdravým náhradníkom, keď nefiguroval v zostave pre večerný zápas proti Jets.
Video: Jednoručná paráda. Kadri vynútil predĺženie po perfektnej prihrávke Pospíšila!Slovenský útočník Martin Pospíšil jednou rukou prihrávkou Nazemovi Kadrimu na gól, ktorým Calgary vynútilo predĺženie, aby nakoniec zdolalo Arizonu 3:2. Zvolenský rodák bodoval v štvrtom zápase z posledných šiestich, aby mal po 32 dueloch na konte 11 bodov (4+7).

Video: Pospíšil predviedol skvelú poctivú prácu, stal sa aj terčom učebnicového hip-checku Slovenský útočník Martin Pospíšil sa v utorkovom zápase Calgary proti Arizone stal terčom ukážkového hip-checku obrancu Matta Dumbu:


Skôr počas zápasu zaujal Pospíšil výborným napádaním v útočnom pásme, ktoré viedlo aj k príležitosti Flames:

Video: Fehérvárymu sa proti tomuto tímu darí najviac. Bodoval aj teraz! Slovenský obranca Martin Fehérváry po päťzápasovej odmlke opäť bodoval, keď prihrával na gól Toma Wilsona, ktorý spečatil výhru Washingtonu 2:0 nad Anaheimom gólom do prázdnej brány. Pre Fehérváryho išlo o šiestu asistenciu a ôsmy bod v sezóne. Zároveň išlo o jeho piaty bod (1+4) v šiestich zápasoch proti Anaheimu – proti žiadnemu inému tímu nezískal viac alebo rovnaký počet bodov.

16. 01. 2024

Wild umiestnili kapitána na listinu dlhodobo zranených Tím Minnesota Wild umiestnil v pondelok na listinu dlhodobo zranených hráčov obrancu Jareda Spurgeona, ktorého sužuje nešpecifikované zranenie. Nie je známe, kedy a ako kapitán Wild utrpel zranenie, no absentuje už po tretíkrát v sezóne. Už ho sužovali zranenia v hornej i dolnej časti tela.
Beniers na listine zranených, Kraken povolali útočníkTím Seattle Kraken umiestnil v pondelok na listinu zranených hráčov útočníka Mattyho Beniersa, ktorého trápi nešpecifikované zranenie zo sobotného zápasu proti Columbusu. Jeho tím povolal z Coachella Valley z AHL útočníka Johna Haydena.
Ottawa má nového trénera brankárovTím Ottawa Senators vymenoval v pondelok Justina Petersa za trénera brankárov, ktorý predtým túto pozíciu zastával v záložnom tíme Belleville Senators z AHL. V prvom tíme nahradí na tejto pozícii Zaca Bierka, ktorý sa presúva na inú pozíciu v rámci skautingu a hráčskeho rozvoja.
Video: Slafkovský ukončil gólové mlčanie. Prekonal hviezdu týždňa! Slovenský útočník Juraj Slafkovský ukončil deväťzápasové gólové suchoty v pondelkovom zápase Montrealu proti Coloradu, v ktorom pomohol k výhre 4:3. Gól bol jeho piaty v sezóne, v ktorej odohral 43 zápasov so ziskom 16 bodov. V presilovke skóroval po druhýkrát.

15. 01. 2024

Video: Nebojí sa ničoho. Nemec zložil Marchanda!Slovenský obranca Šimon Nemec sa v druhej tretine pondelkového zápasu New Jersey proti Bostonu zviditeľnil momentom, pri ktorom zápasníckym spôsobom zložil k ľadu hviezdneho útočníka Brada Marchanda, ktorého súperi príliš v láske nemajú. Okrem iného, na sociálnych sieťach mladíkovi za to fanúšikovia súperov Bruins poďakovali...

Video: Slovák v zámorí ako v inom športe. Wrestling namiesto hokeja! Slovenský útočník Maxim Čajkovič z organizácie Minnesota Wild sa počas víkendu zviditeľnil šarvátkou, ktorá svojím začiatkom pripomínala skôr wrestling ako hokejovú bitku. On aj Duggie Lagrone po incidente dostali dvojnásobný menší trest za hrubosť. Došlo k nemu na konci prvej tretiny sobotného zápasu ECHL medzi Iowou a Tulsou, ktorý Čajkovičov tím prehral 1:2 po predĺžení.

Video: Mešár vykročil veľkým štýlom. Dva góly v poslednom dejstve, rozhodol duel! Slovenský útočník Filip Mešár strelil dva góly v posledných šiestich minútach tretej tretiny, aby rozhodol o výhre Kitcheneru 4:2 nad Ottawou, ktorej sa predtým v tretej tretine podarilo zmazať dvojgólovú stratu. Pri víťaznom predviedol svoju šikovnosť, druhý strelil do prázdnej brány. Boli to jeho prvé góly po MS juniorov, celkovo ich má na konte už 15. V 22 dueloch nazbieral spolu 35 bodov.

Video: Skandovali meno Samsonova po neuveriteľnom zákroku. Potom prišlo schladenie! Brankár Toronta Iľja Samsonov sa vrátil do akcie v NHL v počas nedeľného zápasu proti Detroitu predviedol skvelý zákrok lapačkou, po ktorom fanúšikovia Maple Leafs skandovali „Sammy“. Tento moment sa však rozhodol zničiť Andrew Copp, ktorý strelil menej ako dve minúty pred koncom tretej tretiny víťazný gól Detroitu (4:2).

14. 01. 2024

Eichel absentoval pre zranenieHviezdny útočník Jack Eichel vynechal sobotný zápas Vegas proti Calgary pre zranenie dolnej časti tela, ktoré utrpel vo štvrtok proti Bostonu. Hlavný tréner Bruce Cassidy v sobotu uviedol, že jeho zverenec nejaký čas vynechá, no nebol si istý, aká dlhá jeho absencia bude.
Video: Pospíšil so skvelou prihrávkou i trestom za nešportové správanie Slovenský útočník Martin Pospíšil sa v sobotnom zápase Calgary proti Vegas prezentoval skvelou prihrávkou puku Nazemovi Kadrimu, na ktorú poukázal aj zámorský novinár Robert Munnich. Ten k tomu dodal: „Tvorba hry je nedocenenou súčasťou hry Pospíšila.“ Zvolenský rodák sa zviditeľnil aj trestom za nešportové správanie, keď v tretej tretine počas šarvátky takmer strhol ochranný štít z prilby Marka Stonea.

Video: Slafkovský si pekne vypracoval šancu. Jeho akciu neprerušil ani McDavidJuraj Slafkovský nebodoval v druhom zápase po sebe, ale aj pri sobotnej prehre Montrealu 1:2 po predĺžení s Edmontonom sa prezentoval pozitívnym momentom, na ktorý poukázali aj v zámorí. V šiestej minúte prvej tretiny sa prezentoval peknou sťahovačkou, po ktorej sa rozhodol zakončiť bekhendom a bola z toho šanca na druhý gól Canadiens v zápase. Ten košický rodák nakoniec opustil ako druhý najvyťažovanejší útočník tímu po Nickovi Suzukim. Odohral 20 a pol minúty a predviedol aj bodyček a dva bloky.


Video: Ďalší špičkový výkon Nemca. Ozdobil ho aj prihrávkou Slovenský obranca Šimon Nemec prihrával na otvárací gól Alexa Holtza, ktorým začala cesta New Jersey za výhrou 4:1 nad Floridou. Pre rodáka z Liptovského Mikuláša išlo o šiestu asistenciu a ôsmy bod v sezóne, v ktorej odohral 19 zápasov. Podal pritom špičkový výkon, ktorý v zámorí označili aj za „majstrovskú triedu“. Opäť sa prezentoval ako ostrieľaný veterán a celý tím viedol v pokročilej štatistike GameScore.

Video: Tatar prispel k novému rekordu, vrátil sa do čela bodovania Slovenský útočník Tomáš Tatar prispel k výhre Seattlu 7:4 nad Columbusom asistenciou pri góle, ktorým Jordan Eberle vyrovnal stav na 1:1. Tatar, ktorý v zápase zaznamenal svoj 799. bodyček v kariére, sa vrátil do čela slovenského bodovania pred Juraja Slafkovského s 15 bodmi, ktoré získal za štyri góly a 11 asistencií v 11 stretnutiach. Jeho tím vyhral deviaty zápas po sebe, čím si vytvoril nový klubový rekord

13. 01. 2024

Video: Lindgren vrazil do Fehérváryho, potom čelil spoluhráčovi SlovákaSlovenský obranca Martin Fehérváry sa v prvej tretine sobotného zápasu Washingtonu proti Rangers stal terčom hitu Ryana Lindgrena, do ktorého sa následne pustil ako „Zorro pomstiteľ“ Nic Dowd:

Smith vynechá dlhší čas Hlavný tréner Pittsburghu Mike Sullivan v piatok povedal, že krídelník Reilly Smith vynechá „dlhší čas“ so zranením hornej časti tela. Tridsaťdvaročný Kanaďan nedohral štvrtkový zápas proti Vancouveru po tvrdom bodyčeku. V 40 zápasoch tejto sezóny vyprodukoval 20 bodov (8+12).

|< <   17 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Mešár predviedol gólovú lahôdku! Neskôr povedal: Musím byť opatrný, keď hovorím o SlafkovskomMôže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Mešár zareagoval na nevydarené zápasy nádejí veľmi dobre Černák sa dočkal opätovného spojenia: Mám pocit, akoby sa nič nezmenilo Dinosaurus Slafkovský je iný ako v minulých rokoch: Vo štvrtok dominoval, nenadchol len novinárov Slováci sa tešili z výhier: Ďalší vydarený štart má za sebou aj náš brankár Éra Celebriniho začala: Obrovský talent si užil intenzitu prvého tréningu Žiadna nevraživosť: Je to súčasť biznisu, hovorí kapitán Rangers Hviezda Toronta je otvorená rokovať o zmluve aj cez sezónu Aj Jágr je nakoniec človek: Oznámil, kedy ukončí kariéru Utahu by v úvode sezóny mohli chýbať dvaja hráči, aj letná posilaSharks otvorili kemp bez štyroch hráčov. Chýbali aj tváre organizácie Sabres sa so svojou veľkou hviezdou vyhli katastrofe Red Wings si upísali aj druhú mladú hviezdu. Viac zarobí len kapitán Potvrdené: Česi majú po viac ako dekáde ďalšieho kapitána tímu NHL Z New Jersey prišli povzbudivé správy o Šimonovi Nemcovi Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies