Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Ani sobotné výmeny nič nezmenia? Éra Stamkosa sa môže blížiť ku svojmu koncu!


Steven Stamkos (foto: Instagram/Tampa Bay Lightning)

Éra Stevena Stamkosa v tíme Tampa Bay Lightning by sa mohla čoskoro skončiť. Nemení na tom nič ani fakt, že Julien BriseBois výmenami dvoch hráčov získal omnoho väčšiu flexibilitu pod platovým stropom.


Generálny manažér floridského tímu sa po výmenách Michaila Sergačova a Tannera Jeannota stretol s agentom tímového kapitána Donom Meehanom a záverom týchto stretnutí bolo, že sa hviezdny center stane v pondelok neobmedzeným voľným hráčom.

„Plánom pre Stevena je, že otestuje trh s voľnými hráčmi. Naše pozície sa po dnešných výmenách nezmenili a ja chápem, že keď ste takto blízko k trhu s voľnými hráčmi, tak môže byť lákavé zistiť, čo vám trh môže ponúknuť,“ poznamenal BriseBois.

BriseBois povedal, že nepredložil Stamkosovi zvýšenú ponuku po spomínaných výmenách. Tomu končí osemročný kontrakt v hodnote 8,5 milióna amerických dolárov ročne. Klub má momentálne k dispozícii 16,5 milióna amerických dolárov a mohol by sa zamerať na akvizíciu Jakea Guentzela.


Stamkos strávil celých 16 sezón v NHL v Tampe, ktorá ho draftovala z prvého miesta v roku 2008. Tím pomohol aj k Stanleyho pohárom v rokoch 2020 a 2021. Dvojnásobný držiteľ Trofeje Mauricea Richarda je klubovým rekordérom s 1082 odohranými zápasmi, 555 gólmi a 1137 bodmi.

Tridsaťštyriročný rodák z ontárijského Markhamu zaznamenal v poslednej sezóne 40 gólov a 81 bodov v 79 dueloch. V piatich zápasoch play-off pridal päť gólov a asistenciu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies