Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

NHL zvažuje posunutie sezóny, kratšiu prípravu i viac súťažných duelov

V pondelok sa v kanadsko-americkej NHL venovala pozornosť predovšetkým otvoreniu trhu s voľnými hráčmi. Známy zámorský „insider“ však priniesol informácie, ktoré by nemali zostať nepovšimnuté.

Pierre LeBrun z televízie TSN tvrdí, že NHL a Hráčska asociácia NHL mali predbežné diskusie o tom, ako by mohol vyzerať kalendár sezóny. Potenciálne zmeny by sa začali uplatňovať až s platnosťou novej kolektívnej dohody, takže o dva roky.

„Sú to len predbežné diskusie. Počkajme si na tom, kam to povedie,“ poznamenal LeBrun.

A o čom sa diskutovalo?

NHL by chcela začínať základnú časť na úplnom začiatku októbra a Stanleyho pohár odovzdávať na začiatku júna. Prípravu by chcela obmedziť na štyri zápasy na tím a zvýšiť počet zápasov v základnej časti z 82 na 84.

„V podstate sa veci posúvajú o dva týždne. Nie je to tak, že sa Pohár bude odovzdávať do 31. mája, ale určite to poráža to, čo máme teraz,“ doplnil LeBrun.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies