Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
21. 10.
kurzy
01:30info
TOR
TBL
NHL live
22. 10.
kurzy
00:00info
PHI
WSH
00:30info
FLA
MIN
00:45info
NJD
TBL
01:00info
BUF
DAL
01:15info
MTL
NYR
NHL live
01:30info
CBJ
TOR
01:45info
NYI
DET
02:00info
STL
WPG
02:15info
CHI
VAN
02:45info
NSH
BOS
03:30info
CGY
PIT
03:00info
EDM
CAR
03:15info
UTA
OTT
04:15info
ANA
SJS
02:30info
SEA
COL
05:00info
VGK
LAK
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Kanadský center opúšťa zámorie. Mieri do KHLCenter Nic Petan, ktorý dohrával minulý ročník v organizácii New York Rangers, sa dohodol na zmluve s tímom Ak Bars Kazaň z KHL. Dvadsaťdeväťročný Kanaďan to mimo Severnej Ameriky skúsi premiérovo. Ako profesionál odohral väčšinu zápasov v AHL, no odohral aj 170 duelov NHL so ziskom 35 bodov (7+28). Obliekol si dresy Winnipegu, Toronta, Vancouveru a Minnesoty. Za ňu odohral šesť duelov so ziskom dvoch asistencií aj v ročníku 2023/24. Následne putoval do newyorskej organizácie, v ktorej však šancu v prvom tíme nedostal.

03. 07. 2022

Predators končia zmluvu s americkým obrancom Nashville umiestnil obrancu Matta Tennysona na nepodmienečnú waiver listinu s cieľom ukončiť s ním kontrakt. Tridsaťdvaročný Američan odohral v uplynulej sezóne za Predators osem zápasov so ziskom troch asistencií. Väčšinu ročníka strávil v Milwaukee z AHL. V 53 dueloch zaznamenal 14 bodov (3+11). V minulosti si zahral aj za Sharks, Hurricanes, Sabres a Devils.
Columbus predĺžil zmluvu s nedávnym debutantomKrídelník Carson Meyer podpísal s Columbusom nový jednoročný dvojcestný kontrakt s hodnotou 750 000 dolárov na úrovni NHL a 125 000 dolárov v nižšej lige. Dvadsaťštyriročný rodák z amerického Ohia zažil v poslednej sezóne debut v NHL, keď odohral za Blue Jackets 13 zápasov so ziskom gólu a dvoch asistencií. Ďalších 57 duelov odohral v AHL, kde strelil 16 gólov a pridal 11 asistencií.

02. 07. 2022

Yeo a Colliton smerujú ku CanucksTím Vancouver Canucks pridal do svojej organizácie dve známe tváre. Bývalý tréner Chicaga Jeremy Colliton bol vymenovaný za hlavného trénera záložného tímu Abbotsford Canucks z AHL a niekdajší tréner Minnesoty a St. Louis Mike Yeo sa pripojí k prvému tímu ako asistent trénera. Tým sa stal aj doterajší hlavný tréner „farmy“ Trent Cull. Brad Shaw organizáciu opúšťa.
Lightning vykupujú zo zmluvy ruského gólmana Tím Tampa Bay Lightning zapísal na nepodmienečnú waiver listinu brankára Amira Miftachova, ktorého chce takýmto spôsobom vykúpiť zo zmluvy. Dvadsaťdvaročný rodák z Kazane ešte v NHL nechytal a sezóna 2021/22 bola jeho prvou v zámorí – 22 zápasov s 89,1% úspešnosťou zákrokov odchytal v AHL, päť zápasov s 92,0% úspešnosťou zákrokov v ECHL. Lightning ho draftovali v roku 2020 zo 186. miesta.
Columbus predĺžil zmluvu s centrom z Clevelandu Center Josh Dunne podpísal nový ročný dvojcestný kontrakt s Columbusom v hodnote 874 125 dolárov na úrovni NHL a 80 000 dolárov v nižšej lige. Dvadsaťtriročný nedraftovaný Američan strávil celý posledný ročník v AHL, kde v drese Clevelandu zaznamenal 11 bodov (6+5) v 29 dueloch. V ročníku 2020/21 odohral aj šesť bezbodových duelov za Blue Jackets.
Kings podpísali zmluvu s obrancom z farmyObranca Frederic Allard podpísal nový ročný dvojcestný kontrakt s Los Angeles v hodnote 750 000 dolárov na úrovni NHL a 115 000 dolárov v nižšej lige. Dvadsaťštyriročný Kanaďan začal ročník v organizácii Nashvillu, za ktorý v sezóne 2020/21 odohral aj svoj jediný zápas v NHL, a dokončil ho v organizácii Kings. V oboch pôsobil len na farme v AHL. V 36 dueloch v drese Milwaukee zaknihoval 5 bodov (1+4) a v 15 dueloch v drese Orlanda 10 (3+7).

|< <   61 z 61  

Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský predbehol veľkú legendu Montrealu. V tejto sezóne môže dosiahnuť ďalší rekord! Šesť Slovákov zahviezdilo, slovenský brankár je lídrom ligyZarába cez 5 miliónov a skončil na tribúne. Mali by Penguins vykúpiť brankára zo zmluvy? Rokovania s brankárom, ktorý pred dvoma rokmi vychytal Stanley Cup, nezačnú tak skoro Kelemen skóroval a dostal osobný trest. V akcii aj Dvorský, Sýkora i brankár HlavajGalavečer minulosťou? NHL pripravuje nové odovzdávanie výročných ocenení Pekarčík streli svoj prvý gól a slovenský obranca bol prvou hviezdou! + video Panthers by sa mohli veľké hviezdy vrátiť už tento týždeň Winnipeg prepisoval históriu, Makar vyrovnal legendy, český brankár hviezdou Český obranca v New Jersey neuspel a teraz opúšťa zámorie úplne Na waiver listine skončili hráči Islanders a DevilsVideo: Logan O´Connor vs Henry Thrun (bitka) Slafkovský sa ešte len rozbieha a lepší od neho je len Bedard! Stamkos už skóroval, ale stále nevyhral: Toto je najlepšia liga z nejakého dôvodu, tvrdíTréner Devils sa vyjadril k Nemcovi bez servítky: Bol horší, než by si človek prial Dvaja slovenskí brankári žiarili, Mišiak skóroval i asistoval + video Bodovali Dvorský, Mešár a ďalší traja Slováci. Sýkora skóroval! + videoTraja Slováci bodovali, Slafkovský bol viacbodový pri dráme. Lightning a Flames prvýkrát prehraliPanthers začali rokovať s ďalším kľúčovým členom majstrovského mužstvaSlovenskí brankári sa nezaskveli, ale traja Slováci dokázali bodovať Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies