Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
Draft 2024 1. SJS 2. CHI 3. ANA 4. CBJ 5. MTL 1. kolo
2.-7. kolo
M. Celebrini A. Levšunov B. Sennecke C. Lindstrom I. Demidov
Prejavte svoj názor: Zapojte sa do našej tradičnej letnej ankety. Viac »

Správy z NHL

Žiadna výmena: Brankárska hviezda sa dohodla na lukratívnej osemročnej zmluve!


Juuse Saros (foto: Instagram/Nashville Predators)

Tím Nashville Predators a brankár Juuse Saros sa dohodli na podmienkach novej osemročnej zmluvy, ktorej priemerná ročná hodnota je podľa Chrisa Johnstona z TSN 7,74 milióna amerických dolárov.

Saros má vo svojej súčasnej zmluve s cap-hitom 5 miliónov amerických dolárov platný ešte jeden rok, a tak nový kontrakt bude môcť podpísať oficiálne až od pondelka.

Dvadsaťdeväťročný Fín má za sebou trošku slabší ročník vzhľadom na svoje štandardy, ale stále dokázal vyhrať 35 zápasov a dosiahnuť 90,6% úspešnosť zákrokov. V play-off kryl 90 % striel predtým, ako Predators v prvom kole vyradil Vancouver.

Saros patrí medzi najvyťažovanejších brankárov ligy a v posledných štyroch sezónach zakaždým skončil v hlasovaní o Vezinovu trofej v prvej šestke, pričom v roku 2022 bol aj medzi finalistami. Teraz sa môže stať piatym najlepšie zarábajúcim brankárom ligy po Sergejovi Bobrovskom, Andrejovi Vasilevskom, Connorovi Hellebuyckovi a Iľjovi Sorokinovi.

Rodák z Forssa strávil celú kariéru v Nashville, ktorý ho draftoval v roku 2013 zo 44. miesta. Pri bilancii 184-122-33 kryl 91,7 % striel a inkasoval 2,62 gólu na zápas. V posledných mesiacoch sa neraz spájal s výmenou.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies