Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
Draft 2024 1. SJS 2. CHI 3. ANA 4. CBJ 5. MTL 1. kolo
2.-7. kolo
M. Celebrini A. Levšunov B. Sennecke C. Lindstrom I. Demidov
Prejavte svoj názor: Zapojte sa do našej tradičnej letnej ankety. Viac »

Špekulácie

Niečo sa blíži? Rangers požiadali kapitána o zoznam tímov


Jacob Trouba (foto: Instagram/New York Rangers)

Tím New York Rangers požiadal svojho kapitána Jacoba Troubu o predloženie zoznamu 15 tímov, do ktorých by neakceptoval výmenu. Informuje o tom Arthur Staple z The Athletic.

Trouba má aktuálne platnú úplnú klauzulu o nevymeniteľnosti, ale od pondelka sa zmení na obmedzenú, ktorú umožňuje zablokovať výmenu do spomínaných 15 tímov.

Získanie tohto zoznamu môže byť štandardnou procedúrou, ale už sa objavili špekulácie, že by mohol byť tridsaťročný americký obranca počas tohto leta vymenený.

Trouba má vo svojej zmluve s cap-hitom 8 miliónov amerických dolárov platné ešte dva roky, pričom nová kontrakty v New Yorku potrebujú obrancovia Ryan Lindgren a Braden Schneider.

Aktuálny držiteľ Ceny Marka Messiera zaznamenal 22 bodov v 69 zápasoch tejto sezóny a je známy pre svoju tvrdú, agresívnu hru. V minulosti hrával aj za Winnipeg.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies