Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
15. 10.
kurzy
01:00info
TBL
VAN
01:00info
WSH
VGK
NHL live
01:00info
CAR
NJD
01:00info
CBJ
FLA
01:30info
STL
MIN
02:00info
NSH
SEA
NHL live
02:00info
DAL
SJS
03:00info
CGY
CHI
04:00info
EDM
PHI
16. 10.
kurzy
01:00info
PIT
BUF
01:30info
TOR
LAK
NHL live
03:30info
COL
BOS
04:00info
ANA
UTA
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Lindgren urobil pokrokObranca tímu New York Rangers Ryan Lindgren sa na pondelkovom tréningu vrátil k plným kontaktom. Informoval o tom Vince Mercogliano, ktorý pripomína, že tím nemôže hráča aktivovať skôr, ako vo štvrtok, pretože bol na listinu zranených zapísaný 7. októbra. Lindgren utrpel zranenie hornej časti tela pri bitke so Scottom Mayfieldom.

15. 02.

PanthersNathan Horton začína robiť pokroky v smere k návratu do akcie. Tím dúfa, že pravý krídelník, ktorý mal zlomenú pravú nohu, začne korčuľovať 2. marca, kedy sa skonči v NHL olympijská prestávka.
RangersBitkár Jody Shelley, získaný v piatok zo San Jose, debutoval v nedeľu proti Tampe Bay v zostave Rangers, v ktorej nahradil Donalda Brasheara, ktorého tím v sobotu poslal na farmu do Hartfordu (AHL). Shelley odohral necelé tri minúty.
LightningLightning povolali z Norfolku (AHL) do prvého tímu veterána Marka Parrisha, ktorý v nedeľnom stretnutí proti Rangers odohral takmer 14 minút a zaznamenal jeden mínusový bod.

14. 02.

HurricanesBrankár Justin Peters a útočníci Zach Boychuk a Steven Goertzen boli tímom Carolina Hurricanes poslaní na farmu do tímu Albany River Rats (AHL).
CapitalsCapitals poslali troch hráčov na farmu do tímu Hershey Bears (AHL). K „medveďom“sa pripoja obrancovia Karl Alzner a John Carlson, a český brankár Michael Neuvirth.
CanadiensCanadiens poslali na farmu do Hamiltonu (AHL) trojicu hokejistov. Bulldogs vo svojej zostave privítajú útočníkov Davida Desharnaisa a Toma Pyatta, a obrancu P.K. Subbana.
CoyotesČeský útočník Petr Průcha hrajúci za Phoenix Coyotes nedohral nočné stretnutie proti Dallasu, pretože po tvrdom bodyčeku, ktorý inkasoval od útočníka Jamesa Neala, musel byť odvezený na nosidlách.
Red WingsŠvédsky útočník Tomas Holmström nedohral nočný zápas proti tímu Ottawa Senators. Dôvodom je zranenie kolena, pre ktoré proti „senátorom“ odohral iba päť minút a 25 sekúnd.

|< <   394 z 394  

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies