Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
«

Slováci v NHL

Calgary urobilo s Honzekom očakávanú transakciu

Jozef Struhár  
20.10.2024

Samuel Honzek (foto: Gerry Thomas/calgaryflames.com)

Tím Calgary Flames v sobotu informoval, že zaradil slovenského útočníka Samuela Honzeka na listinu zranených hráčov.

Očakávaná transakcia prišla štyri dni po tom, čo Honzek utrpel v utorkovom zápase proti Chicago zranenie hornej časti tela, ktoré sa posudzuje na týždennej báze.

Devätnásťročný trenčiansky rodák, ktorý už prezradil, že pri bodyčeku Connora Murphyho utrpel ľahší otras mozgu, bol na listinu zapísaný retroaktívne k 15. októbru. Na listine musí podľa pravidiel stráviť minimálne 7 dní.

Honzek, ktorý očakáva svoj návrat do dvoch týždňov, odohral v tejto sezóne štyri zápasy, v ktorých nebodoval a zaznamenal len dve trestné minúty.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:

Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský prekvapuje: Ešte len sa rozbieha a lepší od neho je len Bedard! Stamkos už skóroval, ale stále nevyhral: Toto je najlepšie liga z nejakého dôvodu, tvrdíTréner Devils sa vyjadril k Nemcovi bez servítky: Bol horší, než by si človek prial Dvaja slovenskí brankári žiarili, Mišiak skóroval i asistoval + video Bodovali Dvorský, Mešár a ďalší traja Slováci. Sýkora skóroval! + videoTraja Slováci bodovali, Slafkovský bol viacbodový pri dráme. Lightning a Flames prvýkrát prehraliPanthers začali rokovať s ďalším kľúčovým členom majstrovského mužstvaSlovenskí brankári sa nezaskveli, ale traja Slováci dokázali bodovať Brankárska posila Avalanche i kontroverzný útočník už prišli do Denveru Ďalšia zlá správa pre Columbus? Mladá hviezda nemá krátkodobé zranenieKings zapísali na listinu zranených brankára, ktorého získali v lete od CapitalsBlues chýba útočník i obranca. Tréner informoval o ich staveSlafkovský dvojbodový, presadili sa aj Tatar a Černák. Ten v jednom ohľade viedol zápas + videoCalgary urobilo s Honzekom očakávanú transakciu Dobrá správa: Slafkovského séria pokračujeVideo: Brandon Duhaime vs Stefan Noesen (bitka) Černák sa presadil, ale toto v sezóne doteraz ešte nezažil + videoNastúpi dnes Slafkovský do akcie? Montreal aktivoval útočníka z prvého kola draftu a poslal ho na farmuBude mať NHL v budúcej sezóne 12-miliónového brankára?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies