Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
15. 10.
kurzy
01:00info
TBL
VAN
01:00info
WSH
VGK
NHL live
01:00info
CAR
NJD
01:00info
CBJ
FLA
01:30info
STL
MIN
02:00info
NSH
SEA
NHL live
02:00info
DAL
SJS
03:00info
CGY
CHI
04:00info
EDM
PHI
16. 10.
kurzy
01:00info
PIT
BUF
01:30info
TOR
LAK
NHL live
03:30info
COL
BOS
04:00info
ANA
UTA
NHL live
«

Slováci v NHL

Pospíšil nevedie NHL len s maximálnou rýchlosťou. V tomto je na čele s Malkinom!


Martin Pospíšil (foto: Instagram/Calgary Flames)

Martin Pospíšil si užíva vydarený vstup do svojej prvej sezóny v NHL v pozícii centra. V prvých troch zápasoch zakaždým bodoval a dokopy si z nich odniesol päť bodov. Celej lige kraľuje hneď v dvoch ohľadoch.

Ako už sme informovali, slovenský útočník v službách Calgary Flames dosiahol v doterajšom priebehu ročníka maximálnu rýchlosť 38,71 kilometra za hodinu, s čím podľa NHL EDGE vedie celú NHL.

Okrem toho však Trevor Neufeld z Calgary Hockey Now poukázal na to, že Pospíšil je aj lídrom NHL v počte primárnych asistencií. Primárne boli všetky štyri, ktoré doteraz zaznamenal.

V tomto smere sa dvadsaťštyriročnému zvolenskému rodákovi rovná len jeden muž – budúci člen Siene slávy, Jevgenij Malkin z Pittsburghu. Ten pritom odohral o jeden zápas viac.

Tri primárne asistencie doteraz zaknihovali Stefan Noesen, Jacob Trouba, Max Domi, Artemij Panarin, Adam Fox, Jordan Kyrou a Brady Tkachuk.

Pokiaľ sa pozrieme na ostatných Slovákov, tak len Tomáš Tatar a Juraj Slafkovský doteraz zaregistrovali primárnu asistenciu – obaja v jednom prípade. Slafkovský má na konte aj dve sekundárne asistencie a jednu si pripísal aj Erik Černák.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:

Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies