Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
Neprehliadnite: Dnes o 18:00 sa v NHL otvorí trh s voľnými hráčmi. Budeme pri tom.

Správy z NHL

Nedohodli sa: Hviezda Vegas vstúpi na trh s voľnými hráčmi


Jonathan Marchessault (foto: Instagram/Vegas Golden Knights)

Pierre LeBrun z televízie TSN informuje, že tím Vegas Golden Knights sa nedohodol na novej zmluve s útočníkom Jonathanom Marchessaultom, ktorý sa v pondelok na poludnie východného času stane neobmedzeným voľným hráčom.

Víťaz Trpfeje Conna Smythea z roku 2023 je historickým lídrom tímu so 192 gólmi, 225 asistenciami, 417 bodmi, 32 víťaznými gólmi a 514 odohranými zápasmi.

Marchessault pôsobil vo Vegas od inauguračnej sezóny tímu v NHL po tom, čo si ho Golden Knights osvojili na expanznom drafte od Floridy. V roku 2018 podpísal šesťročný kontrakt za 30 miliónov amerických dolárov.

Jedna z najväčších rýb tohtoročného trhu s voľnými hráčmi má za sebou sezónu, v ktorej strelil 42 gólov a pridala 27 asistencií.

Golden Knights podľa Franka Seravalliho z Daily Faceoff patria medzi záujemcov o hviezdneho útočníka Stevena Stamkosa, ktorý by sa mal dnes stať tiež neobmedzeným voľným hráčom po tom, čo sa nedohodol na zmluve s Tampou Bay.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies