Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Slováci v NHL

90 % fanúšikov verilo, že Slafkovský podpíše zmluvu v lete. Koľkí trafili dlhodobú?


Juraj Slafkovský (foto: X/Canadiens Montreal)

Slovenský útočník Juraj Slafkovský podpísal nový kontrakt s tímom Montreal Canadiens v deň, kedy končilo hlasovanie v Letnej ankete SlovakNHL.sk. Nie je teda lepší čas, ako teraz, na odhalenie výsledkov jednej z otázok.

V ankete sme sa vás totiž pýtali, či Slafkovský podpíše novú zmluvu už počas tohto leta, teda rok predtým, ako mu vyprší trojročná nováčikovská zmluva. Až 90,1 % z 1036 respondentov, ktorí odpovedali na otázku, verilo, že áno. Mali teda pravdu.

Koľkí z nich však trafili, že dvadsaťročný košický rodák podpíše dlhodobú zmluvu (na 6-8 rokov)?

Z celkového počtu respondentov to bolo 45,9 %, teda významne viac ako mali ostatné alternatívy. Stredne dlhej zmluve v rozmedzí 4-5 rokov verilo 29,3 % opýtaných, krátkej v rozmedzí 1-3 rokov 14,8 % opýtaných.

Slafkovský nakoniec skončil s maximálne dlhou osemročnou zmluvou, ktorá mu bude ročne vynášať 7,6 milióna amerických dolárov. Z celkovej hodnoty 60,8 milióna amerických dolárov tvorí 10 miliónov podpisový bonus, zvyšok plat.

V tradičnej Letnej ankete ste mohli odpovedať na 27 otázok, z toho 14 sa týkalo Slovákov v NHL. Výsledky hlasovania budeme prinášať postupne počas leta. Ešte raz ďakujeme každému, kto sa do nej zapojil. Spolu si takto môžeme spestriť obdobie po sezóne.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Import draft v CHL: Kluby si vybrali deväť SlovákovSlafkovského zmluva dávala zmysel ako jediná. Stávka na neho je relatívne bezpečná, verí expert Studenič priznáva: Dostal som ponuky aj z NHL. Prečo ich neakceptoval? Ktorý tím vás prekvapil najpozitívnejšie? Najviac sklamal tím so SlovákomTarasenko si už našiel nový domov: Smeruje do slávneho tímuSyn bývalého hráča NHL sa rozhodol: Vráti sa späť na univerzitu? Seattle si doplnil trénerský zbor. Prepisuje históriu! Detroit vymenil známeho útočníka do Anaheimu za brankáraOttawa vymenila ruského útočníka za českého Utah podpísal zmluvu s druhým SlovákomPanthers podpísali novú šesťročnú zmluvu s Fínom. Dostali sa cez strop Najlepší zo zvyšku: Voľným hráčom kraľuje ruská hviezda s dvoma Stanleyho pohármi Dvorský ohuruje v rozvojovom kempe, cieľ pred hlavným má jasný: Nie som výnimkou, tvrdí Celebrini má za sebou premiéru v drese Sharks. Rozhodnutie sa blíži, tvrdí Slafkovský ešte neoslavoval: Nebolo to o peniazoch, najdôležitejšie je niečo iné Blues podpísali novú lukratívnu zmluvu s hviezdnym Rusom, cez výmenu získali ČechaNHL zverejnila rozpis sezóny 2024/25: Začne v Prahe, toto sú najdôležitejšie dni Kraken vymenili dvojnásobného šampióna do AnaheimuBlues poskytnú šancu hrať bratom spolu: Jedného si upísali, druhého získali výmenou Dvaja hráči podpísali vstupné zmluvy. Aj Čech z prvého kola draftu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies