Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 10.
kurzy
21:00info
WPG
PIT
NHL live
02:00info
SJS
COL
NHL live
02:00info
ANA
LAK
21. 10.
kurzy
01:30info
TOR
TBL
NHL live
«

Komentáre:

Slafkovský sa ešte len rozbieha a lepší od neho je len Bedard!

optimista Ignorovať20. 10. 2024 10:03
Juraj ide na 70% napriek tomu boduje. Zbytočne bude niekto písať že je to zásluha jehi ice time a spoluhráčov. COle dal 6 gólov ale ešte som ho nevidel nahrať ( rozumne ) a Suzuki nehraje ani na 40% svojich schopností. Slafko je aj tak najlepší hráč Montrealu momentálne. Už len aby si dal do poriadku rameno a začal viac strielať. Snáď mu niekto nahrá sem-tam.
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: Mittet, Pteraspid.
dexterko Ignorovať20. 10. 2024 10:41
Slafko nie je ani náhodou momentálne najlepší hráč MTL.
optimista Ignorovať20. 10. 2024 11:25
by ma zaujímalo ktorý útočník je "náhadou" lepší. ale uznávam že niekto môže mať aj iný názor
Mittet Ignorovať20. 10. 2024 12:02
Ja uznavam len nazor toho kto sleduje a vidi.. mne sa najviac paci z Mtl Hutson, Slafko este nie je ram kde koncil minulu sezonu, ale suhlasim ze Suzuki hra slabo..Caufield dava goly , kym to tak bude,nikto ho kritizovat nebude..
Phantomiux Ignorovať20. 10. 2024 19:16
Zasa minulú sezónu mal Slafko úplne opačný extrém - hral dobre, ale mal v útoku Andersona, ktorý jeho prihrávky do vyložených šancí spoľahlivo zahadzoval. Takto stratil asi 10 bodov na asistenciách... Zrejme má ale fakt nejaký zdravotný problém, v súbojoch sa dosť šetrí, čo som pozeral zápas proti Islanders a porovnal to s minulou sezónou...
-eeru- Ignorovať20. 10. 2024 15:05
Juraj nehrá ideálne, ako celá prvá lajna. Ale tu čakám zlepšenie, Suzuki vždy pomaly začína. Okrem toho tento zápas bol po zranení na tréningu, bolo vôbec dobre, že hral. Na druhej strane útok Dacha je tragédia. Kirby rok nehral, okrem toho mal operáciu kolena, do konca novembra od neho príliš veľa nečakám. Armia nepatrí do TOP 6 ani omylom, na dôvažok hra amorfne. Bohužiaľ, pre útočníkov lajny Evansa, ktorá je najaktívnejšia a vytvára si šance, možno smelo povedať "streľba - môj osobný nepriateľ".
Užívateľovi Pteraspid sa páči tento príspevok.
dexterko Ignorovať20. 10. 2024 14:34
Npr. Selfino? Keby dal 6 gólov Slaf, tak je tu na stránke adept na Harta. V každom zápase vyskočí niekto iný. Spomínaný Hutson, prekvapivo Anderson mal jeden vydarený zápas. Celá jeho lajna aj s Galagherom hra útočný hokej, i keď bodujú malo. Na druhú stranu Suzukiho útok hrá 80% vo vlastnom pásme a sú tlačený súperom. Slaf nemôže byť najlepší hráč už len z toho dôvodu, že za zápas má tak 4 dotyky s pukom. Celý MTL je priemerný, žiaden hráč nie je momentálne rozdielový. Ak by sa ale silou mocou mal určiť jeden, tak to bude Selfino. 6 gólov je 6 gólov. Neviem či Slaf má vôbec toľko striel túto sezónu.
Tento príspevok sa nepáči 2 užívateľom: xlacko00, Pteraspid.
FanusikH Ignorovať20. 10. 2024 14:57
Selfino je nejaká nova prezývka Caufielda? Neviem či na všetkých ale určite na 5tich jeho góloch má asistenciu Slafko. Mňa tešia aj Jurove asistencie aj keď áno góly sú potrebné a po čase už to budú riešiť aj experti či fanúšikovia ale ja verím že prídu. Aj keď možno ho limituje trochu to rameno ktovie. Ale z tej trojice sa najviac podľa mňa snaží Juro. Bodycekuje, blokuje strely, či vytvara im šance. Je určite viac tímový ako C a S. Prosto potrebuju sa zosúladiť a hrať ako celok a nie že niekto chce hviezdiť. Juraj potrebuje tiež aby aj jemu niekto vytváral poriadne šance. Ja verím, že to bude lepšie a lepšie.
dexterko Ignorovať20. 10. 2024 18:25
Z tých piatich asistencií boli štyri sekundárne plynúce z hry. Ani tá jedna primárna nebola nejaká spektakulárna, ktorá by posadila obranu na zadok. Čiže áno, má tých 5 áčok, ale ani jedna nebola hru tvoriaca. Tým samozrejme neznižujem jeho kvalitu, ale stále hrá svoj podpriemer. Ale opakujem, to celý mančaft. Takže niekoho vyzdvihnúť ako najlepšieho z tímu sa proste nedá. Ale ak dáš 6 gólov, tak to o niečom svedčí a nemožno to prehliadať.
Kocoum Ignorovať20. 10. 2024 19:23
Presne to som tu napísal a ostatní ma išli zožrať keď hráš prvý útok a presilovku, tak tie niektoré body naskakujú ľahšie. Ako tie sekundárne asistencie Slafkovského.
optimista Ignorovať20. 10. 2024 20:01
jasne hráča dáš do prvého útoku za zásluhy. Veď montreal má Galyho s Joshom - 30 resp 20 goloveho strelca. Armiu, Newhooka a Dacha s -6. Vy vidíte iba hráčov typu Bedarda, ktorý sa nemusí obíjať pri mantinely pretože to za neho robia spoluhráči z útoku. Jasne Cole je strelec, gól na zápas je super ale už nikto nepozerá ako sa na ten jeho gól nadre jeho spoluhráč. Netvrdím že Juro hrá svoj najlepší hokej ale na 20 ročného hráča vytvára neskutočný priestor pre svojich dvoch kumpánov ktorý mám poct že sa zabudli na krasokorčuľovaní.Netreba zabúdať proti komu prvý útok nastupuje a netreba rovnako zabúdať že Montreal končí v prvej lajne. Akože Gally má formu a hrá najlepší hokej za posledné tri roky ale viac ako 3 lajna to nebude. Ano Prvý útok je za odmenu pretože Slafka niekto protežuje ako naše SZLH v Montreale Mimochodm z tých 5 asistencií boli dve primárne a keď budete sledovať hokej tak zistíte že Cole s Nikom spálili asi tak 2-3 gólovky po asistencii Slafka. Na druhú stranu dnes mal dať Juro gól ale je vidieť že má problém strieľať..
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: FanusikH, Pteraspid.
dexterko Ignorovať20. 10. 2024 20:19
Hlboko sa ospravedlňujem, nevidel som dokopy tri tretiny zo sezóny. Tam hral zrejme intergalaktický hokej. Lebo z toho čo som videl ja, dám menší výťah Jurovej sezóny -> priemerme na zápas -> jedna strela, dve kľučky, cca 10 dotykov s pukom, 1/2 (slovom jedna polovica) získanie pásma tým, že ho tam sám zavedie, 8 bodyčekov, 8 zablokovaných striel, 20 súbojov pri mantinely. Hmm, toto mi skôr príde štatistika pre hráča bot6, resp. AHL hráča, nie hráča top formácie. Áno Selfino piču hrá, ale strieľa, strieľa ešte raz strieľa, korčuľuje, a teda hlavne dáva góly. A kľudne sa môžeš aj roztrhať, to že Slaf hrá veľkú riť je fakt. To že zbytok tímu ešte väčšiu, tiež.
optimista Ignorovať20. 10. 2024 20:40
nikde som nep9sal že hrá intergalaktický hokej. Len píšem že je, podľa mňa, z toho čo vidím najlepší útočník. Jeden z mála v pluse. Budeš musieť napísať MSL aby ho dal do tretej lajny pre môa by tam bol prospešnejší ako pri tých dvoch "hviezdach". Možno by sa toľko nenadrel na jednu strelu. Aspoň sa zhodneme že Montreal hrá hovno a nedá sa na to pozerať Mne sa náš 20 ročný chlapec ktorý nemá mať vlastný názor páči. To že nezaváža puky do útočného pásma je asi jasné pretože to nie je jeho robota. Pokiaľ bude hrať Zranený a s jednonohým Nickom na centri bude stále hrať aj veľkú riť ale stále PPG
dexterko Ignorovať20. 10. 2024 21:05
Vidíš, ppg je v poriadku aj keď bude hrať veľkú riť, ale gpg už nie.
optimista Ignorovať20. 10. 2024 21:18
tebe sa páči Cole, mne Juraj ALe hra Canadiens sa asi nepáči nikomu.
Phantomiux Ignorovať20. 10. 2024 19:18
Montreal naplno pociťuje zranenie Laineho, v podstate rovnako ako minulú sezónu je to tým o jednej formácii, na ktorú nasadzujú súperovi tréneri to najlepšie, čo majú. V tomto je 3. formácia trošku vo výhode...
Phantomiux Ignorovať20. 10. 2024 19:19
Nabudúce namiesto "tým" napíšem "mužstvo", vtedy sa rozhodne neokašlem v gramatike...
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies