Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
Draft 2024 1. SJS 2. CHI 3. ANA 4. CBJ 5. MTL 1. kolo
2.-7. kolo
M. Celebrini A. Levšunov B. Sennecke C. Lindstrom I. Demidov
Prejavte svoj názor: Zapojte sa do našej tradičnej letnej ankety. Viac »

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Senators podpísali zmluvu s nedraftovaným centromTím Ottawa Senators podpísal ročný dvojcestný kontrakt s hodnotou 775 000 amerických dolárov na úrovni NHL s centrom Wyattom Bongiovannim. Dvadsaťštyriročný Američan, ktorý nebol nikdy draftovaný, strávil posledné dve sezóny po univerzitnej kariére v AHL. V tej poslednej zaznamenal 16 gólov a 9 asistencií v 48 zápasoch v dresoch Manitoby a Belleville. V NHL ešte nikdy nehral.

14. 02.

HurricanesBrankár Justin Peters a útočníci Zach Boychuk a Steven Goertzen boli tímom Carolina Hurricanes poslaní na farmu do tímu Albany River Rats (AHL).
CapitalsCapitals poslali troch hráčov na farmu do tímu Hershey Bears (AHL). K „medveďom“sa pripoja obrancovia Karl Alzner a John Carlson, a český brankár Michael Neuvirth.
CanadiensCanadiens poslali na farmu do Hamiltonu (AHL) trojicu hokejistov. Bulldogs vo svojej zostave privítajú útočníkov Davida Desharnaisa a Toma Pyatta, a obrancu P.K. Subbana.
CoyotesČeský útočník Petr Průcha hrajúci za Phoenix Coyotes nedohral nočné stretnutie proti Dallasu, pretože po tvrdom bodyčeku, ktorý inkasoval od útočníka Jamesa Neala, musel byť odvezený na nosidlách.
Red WingsŠvédsky útočník Tomas Holmström nedohral nočný zápas proti tímu Ottawa Senators. Dôvodom je zranenie kolena, pre ktoré proti „senátorom“ odohral iba päť minút a 25 sekúnd.

|< <   388 z 388  

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies