Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
Draft 2024 1. SJS 2. CHI 3. ANA 4. CBJ 5. MTL 1. kolo
2.-7. kolo
M. Celebrini A. Levšunov B. Sennecke C. Lindstrom I. Demidov
Prejavte svoj názor: Zapojte sa do našej tradičnej letnej ankety. Viac »

Správy z NHL

Lamoriello: MacLeanovo miesto je bezpečné

NEWARK, NJ – New Jersey nepodáva výkony, na aké sme boli v posledných rokoch zvyknutí a to sa odrazilo aj na tom, že sa v zámorí začalo špekulovať o odchode trénera Johna MacLeana. Generálny manažér tímu Lou Lamoriello si však za svojim mužom stojí a tvrdí, že jeho miesto je v bezpečí.

„Nebudete vyhrávať, pokiaľ vaši najlepší hráči – teraz nemyslím jedného alebo dvoch – nebudú vašimi najlepšími hráčmi, a to aspoň 80 % z nich, noc čo noc. A to je práve to, čo musíme od nich dostať,“ povedal Lamoriello pre North Jersey.

Lamoriello je presvedčený, že tréner MacLean je tým správnym mužom, ktorý dokáže vzkriesiť tím, ktorý je vďaka svojmu pomalému začiatku sezóny na poslednom mieste Východnej konferencie. Najväčším problémom tímu je to, že strelil len 17 gólov, kým inkasoval až 35. V zostave pritom figurujú také ofenzívne talenty ako Iľja Kovaľčuk, Zach Parise, Travis Zajac, Patrik Eliáš či Jason Arnott.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies