Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
15. 10.
kurzy
01:00info
TBL
VAN
01:00info
WSH
VGK
NHL live
01:00info
CAR
NJD
01:00info
CBJ
FLA
01:30info
STL
MIN
02:00info
NSH
SEA
NHL live
02:00info
DAL
SJS
03:00info
CGY
CHI
04:00info
EDM
PHI
16. 10.
kurzy
01:00info
PIT
BUF
01:30info
TOR
LAK
NHL live
03:30info
COL
BOS
04:00info
ANA
UTA
NHL live
«

Správy z NHL

Ovečkin mení pozíciu. Možno budem aj chytať, povedal


Alex Ovečkin (foto: Instagram/Washington Capitals)

Kapitán tímu Washington Capitals, Alex Ovečkin, typicky hráva na ľavom krídle. Pred druhým zápasom tejto sezóny sa však presunie na pozíciu, v ktorej už v minulosti zažil úspechy.

Hlavný tréner Spencer Carbery sa rozhodol hviezdneho veterána pred utorkovým duelom proti Vegas presunúť na pravé krídlo prvej formácie Dylana Stromea, na ktorej ľavej strane figuruje Alexej Protas.

„Myslím si, že je to malá zmena. Často ho vidím na oboch stranách ľadu, takže pre mňa nie je veľká vec, či bude vľavo alebo vpravo,“ poznamenal Carbery.

Ovečkin mal v pondelok dobrú náladu a dokonca pri komentovaní zmeny pozície zažartoval: „Možno budem robiť aj brankára.“

Článok pokračuje pod reklamou

Carbery sa snaží po úvodnej prehre 3:5 s New Jersey lepšie vybalansovať útok. Do prvého tímu preto presunul Protasa, ktorý je ľavým krídelníkom.

„Len sme to trochu pomiešali. Stále máme možnosti, aby sme našli vhodné kombinácie. Je to začiatok roka, máme nové tváre v tíme, takže musíme nájsť tie správny kombinácie, správnu chémiu. O to sa práve teraz snažíme,“ skonštatoval Ovečkin.

Ovečkin hral na pravom krídle v skrátenej sezóne 2013, v ktorej získal Hartovu trofej. V následnom ročníku na pravom krídle zostal a viedol ligu s 51 gólmi. Vtedy tím trénoval Adam Oates, ktorý veril, že dovtedy moskovský rodák hrával na zlej strane ľadu.

„Mám skúsenosť s hraním na tej pozícii, ale bolo to už dávno. Či začínate vľavo alebo vpravo, na tom nezáleží, pretože v zápase chodíte z útočného pásme do obranného a zostávate vpravo, takže v podstate väčšinu času hrám buď vľavo, alebo vpravo,“ poznamenal Ovečkin.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:
Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Tréner Detroitu: Už chápem, prečo Šesťorkin odmietol 88 miliónov Pospíšil nevedie NHL len s maximálnou rýchlosťou. V tomto je na čele s Malkinom! McDonagh prehovoril o tom, aké je to hrať znova s ČernákomHistória sa nie vždy prepisuje za každú cenu. Najlepším príkladom je Ted LindsayPatrick Roy ľutuje, ako ukončil pôsobenie v Colorade. Tvrdí, že MacKinnon je jeho zásluha Dvaja Slováci sa presadili, Pekarčík si natiahol bodovú sériu Ovečkin mení pozíciu. Možno budem aj chytať, povedal Tréner velebí Nemcovho partnera z páru. Čo však bude so slovenským obrancom? Slafkovský mal vzácnu návštevu. Potešil ju gólom! Nemcov parťák hviezdil Fehérváry má nového partnera v páre. Čo bude s tým pôvodným? Ako dlho budú Panthers bez hviezdneho Tkachuka? Blues zapísali na listinu zranených letnú akvizíciu Video: Bitky zo 14. októbra 2024 (2) Devils pripravili Utahu prvú prehru. Nemec si zahral v presilovke, jeho parťák zažiaril Medzi hviezdami týždňa sú zástupca Utahu i držiteľ Vezinovej trofeje Rozruch na tréningu Sabres, ktorý zachytila kamera: Kapitán sa bil so spoluhráčom! Slafkovský reaguje na vyhlásenie SZĽH: Snažíte sa skrývať, súhlasia so mnou aj ďalší NHL na TV Tipsport: Diabli i medvede víťazne?Najrýchlejší hráč úvodu tejto sezóny? Slovák. Má šancu udržať sa hore dlhodobo!Úspešné debuty slovenských brankárov. Do zámoria prichádza veľký slovenský talent! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies