Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
Draft 2024 1. SJS 2. CHI 3. ANA 4. CBJ 5. MTL
- - - - -
Prejavte svoj názor: Zapojte sa do našej tradičnej letnej ankety. Viac »

Správy z NHL

Redden zvažuje ukončenie kontraktu s Rangers

HARTFORD – Skúsený obranca Wade Redden údajne zvažuje predčasné ukončenie zmluvy, ktoré by ho pripravilo o poriadny balík peňazí. Jeho motiváciou k tomuto kroku je snaha dostať sa späť do NHL.

Rangers sa pred sezónou rozhodli Reddena poslať na farmu do tímu AHL Hartford Wolf Pack (v súčasnosti Connecticut Whale), aby sa im do platového rozpočtu nezapočítalo 6,5 milióna dolárov za preplateného obrancu.

Ten by sa chcel vrátiť do NHL a vie, že ak by sa s tímom nedohodol na vykúpení zo zmluvy (nepravdepodobné), musel by ju ukončiť sám. Týmto krokom by sa pripravil o 16,5 milióna amerických dolárov, ktoré má garantované aj počas hrania v nižšej lige.

Viacero zdrojov pre New York Daily uviedlo, že Rangers hľadajú do tímu obrancu, no Reddenovo povolanie je nepravdepodobné, pretože, ak by sa objavil na „re-entry“ waiver listine, riskovali by, že by sa polovica jeho platu započítavala do rozpočtu až do skončenia platnosti kontraktu.

Newyorský tím má tiež údajne záujem o pravého krídelníka Chrisa Neila z Ottawy.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies