SlovakFitness.sk  SlovakFitness.sk  ›  14 výhod drepovania
Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Ktorý tím vás prekvapil najpozitívnejšie? Najviac sklamal tím so Slovákom


Šimon Nemec (foto: X/New Jersey Devils)

Po odhalení toho, ako slovenskí fanúšikovia predpovedali vývoj zmluvnej situácie u Juraja Slafkovského, sa posúvame na odhalenie výsledkov ďalších dvoch otázok našej tradičnej Letnej ankety. Ktoré tímy vás príjemne prekvapili a naopak, ktoré najviac sklamali?


Za najpozitívnejšie prekvapenie sezóny 2023/24 považuje 32,1 % zo 1008 respondentov, ktorí nevynechali túto otázku, tím Edmonton Oilers. Ten za to pravdepodobne vďačí svojej účasti vo finále, do ktorého sa dostal napriek tomu, že bol neraz počas play-off proti silným súperom odpisovaný.

Opäť po roku sa do prvej dvojky dostal finalista, podobne ako vlani, keď najviac hlasov získala Florida. A práve Panthers, ktorí sa udržali medzi špičkou a získali svoj prvý Stanleyho pohár v 30-ročnej histórii, tento rok skončili ako druhí s 20,4% podielom hlasov.

Na treťom mieste skončil Vancouver s 18,6% podielom hlasov a za ním bol väčší odstup. Do prvej desiatky sa dostali aj: Dallas (4,6 %), Detroit (3,9 %), Philadelphia (3,6 %), Rangers (3,3 %), Winnipeg (2,4 %), Boston (1,5 %) a na delenom desiatom mieste s 1,1 % hlasov Washington a Montreal.

Tím, ktorý najviac sklamal, sa pokúsilo identifikovať 990 hlasujúcich. Na prvom mieste skončil tím New Jersey Devils, v drese ktorého zažil svoju nováčikovskú sezónu slovenský obranca Šimon Nemec. Klub mal po vydarenej sezóne 2023/24 vysoké ambície, ale nakoniec sa nedostal ani do play-off. V hlasovaní oslovil 27,7 % respondentov.

Po veľkom odstupe to na ďalších miestach bolo celkom tesné, keď nasledujúcich päť tímov sa zmestilo do jedného percenta. Od druhého po desiate miesto skončili: Chicago (6,1 %), San Jose (5,9 %), Toronto (5,5 %), Pittsburgh (5,4 %), Washington (5,1 %), Arizona (4,7 %), Buffalo (4,1 %), Ottawa (4,0 %) a Montreal (3,4 %).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies