Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
Draft 2024 1. SJS 2. CHI 3. ANA 4. CBJ 5. MTL 1. kolo
2.-7. kolo
M. Celebrini A. Levšunov B. Sennecke C. Lindstrom I. Demidov
Prejavte svoj názor: Zapojte sa do našej tradičnej letnej ankety. Viac »

Správy z NHL

Kovaľčukov agent dal NHL ultimátum

Vyzerá to tak, že koniec nejasností okolo situácie hviezdneho útočníka Iľju Kovaľčuka môže byť bližšie ako mnohí očakávali. Jeho agent Jurij Nikolajev totiž dal NHL 48 hodín na vyriešenie situácie, inak jeho klient hrať v lige nebude.

Ak NHL nestihne vyriešil problémy s Kovaľčukovým kontraktom v priebehu dvoch dní, Kovaľčuk bude hrať v budúcej sezóne niekde inde, najpravdepodobnejšie v Kontinentálnej hokejovej lige.

Devils a Kovaľčuk v pondelok prezentovali návrh novej zmluvy po tom, čo pôvodný 17-ročný kontrakt na 102 miliónov amerických dolár bol ligou odmietnutý. Ani teraz však neuspeli, čo viedlo k zvýšeniu frustrácie na hráčovej strane.

Nikolajev povedal, že bol v kontakte s klubom KHL SKA Petrohrad, ale nešpecifikoval žiadne dôvody diskusií. Skôr počas leta sa objavili informácie, že ruský klub za hráča ponúkol trojročnú zmluvu na 42 miliónov amerických dolárov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies