Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Fraser podpísal s Devils novú zmluvu

Jozef Struhár  
27.07.2011

NEWARK, NJ – Tím New Jersey Devils a obranca Mark Fraser, ktorý bol obmedzeným voľným hráčom, sa v utorok dohodli na jednoročnej jednocestnej zmluve a vyhli sa tak arbitrážnemu konaniu. Hráč v budúcej sezóne zarobí 550 000 amerických dolárov.

Fraser bol rád, že sa napokon s tímom opäť po roku dohodol na jednocestnom kontrakte, aby sa už mohol sústrediť len na prípravu: „Je pekné, že už je po tom. Je to definitívne istejšie ako niečo iné. To bol cieľ, hlavne po tom, čom som mal jednocestnú zmluvu aj vlani. Po minuloročných zraneniach a zápasoch, ktoré som vynechal, cítim, že stále potrebujem niečo dokazovať.“

Dvadsaťštyriročný Fraser odohral v ostatnom ročníku iba 26 zápasov, v ktorých zaznamenal dve asistencie, dva plusové body a 29 trestných minút. Pre zlomeninu pravej ruky vynechal 35 duelov a ďalších 21 sledoval z tribúny ako zdravý náhradník.

Ottawský rodák, ktorý bol New Jersey draftovaný v roku 2005 z celkového 84. miesta, odohral v NHL už 94 stretnutí, v ktorých nazbieral osem bodov za tri góly a päť asistencií. Okrem toho nazbieral štyri plusové body a 72 trestných minút.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies