Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
Draft 2024 1. SJS 2. CHI 3. ANA 4. CBJ 5. MTL 1. kolo
2.-7. kolo
M. Celebrini A. Levšunov B. Sennecke C. Lindstrom I. Demidov
Prejavte svoj názor: Zapojte sa do našej tradičnej letnej ankety. Viac »

Správy z NHL

Generálny manažér Tampy si nie je istý, či sa dohodne so Stamkosom


Steven Stamkos (foto: Instagram/Tampa Bay Lightning)

Generálny manažér tímu Tampa Bay Lightning, Julien BriseBois, pokračuje v snahe predĺžiť zmluvu s kapitánom Stevenom Stamkosom, ale nový kontrakt nie je na spadnutie napriek tomu, že sa trh s voľnými hráčmi otvorí už v pondelok.

„Ako tu momentálne stojíme, tak sme sa ešte neboli schopní dohodnúť,“ povedal BriseBois pre Bally Sports.

„Neviem, či budeme schopní dosiahnuť dohodu, ale stretli sme sa znova včera so Stevenovi agentom a obe strany majú stále záujem dohodnúť sa. Musíme však byť schopní dohodnúť sa na podmienkach, ktoré uspokoja obe strany. Myslím si, že momentálne bude pravdepodobne najlepšie, ak moje komentáre už nechám tak.“

Stamkosovi končí osemročná zmluva v hodnote 68 milióna amerických dolárov a môže sa stať neobmedzeným voľným hráčom. Lightning majú pod platovým stropom k dispozícii 5,3 milióna amerických dolárov, čo stačiť na jeho udržanie nebude.

Stamkos strávil celú kariéru v Tampe, ktorá z neho urobila v roku 2008 draftovú jednotku. Získal s ňou dva Stanleyho poháre a je klubovým rekordérom s 1082 odohranými zápasmi, 555 gólmi a 1137 bodmi.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies