Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
V drese Kings by mohol debutovať Akil ThomasLos Angeles povolalo z Ontaria z AHL útočníka Akila Thomasa, ktorý by mohol zažiť debut v NHL v pondelkovom zápase proti Winnipegu. Dvadsaťštyriročný rodák z Toronta zaznamenal v tejto sezóne 43 bodov (22+21) v 61 dueloch v drese Reing. Kings ho draftovali v roku 2018 z 51. miesta.

08. 02. 2024

Cizikas absolvoval kompletný tréningÚtočník Casey Cizikas absolvoval v stredu kompletný tréning a mohol by hrať vo štvrtkovom zápase Islanders proti Tampe Bay. Rozhodne sa o ňom v deň zápasu. Cizikas nehral od 9. januára pre zranenie dolnej časti tela, ktoré utrpel pri blokovaní strely.
Video: Černák sa vrátil do akcie a hneď sa presadil! Slovenský obranca Erik Černák sa v stredu vrátil do akcie zo zranenia a dokázal sa zapísať do bodovania, keď prihrával na jediný gól Tampy Bay pri prehre 1:3 s Rangers. Jeho autorom bol Brandon Hagel. Černák odohral svoj 40. zápas v tejto sezóne a na konte má po ňom šesť bodov za šesť asistencií.

07. 02. 2024

Johnson by sa mal dnes vrátiť Očakáva sa, že v dnešnom zápase Chicaga proti Minnesote bude hrať aj útočník Tyler Johnson. Ten v pondelok trénoval po prvýkrát od zranenie pravej nohy, ktoré utrpel 31. decembra. V utorok povedal, že sa mohol vrátiť už pred prestávkou, ale viac zmyslu dávalo využiť voľné dni na ešte lepšie zotavenie. Hrať by mal vo formácii s Lukasom Reichelom a MacKenziem Entwistlem.
Video: Ovečkin strelil 10. gól. Prsty v ňom mal aj FehérvárySlovenský obranca Martin Fehérváry zaznamenal asistenciu pri desiatom góle Alexa Ovečkina v tejto sezóne. Bola to jeho deviata asistencia a 11. bod v ročníku, v ktorom odohral 42 zápasov. Washington však prehral s Montrealom 2:5, aby si natiahol sériu prehier už na päť stretnutí. Fehérváry potrebuje už len jednu asistenciu, aby si vyrovnal osobné maximum z minulej sezóny.

Sumár noci nájdete TU.

Video: Rýchla odpoveď. Nemec vystrelil a stav bol vyrovnanýSlovenský obranca Šimon Nemec v úvode prvej tretiny utorkového zápasu New Jersey proti Coloradu vystrelil na bránu a puk usmernil Chris Tierney, ktorý svojím prvým gólom v drese Devils vyrovnal stav zápasu na 1:1 len 42 sekúnd po tom, čo skóre otvoril Mikko Rantanen. New Jersey nakoniec vyhralo 5:3 a Nemec si svoje bodové konto rozšíril na 14 bodov (2+12 v 27 dueloch). Bodoval pritom v druhom zápase po sebe.

Sumár noci nájdete TU.

Video: Slafkovský strelil dva krásne góly za menej ako tri minúty!Slovenský útočník Juraj Slafkovský sa vrátil z prestávky veľkým štýlom. V tretej tretine strelil dva góly za menej ako tri minúty, aby pomohol Montrealu k výhre 5:2 nad Washingtonom. Po 50 zápasoch sezóny má na konte deväť gólov a 22 bodov. Dva góly v jednom zápase strelil v NHL prvýkrát.

Sumár noci nájdete TU.



06. 02. 2024

Legenda Flames mala srdcovú príhoduČlen siene slávy Lanny McDonald informoval, že sa zotavuje v nemocnici zo srdcovej príhody, ktorý zažil v nedeľu na medzinárodnom letisku v Calgary. Vyjadril vďaku dvom zdravotným sestrám, ktoré akurát išli okolo, aby stihli svoj let. McDonal vo svojej kariére hrával za Toronto, Colorado a Calgary. V 1111 zápasoch vyprodukoval 500 gólov a 1006 bodov.
Pacioretty by mal proti Canadiens hrať Útočník Max Pacioretty absolvoval v pondelok kompletný tréning a mal by hrať v utorkovom zápase Washingtonu proti Montrealu, jeho niekdajšiemu tímu. Pacioretty nedohral posledný zápas pred prestávkou pre zranenie dolnej časti tela, ktoré nesúviselo s operovanou achilovkou, pre ktorú vynechal úvodné mesiace sezóny.
Sabres by sa mali vrátiť dvaja hráčiV Buffale sa očakáva, že sa v utorkovom zápase proti Dallasu vrátia do akcie Erik Johnson aj Zemgus Girgensons, ktorých sužovali zranenia. Johnson trénoval v páre s Ryanom Johnsonom, Girgensons vo formácii s Paytonom Krebsom a Victorom Olofsonom.
Hughes sa zapojil do tréninguHviezdny center Jack Hughes sa v pondelok zapojil do tréningu tímu New Jersey Devils, ale na sebe mal len dres zakazujúci kontakty a rotoval v štvrtej formácii. Hughes nehral od 5. januára pre zranenie hornej časti tela a zdá sa, že v utorok proti Coloradu hrať ešte nebude.
Video: MacKinnon akoby zostal v exhibícii. Krásne sólo zakončil gólom Hviezdny útočník Colorada Nathan MacKinnon, ktorý sa cez víkend zúčastnil exhibičného zápasu hviezd, predviedol hviezdnu akciu počas prvého hracieho večera v NHL po prestávke. Skóre zápasu proti Rangers otvoril po krásnom rýchlom prieniku:

05. 02. 2024

Českého útočníka Leafs sužuje poranenieTím Toronto Maple Leafs nebude mať v pondelkovom zápase proti Islanders k dispozícii centra Davida Kämpfa. Hlavný tréner Sheldon Keefe v nedeľu informoval, že ho trápi nešpecifikované zranenie, ktoré utrpel pred prestávkou a ktoré sa momentálne posudzuje na dennej báze. Vyžiada si aj vyšetrenie magnetickou rezonanciou.
Jets sa vráti do akcie hviezdny útočníkTím Winnipeg Jets sa vráti do akcie v utorok proti Pittsburghu a k dispozícii bude mať už aj útočníka Marka Scheifeleho, ktorý vynechal predošlých šesť zápasov pre zranenie dolnej časti tela. „Teraz je už všetko v poriadku. Prestávka prišla v dobrom čase,“ poznamenal Scheifele po nedeľnom tréningu, ktorý absolvoval bez obmedzení.
Rangers sa vracia obranca Obranca Ryan Lindgren sa vráti do zostavy Rangers v pondelkovom zápase proti Coloradu po tom, čo vynechal posledný zápas proti Senators, ktorý sa hral 27. januára. O deň skôr utrpel v zápase proti Vegas zranenie hodnej časti tela.
Islanders aktivovali kľúčového obrancuTím New York Islanders aktivoval v nedeľu z listiny dlhodobo zranených hráčov obrancu Ryana Pulocka, ktorý vynechal 24 zápasov pre zranenie dolnej časti tela. Do akcie by sa mohol vrátiť v pondelkovom zápase proti Torontu, no o tom sa definitívne rozhodne v deň zápasu.

03. 02. 2024

Video: Dvorský potvrdil, že je strelec. Spoza kruhu strelil už svoj 26. gól v sezóne! Slovenský útočník Dalibor Dvorský sa po bezbodovom zápase vrátil do streleckej listine, keď korigoval piatkovú prehru Sudbury 3:5 s Brantfordom. Svoj 26. gól v sezóne strelil v 59. minúte, aby uzavrel skóre. Uspel so strelou spoza kruhu. V posledných siedmich dueloch skóroval osemkrát.

Video: Slovenský juniorský reprezentant si ukončil gólové suchotySlovenský útočník František Dej otvoril skóre piatkového zápasu juniorskej QMJHL, v ktorom Sherbrooke nakoniec podľahlo Val-d’Or 5:8. Bol to jeho štvrtý gól v sezóne a prvý od 12. novembra. Ukončil si tak dlhé 12-zápasové gólové suchoty. Neskôr pridal aj asistenciu.

Video: Mešár si ukončil sériu a strelil prvý gól po zraneníSlovenský útočník Filip Mešár pomohol v piatok k výhre Kitchcneru 3:2 po predĺžení nad Guelphom svojím prvým gólom po zranení, aby si ukončil trojzápasovú sériu bez streleného gólu. Znižoval na 1:2 pri ceste za obratom a stal sa druhou hviezdou duelu. Celkovo to bol jeho 16. gól a 36. bod v sezóne.

02. 02. 2024

Hart bol vyradený zo zostavy FlyersTím Philadelphia Flyers vo štvrtok vyradil z aktívnej zostavy brankára Cartera Harta, ktorý čelí obvineniu z účasti na hromadnom sexuálnom násilí spáchanom na žene reprezentantmi Kanady z juniorských majstrovstiev sveta v roku 2018. Na polícii v ontárijskom Londone sa okrem neho prihlásili aj Michael McLeod a Cal Foote z New Jersey, Dillon Dube z Calgary a bývalý hráč Ottawy Alex Formenton.

31. 01. 2024

Kane by sa mal vrátiť po pauze Útočník Detroitu Patrick Kane očakáva, že sa do základnej zostavy vráti až po prestávke určenej zápasu hviezd. Nebude tak hrať v stredajšom zápase proti Ottawe, ktorý bude siedmy vynechaný pre zranenie dolnej časti tela. „Mal by som byť pripravený po prestávke. Nevidím dôvod, prečo by som nemal byť schopný vrátiť sa po nej,“ povedal po utorkovom tréningu. Red Wings odohrajú prvý zápas po prestávke 10. februára proti Vancouveru.
Útočník St. Louis vynechá zvyšok ročníkaTím St. Louis Blues informoval, že útočník Mackenzie MacEachern vynechá zvyšok tejto sezóny pre zranenie pravého ramena. Zranenie utrpel 27. januára v zápase nižšej AHL a musí sa podrobiť aj operácii. Na tréningový kemp by mal byť pripravený. MacEachern odohral v tejto sezóne za prvý tím len osem zápasov so ziskom asistencie. V 34 dueloch AHL vyprodukoval 19 bodov (6+13).

29. 01. 2024

Video: Kelemen dostal cez víkend trest za bitku. Za toto Slovenský útočník Miloš Kelemen dostal na konci sobotného zápasu Tucsonu proti Ontariu, v ktorom ako druhá hviezda zápasu pomohol dvoma gólmi k výhre 5:4, päťminútový trest za bitku a k tomu aj 10-minútový osobný trest. O deň neskôr sa objavilo video z celého incidentu, do ktorého bolo zapojených viac hráčov:

Video: Tatara delí už len bod od okrúhlej méty. Krásny protiútok! Slovenský útočník Tomáš Tatar po jednozápasovej odmlke opäť bodoval, keď bol na začiatku protiútoku Seattlu vedúcemu k 20. gólu Jareda McCanna v sezóne. Skúsený Dubničan vyhral súboj jeden na jedného a založil akciu, pri ktorej si pripísal svoj 19. bod v sezóne (6+13) a štvrtý v posledných štyroch dueloch. Kraken po góle viedli nad Columbusom už 2:0.

Sumár noci: Tatar pomohol k výhre, bol vyrovnaný zápis Demitru

28. 01. 2024

Stav obrancu Islanders sa posudzuje denneObranca Adam Pelech vynechal sobotný zápas Islanders proti Panthers pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel v tretej tretine štvrtkového zápasu proti Montrealu, keď ho do hlavy zasiahol Brendan Gallagher. Tím v sobotu informoval, že sa jeho stav bude posudzovať na dennej báze. Rovnako sa bude pristupovať aj k zraneniu dolnej časti tela útočníka Hudsona Faschinga.
Bruins nastúpili bez trojice hráčovBoston nastúpil na sobotný zápas proti Philadelphii bez obrancu Dereka Forborta i útočníkov Jakea DeBruska a Matthewa Poitrasa, ktorých sužujú nešpecifikované zranenia. Hlavný tréner Jim Montgomery nemal viac informácií, ale povedal, že stav DeBruska sa posudzuje denne. Pre Bruins išlo o posledný zápas pred prestávkou, najbližšie budú v akcii 6. februára proti Calgary.
Blue Jackets zapísali na listinu zranených obrancu Columbus zapísal v sobotu na listinu zranených hráčov obrancu Adama Boqvista, ktorého trápi zranenie hornej časti tela – vo štvrtkovom zápase proti Calgary ho trafil do tváre puk, keď sedel na striedačke. Mimo hry bude minimálne do konca prestávky. Do nej odohrajú Blue Jackets ešte dva zápasy. Následne sa vrátia do akcie 10. februára. Z AHL bol povolaný obranca Nick Blankenburg.
Video: Slafkovský ukázal sebadôveru. Po skvelom prieniku mohol rozhodnúť v predĺžení! Slovenský útočník Juraj Slafkovský strelil v sobotu gól a stal sa treťou hviezdou zápasu proti Pittsburghu, ale mohol byť aj tou prvou, ak by v predĺžení premenil svoju peknú individuálnu akciu. Potešujúce je aspoň to, že z akcie sršalo rastúce sebavedomie košického rodáka. Ten sa nakoniec musel zmieriť s prehrou Montrealu 2:3.


Video: Slafkovský dosiahol okrúhly bod. Skóroval a rozosmial sa! Slovenský útočník Juraj Slafkovský strelil v sobotu svoj siedmy gól v sezóne, ktorým pomohol Montrealu k zisku bodu v zápase proti Pittsburghu. Hoci sa puk snažil evidentne prihrávať, nakoniec poslal sám v druhej tretine Canadiens do vedenia 2:1. Tí nakoniec prehrali 2:3 po predĺžení. Slafkovský zároveň dosiahol už okrúhly 20. bod v sezóne, v ktorej odohral 49 zápasov. V posledných 20 dueloch nazbieral 13 z nich.

Video: Ďalší bod Nemca. Vypálil spred modrej a zápas sa zdramatizovalSlovenský obranca Šimon Nemec zaznamenal pri sobotnej prehre New Jersey 3:6 s Tampou Bay svoj 13. bod v sezóne i kariére, keď v závere tretej tretiny asistoval pri góle Tylera Toffoliho na 3:4, ktorý zdramatizoval zápas. Lightning následne strelili dva góly do prázdnej brány a zvrat sa nekonal. Nemec zaznamenal v posledných šiestich zápasoch päť bodov (0+5). Po 26 dueloch ročníka má vďaka dvom gólom a 11 asistenciám priemer pol bodu na zápas.

27. 01. 2024

Ako sú na tom dvaja zranení hráči Sabres?Tím Buffalo Sabres by nemal mať v pondelkovom zápase proti San Jose k dispozícii útočníka Zemgusa Girgensonsa a obrancu Mattiasa Samuelssona, ktorých sužujú zranenia hornej časti tela. Stav Girgensonsa sa bude posudzovať na dennej báze, u Samuelssona sa ešte čaká na výsledky vyšetrení. Ani jeho zranenie sa však nezdá byť vážne.

|< <   15 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Mešár predviedol gólovú lahôdku! Neskôr povedal: Musím byť opatrný, keď hovorím o SlafkovskomMôže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Mešár zareagoval na nevydarené zápasy nádejí veľmi dobre Černák sa dočkal opätovného spojenia: Mám pocit, akoby sa nič nezmenilo Dinosaurus Slafkovský je iný ako v minulých rokoch: Vo štvrtok dominoval, nenadchol len novinárov Slováci sa tešili z výhier: Ďalší vydarený štart má za sebou aj náš brankár Éra Celebriniho začala: Obrovský talent si užil intenzitu prvého tréningu Žiadna nevraživosť: Je to súčasť biznisu, hovorí kapitán Rangers Hviezda Toronta je otvorená rokovať o zmluve aj cez sezónu Aj Jágr je nakoniec človek: Oznámil, kedy ukončí kariéru Utahu by v úvode sezóny mohli chýbať dvaja hráči, aj letná posilaSharks otvorili kemp bez štyroch hráčov. Chýbali aj tváre organizácie Sabres sa so svojou veľkou hviezdou vyhli katastrofe Red Wings si upísali aj druhú mladú hviezdu. Viac zarobí len kapitán Potvrdené: Česi majú po viac ako dekáde ďalšieho kapitána tímu NHL Z New Jersey prišli povzbudivé správy o Šimonovi Nemcovi Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies