Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
Draft 2024 1. SJS 2. CHI 3. ANA 4. CBJ 5. MTL 1. kolo
2.-7. kolo
M. Celebrini A. Levšunov B. Sennecke C. Lindstrom I. Demidov
Prejavte svoj názor: Zapojte sa do našej tradičnej letnej ankety. Viac »

Správy z NHL

Rarita: Veterán s hviezdnym menom bude opäť vykúpený zo zmluvy


Ryan Suter (foto: X/Dallas Stars)

Len po druhýkrát v histórii NHL sa stane, že jeden hráč bude vykúpený zo zmluvy po druhýkrát vo svojej kariére. Tím Dallas Stars sa rozhodol pre tento krok u obrancu Ryana Sutera. Informuje o tom Jeff Marek z televízie Sportsnet.

Suter má vo svojej zmluve s cap-hitom 3,65 milióna amerických dolárov platný ešte jeden rok. Po vykúpení bude na neho spomienka v platovom rozpočte Stars vo výške 783 000 amerických dolárov v najbližšej sezóne a 1,43 milióna amerických dolárov v sezóne 2025/26.

Tridsaťdeväťročný Američan zaznamenal dva góly a 15 asistencií v 82 zápasoch tejto sezóny, pričom hrával v priemere necelých 19 minút na zápas. V 19 dueloch play-off pridal gól a tri asistencie.

Suter bol vykúpený aj z posledných štyroch rokov jeho predošlého 13-ročného kontraktu v hodnote 98 miliónov amerických dolárov, ktorý podpísal s Minnesotou. Dvakrát v kariére bol okrem neho vykúpený zo zmluvy aj obranca Tony DeAngelo.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies