Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
«

Juniori

Slovenskí brankári sa nezaskveli, ale traja Slováci dokázali bodovať


Daniel Jenčko (vľavo)(foto: X/UMass Hockey)

Slovenským brankárom v NCAA sa v noci zo soboty na nedeľu príliš nedarilo. Bodovo sa však presadili traja ich krajania medzi korčuliarmi.

Daniel Jenčko zaznamenal dve asistencie a plusový bod, aby prispel k výhre Massachusetts 6:1 nad Sacred Heart. Adam Žlnka zaznamenal asistenciu a dve trestné minúty za podrazenie pri výhre Bowling Green 2:1 nad RIT. Šimon Jellúš si pripísal asistenciu pri prehre Vermontu 1:3 s Clarksonom.

Libor Nemec nebodoval pri výhre Mass.-Lowell 2:1 nad Colgate, Artur Turanský pri prehre Miami 1:4 s Robert Morris. Pavol Funtek si pripísal plusový bod pri výhre Alaska-Anchorage 5:3 nad Northern Michigan.

Daniel Ďuriš prvýkrát v NCAA nevyhral, keď urobil 30 zákrokov pri prehre Long Islandu 1:3 s Bentley. Adam Gajan inkasoval štyri góly z 33 striel pri prehre Minnesota-Duluth 1:5 s Minnesotou. Šimon Latkóczy pri prehre Omahy 0:4 s Augustanou kapituloval štyrikrát z 21 striel. Matej Marinov zastavil 35 striel zo 41 pri prehre Quinnipiacu 5:6 s Maine.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:

Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies