Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Toronto urobilo výmenu s Dallasom: Získalo známeho obrancu


Christopher Tanev (foto: Instagram/Calgary Flames)

Tím Toronto Maple Leafs urobil v sobotu výmenu s tímom Dallas Stars, prostredníctvom ktorej získal práva na obrancu Chrisa Taneva, o ktorého akvizícii sa nedávno špekulovalo. Opačným smerom idú mladý útočník Max Ellis a voľba v 7. kole draftu 2026.

Tanev má za sebou poslednú sezónu zo štvorročnej zmluvy s cap-hitom 4,5 milióna amerických dolárov. Stars ho počas nej získali od Calgary. Pred výmenou odohral 56 zápasov so ziskom gólu a 13 asistencií, po výmene 19 duelov so ziskom gólu a štyroch asistencií.

Agent tridsaťdvaročného rodáka z Toronta, ktorý v NHL už odohral 792 zápasov so ziskom 190 bodov (33+157), Wade Arnott, krátko po výmene povedal Pierreovi LeBrunovi, že s Maple Leafs neboli dohodnutí na podpise zmluvy.

S Torontom sa pravoruký defenzívny obranca už nejaký čas spájal.

Dvadsaťštyriročný Ellis je potenciálnym obmedzeným voľným hráčom, ktorý posledný ročník strávil v AHL. V drese Marlies odohral 36 zápasov so ziskom štyroch gólov a desiatich asistencií. S Torontom podpísal zmluvu po univerzitnej kariére ako nedraftovaný voľný hráč.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies