Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Špekulácie

Môže si Tampa po výmenách zrazu dovoliť i hviezdnu posilu?

Jozef Struhár  
30.06.2024

Jake Guentzel (foto: Instagram/Carolina Hurricanes)

Tím Tampa Bay Lightning si v sobotu vytvoril väčšiu flexibilitu v platovom rozpočte, keď vymenil obrancu Michaila Sergačova do Utahu a útočníka Tannera Jeannota do Los Angeles.

Floridský tím mal pred výmenami pod platovým stropom len 5,3 milióna amerických dolárov, vďaka čomu sa špekulovalo o možnom odchode kapitána Stevena Stamkosa.


Po výmenách je však situácia iná – tím má k dispozícii 16,5 milióna amerických dolárov a apetít posilňovať sa.

Elliotte Friedman zo Sportsnet informuje, že generálny manažér Julien BriseBois sa chce pokúsiť získať na trhu s voľnými hráčmi Jakea Guentzela.

Hviezdny útočník bude patriť medzi najväčšie ryby na trhu. Friedman však tvrdí, že Carolina, ktorá ho získala pred prestupovou uzávierkou od Pittsburghu, s ním diskutuje o osemročnej zmluve v hodnote 8 miliónov amerických dolárov ročne.

Hurricanes sú jediným tímom, ktorý môže podpísať s Guentzelom osemročnú zmluvu a jeho práva budú vlastniť až do pondelka, kedy sa otvorí trh s voľnými hráčmi.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies