Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Panthers podpísali novú šesťročnú zmluvu s Fínom. Dostali sa cez strop


Anton Lundell (foto: Instagram/Florida Panthers)

Tím Florida Panthers v stredu oznámil, že sa dohodol na novej šesťročnej zmluve s priemernou ročnou hodnotou 5 miliónov amerických dolárov s útočníkom Antonom Lundellom.

Lundell bol obmedzeným voľným hráčom po sezóne, v ktorej zaznamenal 13 gólov a 35 bodov v 78 dueloch základnej časti. V 24 zápasoch play-off pridal tri góly a 14 asistencií pri cesta za Stanleyho pohárom.

Dvadsaťdvaročný rodák z fínskeho Espoo má za sebou tri sezóny v NHL, v ktorých vyprodukoval 43 gólov a 112 bodov v 216 stretnutiach. Všetky odohral za Floridu, ktorá ho draftovala v roku 2020 z celkového 12. miesta.

Panthers sa podpisom tejto zmluve podľa PuckPedia dostali cez hranicu platového stropu. Presahujú ho o 83 334 amerických dolárov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies