Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
Draft 2024 1. SJS 2. CHI 3. ANA 4. CBJ 5. MTL 1. kolo
2.-7. kolo
M. Celebrini A. Levšunov B. Sennecke C. Lindstrom I. Demidov
Prejavte svoj názor: Zapojte sa do našej tradičnej letnej ankety. Viac »

Správy z NHL

Nedostanú sa Devils po 13 rokoch do play-off?

NEWARK, NJ – Za posledných viac ako 16 sezón bolo hranie hokeja pre brankára New Jersey Martina Brodeura zábavou. Bol to šport, ktorý miloval, ktorý mu zarobil veľa peňazí a spolu s Devils mal šancu vyhrávať.

Po prvýkrát v jeho bohatej kariére je však v situácii, kedy trojnásobní víťazi Stanley Cupu nie sú konkurencieschopným tímom a ich séria 13 účasti v play-off v rade je ohrozená. Na posledné postupové miesto teraz strácajú 17 bodov a po NY Islanders sú druhým najslabším celkom.

„Je to únavne hrať takýmto spôsobom. Nemať zábavu nie je zábavné. Veľmi sa snažíme. Pracujeme tvrdo, aby sme veci zmenili, ale vyzerá to tak, že to nefunguje. Dúfajme, že sa cez toto dostaneme. Viem, že je to ťažké. Práve teraz sa dokonca nemôžeme pozerať ani na play-off. Je to niečo, čoho snáď neskôr budeme schopní, ale práve teraz sa musíme sústrediť na ďalší zápas a postupovať deň po dni,“ povedal Brodeur pre AP.

Neočakávané trápenie ohrozuje aj miesto trénera Johna MacLeana a ponecháva prezidenta a generálneho manažéra Lou Lamoriella v procese hľadania dôvodu, prečo sa tímu nedarí, hlavne po vysokých očakávaniach, ktoré plynuli aj z podpisu zmluvy s Iľjom Kovaľčukom.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies